Turbo Timer - zapojení

• marcin
    No foto mam doma,ja som momentalne v Belgii,myslim ž tam su dva konektory a tie oranžove su nad sebou,ale zvlast v konktoroch,je to aj dost problem sa k tomu dostat,ak ti to nesury doma budem 13.3 potom by som ti to povedal presne
  • Morris_3nec
    Marcin: asi nahodou nemas nejakou fotku tech dvou oranzovych ? ony jsou v tom konektoru co ma tvar T nebo v tom druhem plochem nebo v kazdem jeden. No mam v tom zmatek jako prase
  • marcin
    ja zom to zapajal asi tak 3h,kedže nikto nevedel poradit,nepamätam si to presne,ale červeny prava strana,na lavej strane su 2x oranžovy,nad sebou,z pohladu vodiča.nanich sa napaja modry a zeleny,neviem teraz presne ktory kde ide ale z merakom nato prideš rychlo
  • Denis 1,9 JTD:(
    tak proměř, do kterého jde šťáva při zapnutém zapalování...
  • Morris_3nec
    Na fccuk.com foru někdo psal že modrej i zelenej jdou u coupé na oranžovej drát, jenže co jsem koukal na tu kabeláž ve spínačce tak jsem tam těch oranžovejch našel víc
  • Morris_3nec
    Dokáže mi někdo pomoct při zapojení tohodle bazmeku na spínačku ?

http://turbometrics.com.au/files/images/tubo%20tim er%20wiring.preview.jpg

Jde mi o zapojení těch tří barevných vodičů. červený - trvalé 12V to je jasný, ostatní dva nevím jak zapojit, jelikož spínačka v Coupé nemá 2 polohy ale jen jednu . . .