Mimon bude jede nekdo?

• HARIBO
    vysledky

http://www.t-base.cz/
  • Fik
    Bohuzel sem nedojel praskla hadice od vody a nechalo me to na dalnici,tak sem jel domu na odtahovce:-((( a vratil sem se na motorce:-)) tak snad priste
  • Wali 16vt
    Tento golf mně celkem zaskočil, držel se mně jako klíště i na trojku, ale už vim proč 323 koní a 525 Nm a cca 900 kg

• Charles
    a tohle coupé jsem tam taky viděl, ale to jako nevím, není to moc můj šálek kávy...origo je origo :D

• Charles
    Tak mělo to mouchy, to nepopírám, ale nebylo to úplně nejhorší. Neměl jsem s čím si zasprintovat, tak jsem se jen dobře bavil s partou italofilů.
    Vidím svou hlavu nad žlutým 16VT, to jsem zrovna koumal ten přední nárazník, který byl podle mě ošklivost (snad se nikoho nedotknu).
    Leoš měl zase smůlu a odjel na laně :( Wallimu to jelo velmi pěkně. S Adaou jsme taky lehce prohodili pár slov.

Oranžové coupé jsem viděl, tu je...
  • Janinka 2.0.16VT
    2.

Pak tam ještě byl někde ADA a ještě takové oranžové coupe ale to jsem zrovna neměla foták
  • Janinka 2.0.16VT
    1
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak jak se vám líbila Mimoň.Mně teda dvakrát ne .Ano bylo tam pár skvostných aut i na některé sprinty se dalo koukat ale jinak organizace teda nic moc .Někteří řidiči jezdili jak magoři a bylo jim jedno jakým směrem,ohrožovali nejen lidi ale i další auta abylo jim to jedno.Taky kousek od nás pěkná rvačka ,nakonec ji kluk koupil na spánek až zůstal ležet.Pak teprve přišli dva co ho zvedli a táhli pryč,motal se jak nudle v bandasce.Rovnocená rvačka menši hubený kluk a docela vazba a nikde nikdokdo by to utnul.No ale zase jsem viděla aspo pár známých a také z tohoto clubu,což bylo fajne ,za všechny Marcel,scoupe ,Leoš -toho jsem já viděla a on mě asi ne :)Za všechny jen fotečky co jsem nafotila ,některé coupe nevím čí je ,některé ano.
  • nocarret
    já jedu do Mostu v depu se má motat Damon Hill, což je jeden z mála lidí co kdysi jezdili z 917K, rád bych ho vyzpovídal třeba budu mít kliku... :-)
  • JardaITC
    Jedu také, beru sebou uniscan, tak kdyby někdo chtěl, za pivko to můžeme diagnostikovat :)
  • kisik
    Jedu tam poprvé,tak nemáte nějaké místo kterému bych se měl při stanování vyhnout? Diky
  • _ACE_
    Tak jsem ted četl na stránkách že vstupné je sice za auto 300 ale plus 100 za osobu k tomu
  • K0K1N 20VT
    tak já mám turbo na kaši ale pojedu se podívat už v pátek s kamarádem.
  • Scoupe
    ja jedu ale pluskem cernasek je v posilovne..:)
  • Kubajz20VT
    Tak já nakonec nejedu...:)
  • kisik
    Nepojede někdo kolem 13:00h přes Brno?
  • Schneczek
    Velice se omlouvam tem,kterym jsem slibil volňásky,bohzel nebudou.
  • kisik
    Tak se konečně podívám na ty slavné Mimoňské Války :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Možná se v sobotu taky ukážeme
  • K0K1N 20VT
    já budu sprintit, 400 m jsem ještě nejel,jen 200 nebo 1 km :)
  • Carlos 20vt
    Bude někdo sprintit? Jedu se podívat,ale bohužel s bmw..
  • Simarik
    taky jeduuu
  • hona20VT
    Chystám se tam.Doufám,že to vyjde.
  • Martin 20VT plus
    když se mi podaří sebou vzít aspoň dva lidi, tak jedu taky.
  • Feki
    Neasi..:D to byla akce..:))
  • Kubajz20VT
    Jj ať tě nemusíme zase roztlačovat..:D
  • Warhol
    jj jedu, a vemte nekdo nahradni starter, kdyby se mi zase posral
  • Mertix
    Taky bych chtěl...
  • K0K1N 20VT
    prosím boha abych tam mohl také být, snad to dopadne :)
  • Máca
    100% jedu taky
  • Ladas 20VT
    No snad dostanu volno :(
  • Feki
    www.mimonskevalky.cz
  • Coupe73
    Lidičky jaký je termín akce?
  • Aladin
    možná se tam také ukážu
  • Feki
    Taky jedem na 100%..
    jinak nevím jestli to víte ale Sandy nasadil uplne supr ceny..: auto 300,- bez ohledu na počet osob,pěší 100,-
    Proti původním 600,- za auto je to příjemná zmena..;)
  • Kubajz20VT
    taky na 10000%....:)
  • krisz
    ja pojdem na 100%!!!
  • Jan Paukovic20VT
    Tak co us pomalu planujete nekdo ze pojedete?