stredocesi, ja myslim ze o vikend by to slo..

• Scoupe
    nemam kola, volant a sedaky..:D:D a stale nejsem nastavenej na optimalni smes..
  • nocarret
    přijel bych fauvé ale jedině zítra dneska jedu na lyže
  • Pietro-Scuderia Italia
    klidne v nedeli je mi to jedno cislo na me 608516750 ciao
  • Luxor
    myslím že dost zapadlý téma... jedině to obvolat... zítra navečer bych mohl pokud nebudu mít nějaký zásah...
  • Innocento
    Kdyby to bylo v neděli a dostanu se k výměně brzdový trubičky, tak bych se taky zúčastnil :-)
  • HARIBO
    cau, zitra pracuji :(
  • Pietro-Scuderia Italia
    Nedame zitra nekde kafe?Prazaci and company.kde jste?Ma byt skoro jarni den zitra
  • jarik22
    Nocaret: mam namysli tu fotku z parkoviste ze zlicina.
  • nocarret
    to byl jarik22
  • Coupe73
    Teď mě tak napadlo, čí bylo to žlutý s černou střechou?
  • Coupe73
    Kluci já vás viděl, když jste projížděli Hýskovem. Měl jsem na starost děti, takže jsem nemohl, ale to už jsem říkal Petrovi. Příště jedu.
  • nocarret
    jariku když mi připomeneš jakou tak jasný .-)
  • HARIBO
    jeee,. to me tak sere ze jsem byl v praci :(

• jarik22
    joo bylo fajn:)
    ps. Kajo posles mi na e-mail tu fotku? diky
  • Zouny
    já původně chtěl jet, ale mám radši psa než auto a tak vyhrála procházka se psem...
  • k3lukas
    Taky jsem cekal vic aut na to jaky bylo pocasi, tak ale co snad priste nas bude vic. :) snad i ja uz autem.
  • Scoupe
    3 coupe a jedna felda..:D ta ucast me troskumrzi, cekal sem tam i kluky z Kladna, Prahy...
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak to bylo super,já byla taky ale Plzen a spodek k Varům.
  • nocarret
    no jasný asi 60km vyjížďka Křivoklát a okolí :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    A co jste dělali,jeli jste někde?
  • nocarret
    heh dobré to bolo :-) celý 3 auta z toho ani jeden pražák dobrý ne .-))
  • Coupe73
    Tak počasí vám vyšlo náramně, kolik vás bylo?
  • nocarret
    jé to je škoda...
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ja bohuzel nedorazim,manzelka marodi a ja hlidam deti :( snad priste kluci,skoda.
  • Scoupe
    ve 14:00 metropole zlicin , sejdem se na zapadni strane parkoviste v tom rohu tam je nejvice mista a klid.
  • k3lukas
    mozna bych prijel jenom pokecat projizdy bych se vzdal kdyztAK dejde jeste vedet kde a kdy
  • Scoupe
    tak sraz bude u metropole na zlicine ve 14: 00, kvul te znamce ja dorazim o par min pozdeji radeji budu vw dve u toho mc kdyby tam nekdo byl tak ho dovedu tam.. trasa projizdy neznama vse se domluvi na miste
  • k3lukas
    scoupe ja bych jel ale auti je jak si rozebrane tak bych musel prijet feldou :D
  • Janinka 2.0.16VT
    Kudy pak pojedete projíždkou ,už víte? Chystáme se na výlet za švagrovou za Nové Strašecí tak bych vás možná potkala i když nejedeme coupečkem .
  • Coupe73
    Tak já tuhle akci vynechávám, na příšti bych už rád dorazil...
  • nocarret
    tak to snad neni problém koupit známku ne?? kua tak kde je v tom bordel na fb něco tady taky...
  • Scoupe
    jo klidne to nechame tam na to misto dyt je to jedno at se vyhnem te dalnici..
  • Mertix
    Myslíš Zličín?To by šlo, du zkusit rozchodit auto...
  • Scoupe
    ja taky nemam znamku, tak se muzem sejit mimo tuhle dalnici, treba u metropole tohle byl jen navrh..
  • Scoupe
    http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=132599168@y=135765632@z=13 je to u benziny smer praha D5
  • Zouny
    já jsem právě taky bez známky, takže nevim jestli pojedu
  • Mertix
    hoďte někdo kde to je na mapě, nemam tk, ani známku, tak nechci moc daleko...
  • Scoupe
    jen si jit sednou treba do mc pak urcit trasu a jet se projet...
  • Zouny
    a nějaký předběžný program akce?
  • HARIBO
    Zdravicko,.

Nápad je to dobrej, ale ja tenhle víkend dřu v praci jak kuň :(
    Přístě jedu.
  • Innocento
    Jo, vytejká. Když jsem se včera vracel domů, tak jsem měl při brždění takovej zvláštní pocit. Brzdilo to pěkně, ale když jsem dojel na semaforech červenou a pedál mi dojel až k podlaze, tak se mi sevřelo :-) A než jsem dojel cca 10km domů městem, tak začala i problikávat kontrolka. Po kontrole hladiny fakt brzdovka chybí. Auto jsem odstavil a ještě se k tomu nedostal. Zítra budu ranní ptáče, vlítnu na to a uvidí se.
  • Scoupe
    mas prece rucku ne? :P vytekla ti brzdovka ci co?
  • Innocento
    Když přimněju Coupé brzdit, tak bych se taky přijel podívat. Z Plzně je to kousek :-)
  • Scoupe
    videl bych to kolem 1ne nebo 2he hodiny..
  • Mertix
    Jestli se mi podaří nastartovat, dorazim:/
  • Pietro-Scuderia Italia
    pokud bude hezky,prijedu.peto,cislo na tebe mam.kdyztak zavolam,ale rano nevstavam...takze zkuste naplanovat nejak po 11hhod nebo az po obede..diky
  • Scoupe
    ano jednalo by se o tento MC jako loni.. obvolejte kluky co kdo znate, co haribac? lukas se smolou a jine, prazaci nebudte doma...
  • jarik22
    nedele ok , cas necham na vas :)

ten MC- je jako loni?
  • Coupe73
    Petře já jsem ti psal na email, takže uvidím, hoďte sem kdy a kde budete.
  • Scoupe
    ta k co rikate na nedeli? at mame suche silnice.. sraz treba na MC u rudne na dalnici? nebo klidne nekde jinde.. treba u nakeho obchodaku
  • jarik22
    dobrej napad :) taky se rad ukazu.
  • Mertix
    Mám ho zamrzlí, snad sem tim startovánim nic nez-urvil:( zítra od 17:00 něco mám, ale pokud mi rozmrzne a budu stíhat, rád bych se stavil.
  • Zouny
    O víkendu by to šlo
  • Lenoš20VTLE
    řetězy sebou:D
  • Scoupe
    tak co bando, co delate v so nebo v ne? co oprasit coupatka a jet je trosku prohnat??