Motor

• don.chuanes
    Kdyz jsem to koupil tak bylo vse ok, ale zacalo se to vsechno odrovnavat az se do odrovnalo cele viz tema vedle.
  • sebo 1.8 16V
    Tu ide o akú cenu niekedy dáš 2000euro aj za 1,8 a musíš tiež dobej sypať lebo nebola robená .
    Ak ju kúpil za 20 000 korún a mysli že je na normálne použivanie bez investícii
  • Abyss
    don.chuanes: teraz vidis, ze sa ti neoplati kupovat vylietanu p*covinu za par drobnych. Musis mat riadne blby spanok teraz....
  • sebo 1.8 16V
    Tak podla popisu asi 3 valec ako píše Denis 1,9
    Ale ak je také rozmrdané skus vybaviť vrátenie peňazí .Teda ak to už nebolo zahrnuté v cene
  • don.chuanes
    Zkusím to nahrát, když vychytám ten čas kdy to dělá neplechu.. Jinak diesel to dělá stále, at je teplý či studený.. Ten 3 válec to dělá za studena po vypnutí sytiče.. Představte si starou karosu, jak se klepe a duní.. Něco podobného mi to dělá, ale jakmile se trošku zahřeje, tak je vše v pohodě, teda až na ten diesel :/
  • sebo 1.8 16V
    Keby to nahral by sa dalo podla zvuku rozoznať či sto ho ma 3valec:) .
  • Denis 1,9 JTD:(
    možná blbost - cívky? Zkoušel jsi postupně jednu po druhé odpojovat? Takhle bys mohl poznat, která je blbá.
  • sebo 1.8 16V
    No zaleží v akom stave je ten variátor .Keď to robí len za studena nemal by byt na "sračku" keď je už totálne KO vraj môže poškodiť časti motora .Bolo by to dobre nahrať a potom sa dá posúdiť . Spotreba je podla toho akú máš nohu keby bola vadná lambda sonda by to bolo asi viac ako 14 litrov .Novy variátor vraj urobí 0,5l .Druha vec je či počítaš zimnú spotrebu krátke trasy v akom stave je termostat :) Je toho viac ja robím priemer 8l ale blbnem z plynom len sem tam :)
  • don.chuanes
    A řve jako traktor, což jsem si zde zjistil že variátorem.. Je akutního ho měnit ?

Díky a hezký večer kluci. :)
  • don.chuanes
    Zdravím, opět otravuji :D

Když nastartuji studený motor, tak když se vypne sytič, jede motor zvukově na volnoběh jakoby na tři válce.. Když přidám plyn tak vše ok, jen na ten volnoběh. Když se zahřeje tak je vše v pohodě.. Nevíte co to ?

A další, jestli nevíte, čim dalším si pomoci, abych neměl spotřebu jak s 8mi válcem ? Na nádrž najedu 400 km ? 5kč - Km.. Pročistil jsem váhu, klapku, koupil čistič vstřiků a stále stejné.. Ten co mi prodával říkal že jezdí za 7.. Ha, jezdí to za 14l. V městě. Mimo město je to o litr dva méně, ale stejně .... A to mám lehkou nohu .. Kdybych jezdil mustangem tak jedu snad i levněji :/