Nissan 350Z názory

• Malcom
    A co se týče zetka .. tak nějak jsem si vypočítal čistý příjem peněz kterými bych ho uživil. Musel bych vydělávat minimálně 50 000 čistého měsíčně...
  • Elkar
    no supersporty jsou auta nákladný na provoz protože všechno tam musí pracovat při mnohem vyšším výkonu než u lidovýho auta, víme.
  • Luxor
    Tak to nevím s tou kvalitou Nissanu, každopádně z lidí co znám kteří mají lepší "sportovní modely" aut značek BMW, Mercedes, Porsche apod. s.re se to všechno - motory, převodovky a to i při značkovém servisování v zahraničí protože u nás to prý vůbec servisovat neumí... alespoň že na to mají zajímavé programy výměn motorů a jiných důležitých částí kus za kus, tak to může jezdit... On asi úplně spolehlivý sporťák neexistuje i když je "nový" mi tak přijde - překvapivé zjištění :-)))
  • Malcom
    2Luxor ... nemyslím si, můj názor je, že Nissan spadl hooooodně dolů s kvalitou .. kam se nový 370Z, nebo to zhnusený zetko hrabe třeba na starýho skylina a tak dále. Nissan nevyrábí, to co vyráběl kdysi a co se týče zetka, kdyby mě ho někdo dal zadarmo, prodám ho a koupím jiný, možná starší , ale lepší.
  • Luxor
    2 Malcom: asi to bylo rozbitý ne?
  • Elkar
    No, konečně nějakej validní názor.
  • Malcom
    Sorry za gramatiku , nejsem blbý hovado , jen jsem spíchal vytknout všechny závady co se mě nelíbily :-D
  • Malcom
    Ahoj, měl jsem to 3 dny půjčený ..a musím říct že nicmoc.. sednul jsem dovnitř , první názor byl ,,babský auto bez dávky agresivity vůbec nikde" svezení o to horčí .. mnohem víc si to užiju ve starým tipu 16v, nebo v mým coupé, měl jsem to pujčený od kamoša co to koupil za 650 000 starší z ameriky a hned mu na tom praskla hlava a sere se mu to do teď ... můj názor tedy je.. za ty prachy bych věděl o tísích lepších autech, než je toto... TOŤ MŮJ NÁZOR
  • Luis
    350Z je super vozítko!
  • Mertix
    Mě se 350z líbí, ale výkon nic moc, Porsche bych nebral, krom Panamery...Já bych šel zase do nějakýho Coupe, Třeba novej Eclipse s turbem, nebo něco takovýho... http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/infiniti/g3 5/8582603
  • Turok
    mě se teda 350z nelíbí ani trošku takže bych uvažoval o jiném auté.. bud porshe nebo jiná sranda starši maserati už je taky s cenou dole..
  • Feki
    Jn Ztko je proste klasa..to vi kazdej..je to brutalni kara,s optimalnim vykonem,nahonem na spravny kola,sqelym designem,jen toho mista tam moc neni no..Motory taky bezkonkurencni..
  • Kubajz20VT
    350Z se mi teda líbí víc jak Boxster...:)
  • von Raven
    ja ho nemam ale myslim ze na sportovnivozy.cz ho nekdo pekne udelany prodava za 300 chvili jsem se dival ale podle recenzi nevim no, mozna bych v te cene uvazoval o porsche boxter
  • Feki
    mas to tam...;)
    s tim prodejem Luky nevim,rikal mi to tak jako do budoucna co planuje...asi s nim prozatim bude spokojenej..
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    ehmm... já nemám facebook. ty kravine sem nepodlehl, mas na nej mail?
    kuju:-)
  • Feki
    Hodim ti to do mailu na gmail..;)
    feki ten kontakt by se mi hodil :-) pošli pls
  • Feki
    Mam kamose co ho ma..Bude ho prodavat a kupovat F430..Muzu ti dat kontakt a muzes s nim pokecat..;)
    ale tak dělám si obzory... coupe je best ale člověk by rád okusil něco jiného
  • Kamil
    Jezdil jsem s nim cca3mesice a super. Prozitek z jizdy naprosto vyborny, vykon akorat na CR. Celkem pretacivy, ale na to si clovek brzo zvykne.
    Naprosto spolehlive. Zachazel jsem s nim naprosto silene po celou dobu(firemni auto) a nic se nerozsypalo. A to uz s nim kolegove predemnou nalitali 40tisic a ze nekteri jsou fakt magori. Jezdil jsem s tim po praze, takze jsem mu nakladal zastudena. Ted ma za sebou 60tisic a nikdy se neresilo nic krom pravidelnyho servisu.
    Je to hodne zabavny auto.
    Po praze stylem brzda plyn, zatacky driftem atp - spotreba 18l, praha brno dalnice 160km/h - prumer 9l.
    Celkem to zere zadni gumy;) Ale to je jen na tobe jak budes prasit.
    Nevyhoda jsou jen dve mista a mini kufr, coz by se ale u takoveho auta nemelo resit.
  • Coupe73
    Lukáši nech toho :-)
  • Elkar
    za ty peníze asi... asi ne
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    to se ani srovnávat nedá,350Z je úplně jinde to se ví. Dobrá volba,jen bude důležité najít dobrý kus aby se nesypal - jako vždy a se vším
  • Džanek
    viz www.moje.auto.cz :)
    Ahoj, máte s ním někdo zkušenosti? uvažuji o něm. nesrovnávat s Coupe prosím, jen objektivní názory, děkuju