Vyškov Notor party

• K0K1N 20VT
    videa jsou na youtube a oficiální videa od kameramana z tuningu je na stream.cz
  • Feki
    Neasi! Videa! Videa! :)
  • kisik
    Videa sem :-)
  • K0K1N 20VT
    koukám na videa a asi jsem na sprintu tu trojku řadit neměl, bylo to asi rychlejší jen s dvojkou
  • hona20VT
    http://hona20vt.rajce.idnes.cz/vyskov_23.4.2011
  • Innocento
    Nenudil se tam majitel s tim GTR? :-)
  • kisik
    https://picasaweb.google.com/Ondrus84/TunigMotorpartyVyskov2342011#

• kisik
    :-D
  • kisik
    http://kisik.rajce.idnes.cz/Vyskov_jaro_2011/
  • Missicka
    Ta Audina suprová! :o) Tak si říkám, jestli jsem neměla vyměnit Coupé přece jen za coupé od Audi. :o))))) (Teď mi Syky dá školení o podvozkové výšce Audi. :oD ) A víc fotek by nebylo?? Nevěřím, že nikdo nefotil.. Nějaký odkaz na rajce třeba.
  • Syky
    ta audina mi stala minuly tyden pred praci...mam pocit ze 270koni...
  • hona20VT
    Kdyby jsme byli do 3500 tak si polepšíme minimálně o třetinu.Ale já jsem spokojenej.Na sérii je to v pohodě
  • kisik
    Už jsem vymýšlel blbosti a dělal chyby.Vem si kdyby to bylo normálně do 3,5L jak by jsme dopadli ..
  • K0K1N 20VT
    ty jsi 27 a jen o dvě desetiny,to bylo vyrovnané jak prase,ten první čas se ti povedl,pak už je to horší,já jsem se malinko zlepšoval ale stejně to nestačilo. No a ty kategorie to jsem ještě neviděl,to je snad jen ve vyškově.
  • kisik
    Čekal jsem ,že od vás 20VT dostanu naprdel, ale jsem 27. Ty starty byly u mě start od startu horší :-/ .
  • Janinka 2.0.16VT
    aha ,krásné ,všechna čest
  • Dr.Ravic
    Jani myslím že to je Sukiho
  • hona20VT
    a absolutní vítěz(byl fakt dobrej)
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak ta folie vypadá suprově
  • hona20VT
    To polepený Audi
  • Janinka 2.0.16VT
    Paráda krásná coupečka ,čí je to bíle s modrými pruhy? To neznám
  • hona20VT
    a ještě
  • hona20VT
    a další
  • hona20VT
    další
  • hona20VT
    další
  • hona20VT
    Janinka:Nějaký fotky máme...
  • hona20VT
    KOK1N:nevadí,já na tom nebyl zas o moc líp.Ty starty mi taky moc nešly.Příště jim to nandáme.Blbý je že s těma eliťákama to bude docela tvrdej ořech.
  • K0K1N 20VT
    to se může stát jenom mě,mít startovní číslo 42 a skončit 42hej :) musím potrénovat starty,ty mě moc nešli.
  • Janinka 2.0.16VT
    A co fotky ,jsou nějaké?
  • Syky
    ja to budu komentovat asi az mi odpuchne ksicht :D
  • Edrig
    No,přijel jsem tentokrát na Hondě 500,ale prohlížel jsem si samozřejmě všechna kupátka.Bohužel u žádného nikdo nebyl.Pěkná byla všechna,ale zaujalo mne FC v tmavší zelené s bílou střechou.Rovněž pozoruhodné bylo kupé Audi s perfektně provedeným polepem stříbrnou folií.Nicméně jsem musel brzy odejet,protoře v kůži bych se asi v tom vedru usmažil.
  • Dr.Ravic
    Brano: tuším že to je asi na mě a na Sykyho:-) uz jsme jakžtakž vystřízlivěli, ale protože nejsem bonzák tak počkej na sykyho report:-)))
  • Brano20VT
    To vypadá že "abstinenti" sa ešte neprebrali :-)
  • kisik
    Nebyl u červeného Coupe nějaký motorkář? Dojel jsem akorát ze sprintů a než kdesi cosi ,tak byl fuč :-/ .
  • kisik
    celkové http://motor-party.tuning-sport.cz/vysledky/2011/c elkove.pdf
  • kisik
    Výsledky tady - http://motor-party.tuning-sport.cz/vysledky/2011/v ysledky_nad_3000.pdf a byly jsme se samou Elitou ..
  • K0K1N 20VT
    jo,bylo to dobré ale nějak jsem nepochopil ty kategorie při registraci na sprint, tam bylo max do a nad 3000 ccm, tak jestli jsem byl v kategorii s gtr a pod. tak nevím :)
  • hona20VT
    kisik: jj :-),to máš pravdu.Na podzim byla účast coupéček hojnější.Napočítal jsem čtyři,víc jsem nezahlídl.Ale jinak souhlas,good akce.Já si docela dobře zasprintoval.Byly k vidění pěkný káry.To GTR bylo fakt masakr.
  • kisik
    Hona20VT´: Bylo to hodně těsné ,ale asi mi přálo víc štěstí :-) . Dobrá akce,ale na podzim bylo víc Coupeček .
  • Luis
    kdy to je?
  • Syky
    readySykMix pripraven kamo :)

