Most 30/10/2010

• hona20VT
    Já to chápu,taky bych se nejspíš neudržel na uzdě.Ale jelo ti to pěkně :-)
  • Aladin
    nevydržel jsem :-)
  • hona20VT
    Aladin:jj mám tě natočenýho na okruhu jak mi mizíš z dohledu ;-)
  • Aladin
    taky jsem jel Most když tam byl Ada,ale Brno je lepší - rychlejší
  • JardaITC
    Pietro: já nemyslel přímo tebe, ale koukal jsem na ty fotky a někteří tam bourali opravdově.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Jardo,ale ja necrashoval :-) jen to vypada na fotkach :-) Nikdo nevi jak je to mozne,ale auto mam bez skrabancu...
    Jinak nejake male riziko je,nesmis jezdit na limit,aspon kdyz jako ja neznas okruh.
  • Wali 16vt
    ADo před týdnem sem tam byl taky, zaváhal sem a nesvez se... Pak sem litoval a tedko sem se do toho pustil. Okruh sem jel poprvé :)
  • JardaITC
    ty voe, po tom co tam vidím tolika crashů bych tam nejel. Respektive bych měl strach, že mě někdo sundá.
  • Coupe73
    :-D mě už zabíjí !!! Už i děti si dělají se mě prdel :-D Ale já chci coupéééééééé :-)))))))
  • Coupe73
    Hezká fotka a ještě hezčí coupe :-)
  • Wali 16vt
    kdybych nebyl línej a nazul sliky tak je to jiný, radši sem jel na jeden bar turba, ale i tak masakr:)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Pekne video,na rovince jede ti to brutalne :-)
  • Wali 16vt

• Pietro-Scuderia Italia
    ..
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ja taky nechapu..jinak dalsi fotky co jsem stahnul..
  • K0K1N 20VT
    nechápu nic, to je jak z tokyo driftu :)
  • HARIBO
    Njn,. italsky kone se nezaprou :)
  • HARIBO
    Pekna divocina :D
  • manny
    je to fotka z jednoho profilu baworáka na moje.auto, majitel byl taky v Mostě.
    to je dobře, že je vše v poho, teda, ale takhle veřejně se na muckat s němcem... :-D
  • Pietro-Scuderia Italia
    Tad koukam na tu fotku a vubec nachapu kudy projel ten dalsi bavorak (asi rada 3 sedan)kdyz ja a ta bmw komby jsme zablokovali celou cestu...
    Mel jsem velky stesti.
    Ze vnitr auta nevypadalo tak strasnej jak na te fotce
  • Feki
    Malej mazec!
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ty vole!Kde jsi to nasel?Ano se ok,netukli jsme se,ale bylo o fous!Na fotce vypada ze je otazka milimetru,ale bylo to neco pres metr.Jak jsem psal,delal jsem hodiny ale az v trave a skoncil jsem na silnici protismeru.Mezitim prijeli dalsi auta kterej meli co delat aby me minuli.
    Opravdu receno,presne nevim jak to bylo,ale na stesti se nic nestalo.Bylo to posledni kolo kdyz uz gumy nesedeli...
  • manny
    moc to tu není vidět, tak znovu...
  • manny
    náhodou jsem narazil na tenhle brázek, Pietro, to je tvoje auto? vše ok?
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dekuji za odkaz.Pekne fotky.Skoda ze je tam ten text.Asi pan bude chtit penize za to ze te posle fotku bez textu.jsem tam i ja :-)
  • _ACE_
    Tady jsou fotky http://jfrlbc.rajce.idnes.cz/20101030_-_Autodrom_M OST_30.10.2010/
  • _ACE_
    Jo a brzdiče změnily barvu jak byly rozžhavený.Ale brzdilo to dobře bál jsem se že seriovy brzdy 20V se usmažej.
  • _ACE_
    Takže rozdíl mezi vašema turbama a mým (seriovým) astmatikem je asi 25km/hod. Na rovince jsem se dostal pod 180km.A olej potvrzuji taky 100.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ja taky mel olej malinko pres 100st.Na rovince neceli 200km/h.Ale brzdil jsem vzdy brzo,mel jsem strach,takze bremba v pohode.
  • Wali 16vt
    Kamarád to točil tak se budu snažit ho dokopat... Radši sem jel na jeden bar turba, nechtěl sem riskovat karambol...
    Akorát sem čekal že mi to pujde líp, neni to jako jezdit 400m rovně, ale i tak sem tam na rovince měl přes 200, brzdy a pneu dostali neskutečnej záhul a olej měl taky 100 stupnů
  • Pietro-Scuderia Italia
    podvozek je orap,snizeny minus 40.
    jinak krome komplet vyfuk supersprint a konus k&n vsechno serie.
    mas pravdu doktore,fakt nechapu jak zavodnik muze drzet auto na okruhu nekolik kol.me stacili 4 kola a uz jsem nemohl.
    ano wali,myslel jsem ty.dej to video,jsem zvedav
    ciao
  • Dr.Ravic
    okruh je fakt zazitek, byli jsme loni a ziju z toho doted. najednou si chlovek tech zavodnich ridicu vic vazi, co?:-)
    Pietro: nejvic me pobavil tvoje hlaska v cca 40 vterine... to pravy cesko italsky: týý vole:-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    dekuji,prave je videt ze neumim.ta co me predjela je kamaradova mazda mps,26Okoni,ale nesedela jako muj coupe,jen ze se nebal.pak dam i video on board mazdy,je poznat ze nesedi,ale on nemel strach to vzit skoro porad pres travu...
  • Wali 16vt
    Pietro toho kluka si myslel asi mně:)))
    Moc pěkný to tam bylo, fakt mazec zážitek to musim potvrdit... taky mam video, časem snad dodám... Zdravim kluky co tam byli
  • manny
    hezký, Pietro, jen by to chtělo prohlídnout si pár videí se stopou a ani ta mazda ti nebude stačit :), btw. o jakémže podvozku je řeč?
  • Pietro-Scuderia Italia
    dekuji,opravdu super zazitek
  • Coupe73
    Hezký, musel to být zážitek co :-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    priste to bude lepsi..v zime budu trenovat na playstation
  • Pietro-Scuderia Italia
    tady je video...
    auto dobry,ale ridicske umeni nic moc..

