problem predniho sterace

• Innocento
    http://www.polak.ch/coupemanual/
  • Martin
    přesně tohle mi to dělalo taky, a zjistil jsem že to bylo jen špatný relátko na stěrače
  • sebo 1.8 16V
    no je pravda ze je to ti terne a kvalita skenu nič moc zatiaľ som tam našiel všetko.Ale stierače mi fungujú
  • Pegas77
    no mám něco takového a má to 41,5MB ale na 100% velikosti je to malinkate a při zvětšení či tisku je to tragedie
  • sebo 1.8 16V
    Mam v PC 41MB súbor na nete už odkaz neviem nájsť a taky veľký súbor ty neviem poslať musel by som ho rozdeliť cez TC .
    fiat-coupe-wiring-diagrams-

Vieš si pospájať rozdelene súbory? Alebo más aj tento manuál?
  • Pegas77
    v souvislosti s problemem, nema nekdo opravdu použitelná schémamata na Coupe? to co je k dispozici na webu je hruza a ani barvy vodicu se z toho nedaj poznat
  • Adys
    Čau, to samé dělá mě. Při prvním cvaknutí nic, při druhém taky nic a při třetím se spustí, a jak zase dám ze třetího na druhý a pak na první tak jedou všechny... Ale neřeším to, v dešti ani v zimě nejezdím ;)
  • Pegas77
    dnes mi zacal blbnout predni sterac a to tak ze pri tuknuti na setreni s ostrikem nebo prvni 2 stupne nic az pri zapnuti na posledni stupen se to rozbehne a zustane i na ten prvni nejpomalejsi stupen, mrholilo takze neprijemne, mam hledat v prepinaci nebo primo u pohonu? pokud prepinac, jak snadno se da sundat a procistit ci ópravit