Ahoj nefungují blinkry .

• Elkar
    Já nikdy netušil, že se má ta páčka vracet u FC do tý doby než jsem to viděl u bráchova 1.8 že to funguje normálně. Ale neřeším to, u novejch aut mi to připadne vždy takové... otravné jak to cvakne vždy.
  • Adys
    Ty páčky tam jsou tuším na takových ozubených polokolečkách... Taky se mi nevrací, popravil jsem to týden se mi vraceli a po týdnu zase přestaly, tak jsem se na to už vy*ral :D
  • beky
    Děkuji za rady ještě jednou oskusím dát jiný relátko a pojistku ale to jsme už zkoušeli.Taky se přikláním ke kontaktům.Ale oskusím ještě to relé a pojistku.
  • Morris_3nec
    Já na to právě ještě nekoukal jak to tam je, někdy mi to vrátí ale v 90% né, vyhodit je zpátky ručně mi problém nedělá, ale pokud by se do toho šlo lehce dostat a opravit tak proč ne :)
  • Denis 1,9 JTD:(
    Morris: Můžem vyzkoušet vyměnit páčky. Ale na volantu by měl být nějaký bazmek, co přinutí ty páčky vrátit do původní polohy. Musím se na to podívat, jak to tam je řešené.
  • Morris_3nec
    Sory za OT ale přivtěřím se s rychlým dotazem. Když mi blinkry nevracej, dá se to nějak jednoduše opravit výměnou/úpravou vracecích pružinek nebo je problém někde jinde a musí se to celé vyměnit ?
  • kisik
    Většinou je problém v kontaktech kde je relátko píchlé ,než samotné relé .
  • ZdenysM.L.
    Je to na 90% relátko.Najdeš ho na levé straně pod přístrojovkou.
  • Abyss
    poistku si pozrel tiez? tusim oranzova 7,5A Ked nejdu smerovky tak nepojde ani vystrazne:)
  • beky
    Ahoj problém s blinkrama nefungujou ani výstražný,relé se zkoušelo měnit a nic.Děkuji za všechny rady.