pomoc s 20vt - Brno a okolí

• Džanek
    EBV ma jeden navic, ale bouzel auto je zazimovane uplne z ruky... BOV bych taky mel jeden plonkovni, ale stejnej problem. Leda byste to nevyresili do jara...

ty vypadky vykonu, nemuze to souviset s palivem? filtr/cerpadlo?
  • k20vt
    ale jde to bez pořádného servisu. Já s autama do servisů nejezdím, co se dá, udělám si sám doma, protože servis je zlo.....pokazí co pokažený není a ještě si naúčtujou ranec. No a jak jsem tady už psal, mám podezření na pár věcí co by to měly být, ale nabízí se otázka proč utrácet zbytečně tisícikoruny za něco čím to být ani nemusí, čekám že se mezi lidma najde pořádnej fanda do aut s ochotou pomoct druhému v nouzi. Takže když je flaška málo, navrhněte něco na kolik si ozkoušení komponentů ceníte.

PS. není to přímo pro mě, ale pro kamaráda co si 20vt pořídil, ale pořád mu tady není admin schopen už víc jak rok opakovaně přidelit práva k účtu, aby se zde mohl přilásit. Já už 20vt nemám, kdybych měl, řešil by to se mnou.
  • sebo 1.8 16V
    20VT nie flaškove auto preto som kupoval 1,8 Bez poriadneho servisu to nejede
  • k20vt
    Nikdo nic????? :(
  • k20vt
    a nebo mail: misoo9005@gmail.com
  • k20vt
    Ahoj,

nenasla by se v Brne nebo okoli dobra duse s Fiatem Coupe 20VT? Potreboval bych prehodit na zkousku par veci (vaha vzduchu, BOV, el. ventil ovladani tlaku turba). Vahu uz mam druhou (z ebay neoriginal, ale nefunguje jak ma), motor porad netahne jako ma, dochazi k vypadkum...neco je proste spatne. Abych koupil vyse zminene veci vsechny jenom tak na zkousku penize nemam Za ochotu nabizim poradnou flasku ! Tady je kdyžtak moje cislo kdyby se nekdo chtel ozvat: 774 885 915

Díky!!! :-)