Monza ' speed day ITALIAN STYLE ' 27 Febbraio 2011 !!

• Elkar
    Poslal jsem to do svodidel. Přijeďtě si pro mě na okruh do Monzy, to je hned pod prahou.
  • Alejandro
    jelo: to se zamozřejmě nesmí pžiznat, musíš říct třeba žes to poslal někde do svodidel nebo do přikopu:))
  • Jelo
    Zkus říct pojišťovně že jsi rozflákal auto a ještě řekni že na závodním okruhu :))
  • Alejandro
    mmmmm to musí být krádně projetí...sněhu v Alpách bych se nebál, budou to mít upravené...
    To rozbití auta by mě taky děsilo:( Slyšel jsem, že Česká pojištovna má nějaké nadstandardní asistenční služby s odtahemn 500km gratis-to by to mohlo pojistit
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ja si porad myslim ze jsme v roce 2O1O...
    To me docela laka Vasku,i kdyz predstava tam to rozbit a nemit s cim se vratit plus odtah neni moc idealni.Italsky domov mam od monza skoro 1OOOkm,takze nikdo pro me neprisel by na pomoc :)
  • amadeus69
    Pietro já bych jel s Renčou hned, ale bojím se že bude hafo sněhu v alpách teda určitě a já mám jen letní gumy 225/35 :(((
  • Coupe73
    Tak to už asi nestihneš, je rok 2011 :-D
    Jasně, překlep :-P
  • Pietro-Scuderia Italia
    27/02/2010 italian fiacoupepassion forum organizuje volne jezdeni na okruhu MONZA.

Bude tam velky stan s coupatkama a specialni misto v paddocku pro vsech fiat coupe.

Vstup do arealu 22eur vcetne obed s piti.

1hod jezdeni na okruhu 40eur.

Ja bych jel,ale zalezi jaka bude situace se snehem v cz,A,D.
    Ciao

Prihlasky na jezdeni v okruhu tady:
    http://www.motortribe.it/speedday/news_view.php?ID =43