Megafon nabitý a italský klakson otestovaný :D
  • Dr.Ravic
    já jedu... je to pro mě tradice, takže si dám tradičně sykymix:-)
  • kisik
    Letos na jaře mrtvo? :-)
  • Ravic inesperto
    Jirka20VTplus...nadherne udelany auto:-)no a konecne nejsem sam s tema 19kama...Tom
  • Feki
    Ty kola z 911 sou morda jak prase!!! Kolik si za ne dával?;)
  • K0K1N 20VT
    ještě prdelku by to sem chtělo dát :)
  • Koty
    hmm fakt krásnej kousek, asi nejhezčí co sem viděl :-)
  • Coupe73
    Pěkný kousek Jirko. Ten se Ti povedl!
  • nocarret
    krásná práce to jsou 18?
  • Pietro-Scuderia Italia
    Gratuluji Jirko..Opravdu krasny Coupe.
  • Jirka20VTplus
    2
  • Jirka20VTplus
    Moc děkuji za chválu na mé autíčko a přidává pár fotek :)
  • Syky
    jojo bylo moc fajne a tebe jsem opet moc rad videl...kazdopadne musi v tom byt nejaka chyba,kdyz rano pri mereni hladiny alkoholu trubicky zezelenali jenom nam dvema :D
  • Dr.Ravic
    PS: no a ráno bylo opět krušné...
  • Dr.Ravic
    stejně tak děkuju Sykymu za krásnej jahodovej dárek a parádní společnost...
    ostudu jsme našema autama snad neudělali i přes tvoje AZEV plechy a moji tuzingovou mřížku:-)))
  • Dr.Ravic
    tak Vyškov opět výbornej, dokonce musím říct že předčil moje očekávání. kvalita aut šla strmě nahoru. když jsem byl na prvním Vyškovským srazu tak se mi líbilo asi 10 procent aut a zbytek byl tzv. "samolepka tuning", ale ted se situace obratila a řekl bych že většina aut byla fakt pěkně a vkusně upravena...
    naše sestava opět rušila noční klid, ostatně jako vždy a heslo večera bylo:
    nejlepší klakson mají stejně italové:-)))
    PS: chci pogratulovat Jirkovi k vítezství, plně si ho zasloužíš. byl jsem z jeho coupé docela v šoku, protože se mi nestává tak často abych viděl krásné coupé které neznám. fakt parádní práce. letos pro mě druhé překvapení, hned po tom klučinovi z polska co nám vyfoukl pohár z Třebíče...
  • K0K1N 20VT
    Jirko tvoje coupe je nejhezčí auto které jsem kdy viděl, fakt mazec. No a já jsem totál dodělal mojí prokluzující spojku, tak mě čeká operace.
  • kisik

Pokud jsem spletl popis,tak mě opravte ,jen jsem hádal .
  • kisik
    Nj to byla ta krasavice na place .Moc pěkný to máš.Musím říct ,že se tam sjely samé povedené Coupečka,třeba s tou mněnavkou,černé s Hellama,žluté,samozřejmně Dr.Ravic-mazec interiér a ostatní.
  • Syky
    Jirka20VTplus: jeste aby ne,kdyz mas naprosto brutalni karu...
  • Feki
    Koukám Jirko ty mas hodně luxusního mazla!!!Hodně chvalim,je to pecka!!!Kdyby si měl víc fotek než mas v profilu-jako ze asi mas,pošli mi prosím neco na mail až tu tvoji krasku zkouknu..;)
    tejkllukas@seznam.cz
    Diky
  • Jirka20VTplus
    Zdravím všechny, které jsem dnes poznal na Vyskov Motor Party. Doufám, že jste se všichni v pořádku vrátili.

ps. Dovezl jsem domu první místo Italian and French Scene. :)
  • Ice-Man
    tak odjezd zrušen musím vést šéfa na oslavu a zitra jdu ráno na hokej a pak do práce takže taky nic tak příště:(
  • Missicka
    Umřela bych tam bez své lásky.. :o(
  • Suvis 1.8 16V
    Já bych se taky rád přijel podívat, ale Coupé jede do nemocnice pro nové ramena,když už máme tak kvalitní silnice...
  • Dr.Ravic
    tak kdo prijedete prvni drzte misto...
  • Martynnz
    Missicka: Vemu tě do auta jestli chceš... Pojedem ale 3 jestli ti to neva... Jede i kámoš... Mimochodem auto mám taky v servise a zitra má byt hotové, tak doufám že se nic nepodělá....
  • Ice-Man
    Missicka te nekdo veme sebou aspon neee
  • Missicka
    Martynnz: Takže nic.. :´( Autko je po dnešku v nepojízdném stavu. :´( A aby toho nebylo málo, tak jak bylo u mechanika někdo mi ho naboural.. :´(

