fashion cars vysoké mýto

• hona20VT
    KOK1N:máš mail
  • K0K1N 20VT
    ok,děkuji ti mockrát.
  • hona20VT
    KOK1N:šoupnu to na Uložto jak bude chvilka a pak ti dám vědět
  • K0K1N 20VT
    tak ok ale kam to daš abych to mohl stáhnout, na ulož to? Na mail to bude asi moc velké ne?
  • hona20VT
    Pokud to chceš samotný,můžu dodat v avi.
  • hona20VT
    KOK1N:Mám jen to co je v tom klipu.Je to tam celý.Víc nebylo vidět.Asi jsem stál blbě.Ale jsem rád,že mám aspoň tu jednu jízdu.
  • K0K1N 20VT
    for: hona20VT, nemáš někde celé video jak jedu s tím zetkem na sprintu?
  • JohnyXX
    hona 20VT růžek v poho sem to hned zatřel barvičkou a už to není vůbec poznat ;-)

Aljaška já též nápodobně a snad i u mě by mohli ty Pardubice dopadnout a budeš už od pátku nebo zas jen v sobotu
  • Fugasik
    Moc pěkný auta:)....škoda že sem byl v práci....
  • hona20VT
    A tady slíbené video:
    http://youtu.be/suGhdNInL4Y
  • hona20VT
    Taky nějaké foto:
    http://hona20vt.rajce.idnes.cz/Vysoke_Myto_14.5.20 11/
  • hona20VT
    Aljaška:nápodobně.Doufám,že se nás v Pardubicích na relaxu sejde víc.

KOK1N:malý ůspěchy taky úspěchy.Škoda že mi ty sprinty nevyšly.Mohli jsme to dát spolu.Tak příště. ;-)

JohnyXX:Ty jsi fotil jako o život... :-)Jak vypadají ty růžky?Máš to moc odřený?

Zítra dodělám to video a pak to sem hodím.
  • Aljaška
    klucíí ráda jsem Vás viděla:-) I když jen na chvíli:-( Počasí nám vyšlo a nepršelooo:-) doufám, že klapnou ty Pardubice:-)
  • K0K1N 20VT
    taky nějaké foto a video
    http://skylline.rajce.idnes.cz/Fasion_Cars_9/
  • K0K1N 20VT
    to vím no,jste to měli dát opačně, jsem si to přečetl až doma.
  • JohnyXX
    Scoupe ne jen na 200m na 400m by tam nebyl dráha
  • Scoupe
    to byl sprint na 400metru nejak se mi nezdaji ty casy.... asi trosku zmatena casomira
  • JohnyXX
    Sraz byl pěknej, ale je škoda, že se nás z klubu sešlo tak málo zde sou ňáké foto http://johnyxx.rajce.idnes.cz/9._Fashion_cars_Vyso ke_Myto/

for KOK1N 20VT ten vzkaz byl od nás
  • Fugasik
    Pěknýý :)Blahopřeji
  • K0K1N 20VT
    já sednu do auta a koukám, že mi někdo dal nějakej tuning za stěrač, tak na to prdim a jedu dom a doma koukám, že na tom byl vzkaz :)
    jinak jsem byl 4 ve sprintech, nasranej jak prase ale 4 místo taky dobrý no.
  • hona20VT
    Doufám že to klapne a počasí bude rozumný.
  • Aljaška
    tak se třeba někde cestou potkáme:-)
  • K0K1N 20VT
    psal jsem ti email,budu tam.
  • JohnyXX
    pro KOK1N 20VT my tedy vyrážíme po 9:00 ze Svitavy tak pokud můžeš tak počkej tak od 9:20 na tom velkým parkovišti před Zeteškou
  • hona20VT
    Já počítám že budu tak kolem deváté ve Svitavách.Ta si myslím že mezi devátou a půl desátou bychom mohli vyjet ze Svitav.Co vy kdo na to?
  • K0K1N 20VT
    já myslel, tak v 10:00 příjezd tam no, to je myslím akorát, taky se chci reg. na sprinty. tak to zejtra nějak dořešíme snad, já se tam pojedu zejtra asi taky podívat na chvíli
  • JohnyXX
    no rozumnej čas pro mě je tak 9:30 - 10:00 výjezd ze Svitav je možnost i pozdějc záleží jak řekne hona20VT
  • K0K1N 20VT
    já taky jedu určitě.záleží v kolik pojedete, zase nějak brzy se mi moc nechce.
  • JohnyXX
    já jedu určitě tak se nezpomeň ozvat ať se domluvíme
  • hona20VT
    Tak jak to s váma vypadá,plantážníci!?
    Kdo jede?
  • JohnyXX
    no pokud ty předpovědi vyjdou jako obvykle tak se ani nemáme čeho obávat ;)
  • hona20VT
    Možná se přidá i Vladik.Má auto v lakovně,tak to snad stihne.
    Ještě máme víc jak týden.Snad se to počasí umoudří.
  • K0K1N 20VT
    já bych se mohl připojit v litomyšli,tak se pak domluvíme a dáme spanilku ve třech :) ale zase nechci moc brzy, páč to budu v sobotu ráno mejt :) a doufám,že nebude moc hnusně,zatím ty předpovědi moc optimistické nejsou.
  • hona20VT
    Ok.Dám ti dopředu vědět.
  • JohnyXX
    hona20VT plánuju to na sobotu ráno tak pokud tak pojedeš taky tak napiš do mailu mám ho v profilu a domluvíme se na čase a místě
  • hona20VT
    Přemýšlím o tom.Doufám,že budu mít čas dodělat pár úprav.
    JohnyXX:Jestli pojedu tak přes Svitavy určitě.
  • Simarik
    kua a já nemůžu, letos po letech, to je pech :-(
  • Aljaška
    já tam budu:-)
  • JohnyXX
    Mám to v plánu, ale coupé se teď upravuje doufám, že to stihnu a jestli pojede někdo na trase Svitavy - Vysoké Mýto tak se rád přidám
  • K0K1N 20VT
    jede někdo? já to mám za rohem, tak se tam ukážu.