výkuk sk. A od svodu dozadu na bravo HGT v konfiguraci 2 tlumiče lehce přes 6000,- a 57mm průměr trubky... už takhle šel motor po otáčkách jak hladovej vlk po žrádle...s vejfukem ještě lepší...o vejkendu napasujem lambdu a uděláme nějakej datalog jak moc se ovlivnila směs..
jízdníma pocitama tam nárust výkonu nějakej je, musí se ještě dořešit řj kvůli jiný vačce... a pak sem plácnem finální číslo...myslím že bude zajímavé...
zakázková výroby výfuku u mě startuje na 8000.- cenu určuje počet tlumičů a koncový tlumič-podle přání zákazníka.na 1.8 stačí 55mm potrubí.samozřejmně počet tlumičů a koncový tlumič ovlivňuje hlučnost a výkon,čim průchodnější tím vyšší výkon=větší hluk.Výfuk je od svodů dozadu.U 1.8 bude nárůst max 10ps a s jednotkou se nic dělat nemusí....
až budu na rychlejšim netu dám nějakou fotku jak vypadá takový výfuk ode mě a jak zní....
to zní dobře, zapíšu si a pokud to bude platit i po zimě ozvu se ....zatím drží ten můj tak uvidím, ale každej koník se hodí a emise je jedno, technickou mám čerstvě, potom se to nějak zařídí.
Jen aby to nedělalo zbytečnej randál a pokud bude nějakej výkon navíc, nebude to špatný.
80mm na jednaosmu astmatika? dobrý vtip
pokud chceš tak, a jseš z okolí mělníka tak bez svodů s jedním tlumičem v 65/1.2 9-15.000 dle tlumiče, svody 6-8.000 neleštěné
Jakub2: tu ti zrejme nikoho neporadim ale mozes si tu "podat ziadost" kto by bol ochotny to urobit. Nieje to ziadna zlozita vec vyhodit kat aj s prednym tlmicom ktory to schytava najviac. No len ako pisem problem bude asi s emisiami ale vykon sa zvysi a zlepsi zvuk. Pritom ta to vyjde aj velmi lacno. Staci ti zohnat trubku z nerezu s priemerom trebars 80mm, privarit alebo prisrubovat a je po starostiach. Ak by si chcel menit komplet vyfuk aj so zvodmi , skratka vsetko, tak ti treba aspon takych 25000-30000kc. Bavime sa o zn. supersprint...
Zalezi od rozsahu poskodenia. Male dierky sa daju v pohode zavarit a nastriekat sprejom na vyfuky. Ale to je len docasne riesenie. Ak tam mas diery ako cela pest tak sa poobhliadni po zachovalom alebo rovno po novom. Jakub2: coupe ma zvody sportove (ladene) pokial viem. Lepsie vyhodit kat aj s prednym vyfukom a tahat nerezovu trubku s dostatocnym priemerom az po stredny vyfuk. Zvuk bude mohutnejsi a hned tam bude cca o 15ps viac. Len horsie to bude s emisiami.