Díky za info. Tak nakonec se to asi rovnat ani nebude. Vypadá, že je to vpohodě co ale budu muset vyměnit je kolo. To je v prdeli má velkýho jebáka :-)
Takže mám Wanli 215-40zr17 87w xl - Má někdo takovou pneu případně dát nějakou jinou v tomto rozměru asi není dobrý nápad, že? Já jsem ujel na těchto pneu jen 5000 Km takže jsou jako nové.
OPRAVA - ELEKTRONY
-
12:05:46 25.10.2012
-
13:51:57 21.10.2012pred casem sem v Brne shanel..
nakonec sem rovnal 4ks starsich kol v cene myslim od 300-600kc/ks - pouze za rovnani.
http://www.prezujemeauto.cz/adisky.html
zalazi jak moc to mas hnuty/poskozeny
Poptej se u Klobasy jak to rovna a co za to.. levnejsi nez novy (pokud ho sezenes) to bude urcite. -
13:10:40 20.10.2012Ahoj lidi, potřeboval bych opravit jeden elektron kolo OZ co mám v profilu. Můžete mi poradit kde? Jsem z jižní moravy. Víte o nějakém servisu v Břeclavě či Brně?
Máte někdo zkušenost se servisem v Nosislavy pan Klobása?
KLOBÁSA - kompletní opravy a renovace auto a motodisků, soustružnické práce
Oprava by měla být levnější než nákup nového ne?
Bohužel jsem takový idiot že jsem 4x vjel do díry jako do prdele. Malá ale hluboká (asi 20cm odhaduju). Nyní už je silnice zpravena bohužel za moji stupiditu, že jsem si nezapamatoval, že tam ta díra je musím platit :-( stejně jsou to kreténi a měli to zpravit a místo toho tam po 2 týdnech tam dali 30tku a ještě značku pozor nerovnost silnice či jak se ta značka vůbec jmenuje.