Bylo to myšleno úplně jinak a když jsi to Karle nepochochopil, za to nemůžu, nikoho neurážím, i když mě napadá spousta názvů a tvé dětinské příspěvky mazat budu. nenaděláš nic.
Britka, joo toho ještě bude:-) a nedaj si říct a nedaj si říct:-)Super:-)
Jinak koukám, že jsem přišla pozdě, neb bylo velké literární dílo od Karla smazáno:-(
Innocento : jsem jim to říkala, že nemají sebemenší šanci, že je to zbytečně vůbec semnou závodit...nevěřili,tak setřeli :o) a to jsem ještě všechny starty zaspala koukáním do blba a vůbec se neumím rozjíždět :-)
Coupe73: ;o)
Syky:tak snad příště si uděláš vejletík a dorazíš, ono těch rejpalů bude víc, co si budou myslet, že když jsem holka, že mě natřou :-D... takže takových sešlostí ještě bude... :o))
innocento: takových srázku ještě bude...lidi mi budou pořád říkat, že by mě dali a já jim budu stále dokazovat, že ne ;-) takže ještě budeš mít plno příležitostí ;-)
Kája.Š 1.8 HGT - jsi to, na co se cítíš a není to o tom kolik máš v peněžence. Měl by si být trochu hrdý na to co jsi, kdo jsi, že vůbec nějaké auto máš, že nemáš hlad apodobně. Další miliony lidí neví ani co je to rohlík, natož auto a jestli se takhle jako socka cítíš, tak prosím, jsi teda socka, ale zamysli se nad sebou!
ja mel kdysi podobny problem...myslim kdyz jsem mel 9 roku tak jsem byl jednou svezen v opel kadet a proste to auto jsem chtel a bylo nejlepsi a pres to nejede vlak!!!
Kája.Š 1.8 HGT to tady nemůžeš tak mluvit o coupe je to přece jenom coupe club takže sem mužeš psat jeń samou chválu.
realitu musíš ventilovat jinde to by tě tady sežrali.
sem si prostě chodíme povídat s lidma kterým se to auto líbí tak tu nemužeš říkat že je v nečem špatné to tu nechceme slyšet:)
Kája.Š 1.8 HGT : .....dík,že jsi ze mě udělal pí**... nejdříve jsi chtěl jet, pak sis to rozmyslel, ale to přece nemusim všem oznamovat, když odsud stejně nikdo přijet nechce ;-) ...
...když mě vyzvou takový mršiny auta,jedno se 100 ps a druhý se 139 ps (před smrtí) a říkají,že mě dají,jen proto, že je to FIAT...tak si to líbit nenechám ;o)
Byla jsem vyzvána na sprint mazdou 626 2.0 tdi a opelem vectrou 2.0 16v :o) sprintit se bude tuto neděli na letišti v Krajkové,tak kdyby měl někdo dloooouho chvíli, můžete dorazit a ukázat jim, jak coupátka jedou :o) a nebo se jen třeba přijet podívat :-) dále tam taky bude asi punto 1.8 HGT a možná se ještě někdo další přihlásí...http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=148737315167921 BYE, Britka