predam novy Podvozok D2 racing 18 kola a podlozky

• Hi-Fick Coupe
    Johny aj mna to mrzi ale predavam aj auto :(
  • Johny
    D2 a XYZ je tá ista fabrika. D2 maju akože viac premiovejšiu, XYZ založili pre istotu neskôr, zo začiatku sa D2 podvozky srali, teraz to maju už vychytané a dôkladne od KW skopírované :D D2 ma aj ja na aute, samozrejme je to super a samozrejme je to tvrdé a nepohodlné. Tieto maju štelovatelne vrchné odklony, takže ak niekto rád okruhy a má peniaze na zjazdené pneu po pár kolách tak si to môže naštelovať tak že to bude držať tak v zakrutách že dopo dovi. Podložky su profi, presná práca, kvalitný dural a pevnostné štifty. Kola sú 4x108 su to original Borbet XA, vyššia kvalita a je to naozaj luxus. No poviem nepotešil si ma že je to na predaj :-(
  • Scoupe
    XYZ mam doma a je to opravdu jak strasne podobne na vzhled tak 100% stejne na to snizeni..
  • Ondra20VT
    No to určitě. Jen D2 má pro mě velkou výhodu, že se tělo i s pružinou šroubuje kolmo dolů do držáku ramene. A tím se neztrácí funkčnost a v podstatě i výška pružení. Jinde jsou jen ty pružiny dvě na kterých si to ztáhneš. A to se mi nelíbí. Tím se hodně omezí i funkčnost podvozku. Jen teď koukám na fotky XYZ a mám pocit že to funguje jako D2, že tam nejsou ty pružiny dvě. Výšku si shodíš tím že to sešroubuješ celý dolů? Máš zkušenosti??
  • Scoupe
    ta D2 vypada shodne jak XYZ jen je jinej barevne a XYZ nabizi i sirokou nabidku nahradnich dilu k podvozkum tak si zjisti jak je na tom ta D2 at pk nemusis kupovat podvozek celej kdyz s eneco prohodi..
  • Ondra20VT
    Ono o peníze jde vždy předce až na prvním místě.
    Po D2 slintám už nějakou dobu a tímhle jsem chtěl především představit míru mého zájmu. A ty kola? nevím nevím, chci se dohodnout.
    ;-)
  • Scoupe
    hehe a kdyz ti rekne ze 30 000kc tak ho taky beres hned ted..:D
  • Ondra20VT
    Beru hned teď, prosím cenu o.kratena@email.cz
  • Scoupe
    takze pouziti na na 16VT
  • Hi-Fick Coupe
    je to na 20VT
  • Scoupe
    trosku blba sekce, ale jaka by byla cena podvozku? thepyroman@seznam.cz
  • Hi-Fick Coupe