• _ACE_
    Souhlas s Pietrem okruh je dobrá zkušenost.Gumy ale dostaly zabrat,ještě ted smrděj garáži.Rozhodl jsem se jet na poslední chvíli a nelituji.Počasí perfektní a zase jsem rád potkal lidi z klubu.
  • Pietro-Scuderia Italia
    takze jsme zpatky,fiat vydrzelo.v posledni kolo jsem dal hodiny a skoncil jsem na trave,pak zase na trate a auta za mnou meli co delat aby me nenabourali.nastesti vse ok.toje videt ze jsem totalni amater..ale fakt stalo za to.okruh je to vec kterej aspon jedno si clovek musi vyzkouset.
    sport podvozek fungoval skvele,horsi byly cinskej gumy.
    potkal jsem tam ACE a kluka co ma auto po kejlisovi.rad jsem vas poznal.
    celkem dobra akce.
    ciao a tutti
  • nocarret
    no uvidíme moje číslo kdyžtak 608463319
  • Pietro-Scuderia Italia
    Budu rad.
    Cislo na me je kdyztak 608516750
    Ciao
  • nocarret
    jo Bremba jsou ok .-) tak já uvidím jak to bude s časem, že bych se stavil :-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Iz jsem te nasel :-)
    Vypadas spokojene i kdyz te moc nebrzdilo.
    Myslis ze na Bremba bude to lip brzdet?
    Prijed aspon na pokec,budu rad.
    Ciao
  • Pietro-Scuderia Italia
    nevim,ja tam budu od 13.00hod,myslim si ze je do 17hod.
    Karle,myslis ze se mam bat?
    Nejdrive se podivam co a jak nez si koupim listek na 10 minut.
    Byl jsi tam nekdy?
  • nocarret
    nejedu je to tak akorát aby do vás nějakej dement vletěl
  • Wali 16vt
    Asi pojedu, nevíš odkolika dokolika to je??
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ahoj Vsem.
    Nejde zitra tam nekdo?Jsou volne jizde pro verejnost.
    Nikdy jsem na okruh nebyl,tak jdu zkusit.
    Snad nerosekam.
    Ciao