Akce 21.5. 2011

• Bystroch
    Přišlo mi to o ničem málo aut a všeho.O tom konci ani nemluvim. Nenávidim Nissan GTR
  • HARIBO
    cus, tak jak?
  • Scoupe
    volal mi wali ze nakonec je v tynci a u nas ted chcije a je bourka ale autoi uz mam obute na slikach..:)
  • HARIBO
    Kdyz budete mit sraz zitra v 8 v Praze, tak pocitam ze v Dubenci budete o 20min dele, takze tam budu 8:20

602 276 306

2k3lukas,. odkud jsi? Kdyz tak tam doraz taky at nejsme roztrouseny po cele Strak.
  • k3lukas
    wali a vkolik ty budes na ty strakonicky ja ze bych se pripojil u mnisku pod brdy
  • Lenoš20VTLE
    no hlavně pod tím neusni :D
  • Scoupe
    kluci ja dostal nocni v 5 musim byt na Kladne..:/ nevite do kolika se bude jezdit?cca?
  • PhoB
    coupe miminko jede taky, jeste si pod to musim jit lehnout...
  • HARIBO
    Nezapomente me vyzvednout na te strakonicke lumpove :)
  • k3lukas
    Tak co kluci zitra v osum jo??
  • HARIBO
    Tak ja na Vas počkam na strakonicke za Dlouhou Lhotou v obci Dubenec

Je tam omezena rychlost na 50 :) Tak me snad uvidite :)

http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=132287104@y=134552704@z=13
  • Wali 16vt
    oki kdyby něco tak tel na mně 777 953 182
  • Scoupe
    jj uz sem na to koukal..:D ok tak v 8 tam...
  • Wali 16vt
    dyt jo, to je za sjezdem z pražskýho okruhu, počitám že tudy pojedeš...
  • Scoupe
    a co nekde u zbrslavi? ja pojedu po tom novem obchavtu co konci u rican tak bych to videl nekde tady...
  • Wali 16vt
    vidim to zhruba zde.. V kopci na strakonický je odpočívadlo s autobusovou zastávkou, kolem 8 cca?
    http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=132971136@y=135521152@z=13
  • Scoupe
    tak jak haribku jedes? kde se slezem?
  • Wali 16vt
    Tak vy dva se srazte na zličíně a já se k vám připojim na strakonický...
    Haribo tak to makej se spojkou, at nás je pořádný hejno:)
  • HARIBO
    Ne ne,. vsecchno to mam v krabicich :)

Asi se ni napalila, pri rozjezdu to hozne cuka,..a vcera mi prislo ze to rve na netahne do kopce :)

A nebo odesel silenblok na motoru,..

• Scoupe
    jak odesla spojka? ty tam jeste nemas keramiku?
  • HARIBO
    Tak jestli to dobre chapu tak jedete do Blatne? Pojedu asi taky kdyz na me pockate,..Odesla mi spojka :(
  • Scoupe
    co sraz na zlicine ??? to je hned za letistem...
  • k3lukas
    a ja bych na vas pockal u sjezdu na jiloviste a bude to :D
  • Wali 16vt
    Scoupe dáme si spicha s ostatníma asi za barandákem nekde na strakonický, asi pojedeš kolem letiště... spíchnem se tam s lenošem a spol kolem 8... co ty na to?
  • Honza
    jelikož budu ožralej na sračky, tak budu zevlovat u nás na poli s hromadou kámošů, masa, piva:)

25 je jednou za život:D
  • Scoupe
    kuci pojedte na Blatnou tynec je nic moc bude tam blazinec a draha na sprinty nic moc..
  • Bystroch
    Týnec jedu
  • Scoupe
    pecka takhle se mi to libi..:) pro sraz jsem at jedem pekne tymove ale na letisti pekne kazdej sam za sebe .. jeden proti vsem..:D
  • Wali 16vt
    Jo jo chlapi, aby ste to tam neměli tak jednoduchý, tak tam pojedu:))) stejně do týnce nikdo nepojede... Dáme spicha v sobotu ráno někde v Praze?
    Hlavně si nesmíme nechat dát na prdel od Civica turbo, co zajel 11.96 v Bechyni
  • Lenoš20VTLE
    nezapomeň ponk :DDD
  • Warhol
    hele bejku, pukud mi nejpozdeji v patek rano neprijde novej itercooler tak se tam nedostanu, a jeste nemam kola na gumy....
  • Abarth
    Protože Bělouš zatím není provozuschopný, pojedu s Lubošem jako doprovodné vozidlo Běloušem2 (vezmu haldu nářadí Doblo to pobere .-))aby synek Lenošek měl tu správnou podporu...jo a do Blatný..
  • Scoupe
    tak sem se nechal zlakat a jedu Blatnou, Wali pojed taky a netrhej partu..:)
  • Wali 16vt
    Rozmejšlel sem se, to je výzva, když tam jedete vy dva... V hoškovicích už to nebude?
  • PhoB
    Jo, pojedte do Blatny.
  • Lenoš20VTLE
    já dorazím ale do Blatný :D
  • Wali 16vt
    Jezdim tam pracovně zhruba jednou v týdnu, určitě pojedeme spolu jízdu, jedu tam už v pátek na volný jízdy si zablbnout... ještě by moch Lenoš dorazit:)))
    Kejlisáku, radši tam nejezdi, nebo ho koupíš nazpátek:)))
  • Scoupe
    heh kluci dyt ja jezdim po meste jak houbar..:D sem nevedel ze se pohybujes po Kladne Wali... tak se musime nak srovnat na lajnu at jedem spolecne, je mi jasne ze mi ukazes zada ale at sme pohromade..
  • Kejlis
    jinak rád bych se na vás taky přijel podívat,ale asi budu muset do práce :(
  • Kejlis
    to je pravda,Scoupe je postrach zdejší americký třídy hlavně místních obyvatel kteří mají rádi klid a pohodu :))
  • Wali 16vt
    Sliky máš, s těma úpravama zajedeš pod 14 tutově... sem zvědav jak ti to jede, tudle sem vyděl jak si na americký na kladně za to vzal a čuměl sem:)))
  • Scoupe
    potrebuju zmerit taky uz nake casy.. vubec nevim jak an tom sem.. a mam leve hnaty to rikam dopredu takze muj limit je se dostat pod 15s.. :D
  • Wali 16vt
    Tak to se na tebe těšim scoupe... registrace je dopolko v sobotu za kilo:)
  • Scoupe
    panencak jedu, nevite nekdo jak se zaregistrovat na sprinty?:)
  • Zouny
    Jedu Týnec...
  • Wali 16vt
    Pojede někdo na Panenský Týnec, nebo do Blatný na Dragcup tento datum?? Zvažuju kam ject...