Karlovarský kraj 10.10.2010

• Britka
    myšak: ahoj,jj jak píše janinka, je tu manny :o)) jinak tady poblíž o jiném 20VT nevím :-) ty jsi odtud?? :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Myšák:tady má u nás v Sokolově manny
  • Myšák
    Britka....neznáš někoho ze západočeského kraje,kdo má 20VT.V sobotu večer jsem chytil na předek prase a potřebuji pomoc,dík Míra.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    protože máš kulatý závorky...
    Kájo ty musíš mít v tý (_!_) i mozek co... bych ti tam nacpal ještě "Y" tou vidličkou napřed...
    miluju bublinky...
  • nocarret
    dobrý!!! gratuluju :-)
  • Coupe73
    Mít tu možnost tak tě okamžitě vyhodím z klubu, ale myslím, že to udělá někdo v nejbližší době.
  • Aljaška
    Bylo to myšleno úplně jinak a když jsi to Karle nepochochopil, za to nemůžu, nikoho neurážím, i když mě napadá spousta názvů a tvé dětinské příspěvky mazat budu. nenaděláš nic.
  • Aljaška
    Britka, joo toho ještě bude:-) a nedaj si říct a nedaj si říct:-)Super:-)
    Jinak koukám, že jsem přišla pozdě, neb bylo velké literární dílo od Karla smazáno:-(
  • Britka
    Innocento : jsem jim to říkala, že nemají sebemenší šanci, že je to zbytečně vůbec semnou závodit...nevěřili,tak setřeli :o) a to jsem ještě všechny starty zaspala koukáním do blba a vůbec se neumím rozjíždět :-)
    Coupe73: ;o)
    Syky:tak snad příště si uděláš vejletík a dorazíš, ono těch rejpalů bude víc, co si budou myslet, že když jsem holka, že mě natřou :-D... takže takových sešlostí ještě bude... :o))
  • Syky
    AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ skoda skoda ze jsem tam nebyl :(
  • Coupe73
    hezké :-)
  • Innocento
    Ta druhá jízda - takovej náskok a stejně k prdu :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Nikčo ,dobře Ti to jelo .
  • Britka
    innocento: takových srázku ještě bude...lidi mi budou pořád říkat, že by mě dali a já jim budu stále dokazovat, že ne ;-) takže ještě budeš mít plno příležitostí ;-)
  • Britka
    tu jsou i videa...postupne je pridávám ted :-)

jinak prijelo ï punto 1.8 hgt, janinka s mustangem a ladou, fabia 1.8T rs, vw touareg 5.0 l (315 ps) a pak ještě nejaka auta na kukačku...
  • Innocento
    Kdybych měl technickou, tak jsem se na to jel podívat.
  • Britka
    janinky mustang
  • Britka
    supeeeeer ;-) mazda i vectra ode mne dostaly na prdel :-)
  • Innocento
    Tak jak bylo?
  • Syky
    tak ted uz to vsechno asi chapu proc vsechny tyto prispevky...no nic panove,debatujte,frcim na pivo...mejte se
  • Coupe73
    Kája.Š 1.8 HGT - jsi to, na co se cítíš a není to o tom kolik máš v peněžence. Měl by si být trochu hrdý na to co jsi, kdo jsi, že vůbec nějaké auto máš, že nemáš hlad apodobně. Další miliony lidí neví ani co je to rohlík, natož auto a jestli se takhle jako socka cítíš, tak prosím, jsi teda socka, ale zamysli se nad sebou!
  • Ice-Man
    no tak to zas myslím ne.
    jen by to neměli jako jediné auto
  • Ice-Man
    admiiiiin smazat
  • Coupe73
    No tak to je nandej, tahle debata je fááááákt úúplně nomání úďo.
    Kájo a jo a jo a jo :-?
  • Ice-Man
    hmmmm tak to ti musel stát chuj ještě týýýden
  • Syky
    neco lepsiho!!!!uzasna 1.6 myslim!!!! :)
  • Ice-Man
    Syky a bylo to aspon GSi :_))))
  • Syky
    ja mel kdysi podobny problem...myslim kdyz jsem mel 9 roku tak jsem byl jednou svezen v opel kadet a proste to auto jsem chtel a bylo nejlepsi a pres to nejede vlak!!!
    tak na tohle nesežene Kája prášky ani u psychouše... na to pomůže jen ústavní léčba :-D
  • Mertix
    jo hergot:)
  • Mertix
    říkám i okruh...
  • Mertix
    jasně, neberu serii Coupe, ale až budu ve finále v úpravách, s Evem si vytřu zadek, i když se mi to auto taky moc líbí:)
  • Ice-Man
    Kája.Š 1.8 HGT to tady nemůžeš tak mluvit o coupe je to přece jenom coupe club takže sem mužeš psat jeń samou chválu.
    realitu musíš ventilovat jinde to by tě tady sežrali.

sem si prostě chodíme povídat s lidma kterým se to auto líbí tak tu nemužeš říkat že je v nečem špatné to tu nechceme slyšet:)
    Kájo, ty musíš mít strašně malý můžo... že si tak zakomplexovanej... je mi tě trochu líto a taky s tebou cítím...
  • Kubajz20VT
    Tak co tu děláš když se ti ty fiati tak hnusej....
  • Luxor
    souhlas :-)
  • Syky
    amen
  • nocarret
    že sem vůbec chodíš člověče....
  • Britka
    Kája.Š 1.8 HGT : ....bez komentáře...
  • Britka
    Kája.Š 1.8 HGT : .....dík,že jsi ze mě udělal pí**... nejdříve jsi chtěl jet, pak sis to rozmyslel, ale to přece nemusim všem oznamovat, když odsud stejně nikdo přijet nechce ;-) ...

...když mě vyzvou takový mršiny auta,jedno se 100 ps a druhý se 139 ps (před smrtí) a říkají,že mě dají,jen proto, že je to FIAT...tak si to líbit nenechám ;o)

• Mertix
    no, když koukneš na údaje Eva 9, tak s Coupe to taky neni nemožný.
  • Mertix
    ale když tam, nebo na okruhu evo 9, nebo Imprezu dáš, budou koukat oni, na Fiata...
  • Luxor
    souhlas :-)
  • Syky
    Karlos ja mam uslintanou 1.8 a sprinty si obcas zajezdim...ale ne abych neco dokazoval ( co taky ze?),ale jen tak pro pobaveni...
  • Luxor
    :-)
    Karle, tak jezdi a nic si nedokazuj... co víc ti na to napsat.
  • Britka
    syky: škoda škoda... :-(
  • Syky
    dojel bych,hned bych dojel,ale je to pro me daleko :(
  • Britka
    Byla jsem vyzvána na sprint mazdou 626 2.0 tdi a opelem vectrou 2.0 16v :o) sprintit se bude tuto neděli na letišti v Krajkové,tak kdyby měl někdo dloooouho chvíli, můžete dorazit a ukázat jim, jak coupátka jedou :o) a nebo se jen třeba přijet podívat :-) dále tam taky bude asi punto 1.8 HGT a možná se ještě někdo další přihlásí...http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=148737315167921 BYE, Britka