ovládání topení

• Kuba
    Podle eperu to je bovden pod cislem 3,ta horni uchytka k tomu panelu s tim ovladanim no.

http://eper.fiatforum.com/eper/navi?MOD_COD=175&am p;COUNTRY=012&GRP_COD=501&CAT_COD=PC&S BMK=F&DRIVE=D&MAKE=F&COMM_MODEL=COU&am p;ALL_FIG=0&LANGUAGE=B&PREVIOUS_KEY=PARTDR AWDATA&ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY= PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP& GUI_LANG=B&WINDOW_ID=1&SGRP_COD=2&SGS_ COD=0&DRW_NUM=5
  • Kuba
    Poresil jsem to tak, aby to fungovalo, i kdyz, to ukaze teprve cas. Ne, jako nejrychlejsi co me napadlo,tak jsem vzal tu kovovou prichytku co jich byva na aute spousty (obrazek). Zkusil jsem do ni narvat ten bovden a kdyz jsem ho tam nacpal a zjistil,ze se dostanu i k dire pro sroub, tak jsem tu prichytku trochu zkratil v miste toho malyho zahybu,aby byly ty konce stejne dlouhy a vesla se mi na misto te puvodni prichytky. Pak uz jen chvilka trpelivosti a je to. Urcite se to da vyresit i jinak, je to jen o momentalni dostupnosti dilu a napadu
  • Pegas77
    Kuba: a jak jsi to pořešil
  • Kuba
    Tak presne toto same se mi stalo minuly tyden a o vikendu jsem to resil. Ja mel ulomeny takovy plastik, ktery drzi bovden ve kterem chodi to ovladaci lanko. Vzhledem k tomu, ze u radiatoru topeni drzel, tak jsem rozdelal stredovy panel, to ovladani si povytahl at vidim na ta tahla (lanka) a hned bylo jasno. Sice mam 1.8 s klimou,ale rekl bych, ze problem to bude stejny.
  • Pegas77
    nikdo neví? co bych si měl případně nachystat abych to zase dal rychle do kupy pokud bude něco polámané?
  • Pegas77
    dnes jsem si chtěl trošku zatopit otočím ovladašem studeno/teplo neco cvrnklo a nic, predpokládím něco s táhlem regulace poměru teplo/chlad co se musí oddělat abych se k tomu dostal a co všechno může být polámáno? (2,0 16V bez klimy)