Pěkně si to užijte......... :o(((((((
  • Ice-Man
    Dr.Ravic no tak to dopadneš bez dohledu:)))))

to si zrovna už předělěj ten nick zase:))))))
  • Martynnz
    Missicka: No nekecám :-D.. Tak se domluvime a pojedeme spolu... Doufám že to nedopadne jako minule :-D
  • Syky
    mas tam stanky se vsim moznym pitim a lavickama,ale my kalime u aut...no vlastne vsude kdyz se to tak vezme,ale zasoby beru z domu...
  • LUKE 1.8 H8C
    a to tam budete chlastat tvrdy mezi autama, nebo je tam nejaka "verejna" nalivarna ?
  • Dr.Ravic
    taky v aute...
    snad me tam nekdo odnese:-)))
    tuhle praci vzdy delala moje milá, ale ted jedu solo:-(
  • Syky
    nikdy se mi to nepodarilo zmerit a to tam testr mame :D ale neni to tak hrozny,jen nedoporucuji parkovat vedle me,protoze si topim a lehce mi vyfuk brumla....minule jsem usnul treba na dve hodiny a kamos vedle me se jen trapil :D al eneni to tak hrozne..

PS: na jare ve vyskove netusim jak jsem se dostal do auta a nechapu co mi vybilo baterku.....:D
  • LUKE 1.8 H8C
    To Syky : a kolik procent v krvi, aby clovek v tom aute vubec usnul ? :-)
  • Syky
    jako obvykle v aute....
  • LUKE 1.8 H8C
    Nebude mit nekdo misto ve stanu, nebo jak tam budete z patka na sobotu prenocovat ?
  • Ice-Man
    syky víš že chlast nikdy nezmrzne tak se nediv že jsi vždycky ok.

no já včera dělal na aute takové věci že se sám bojim co z toho nakonec vyleze. ted to vypadá jak kráva milka v oranžovém

no snad to do pátku nejak udělám abych mohl jet se podivat.

jinak kdyby jel nekdo ze zlína jen na pátek tak bych se svezl radši.:))
  • Syky
    ja beru readySykmix
  • Syky
    ja tam jezdim uz nejaky ten rok a jeste jsem tam nezmrznul...ale nerikam,ze to byla prochazka ruzovym sadem :D
  • LUKE 1.8 H8C
    Jedete nekdo od Brna uz v patek ? Bych se tam jel uz v patek zborit, akorat se bojim vecer te zimy, ze bych tam zmrznul.
  • Elf 20VT
    taky asi pojedu mrknout některej den
  • Dr.Ravic
    a jéje, to zase bude v álejích nablito:-)
  • Missicka
    Martynnz: No nekecej, ty jedeš? :o) Já pojedu podle úspěšnosti zalepení prasklinky na vaničce chladiče. V pátek mám dovolenou, v sobotu mám taky volno, tak bych se ti když tak ozvala a můžem jet společně.. ;o)
  • Jirka20VTplus
    V sobotu se přijedu taky podívat...
  • K0K1N 20VT
    tak nevim asi se tomu řiká všude jinak ale u nás se střílí (z něčěho, podle toho kdo si koho pozve) tak aby to slyšela celá vesnice :)
  • Mavi
    Na me je to moc daleko.
  • Martynnz
    Já jedu... budu tam v pátek odpoledne a podle počasí přes noc...
  • Syky
    u nas se tomu rika svíca....
  • K0K1N 20VT
    on nikdo nezná střílení jak se dělá tejden před svatbou nebo co? :)
    prostě střílení no, nevim jak to vysvětlit když to někdo nezná :) ale neplést s rozlučkou se svobodou, dneska jsem taky řikal jednomu kamarádovi, že jdu na střílení a taky nevěděl, tak nevim :)
  • Dr.Ravic
    co budete střílet? nouplísňáky?
  • K0K1N 20VT
    Já asi pojedu ale jen na sobotu, zasprintim a jedu chlastat ke kámošoj na střílení :)
  • Hymla bez VT
    já nee, ač má připravenou jak motorku tak auto :-(
  • hona20VT
    Taky se tam chystám.Tak doufám,že se uvidíme.Musím zjistit co v tom mým stroji je,abych to mohl časem trochu poupravit.
  • marcin
    tak hoši,tentoraz bezomna :-(((je mi smutno,rad by som prisiel aj zo svojou priatelkov aby sme to roztociliale neda sa:-(((
  • Ice-Man
    že bych zase otestoval jestli to ještě fágo ujede:)))
  • Syky
    ready Syk MIX bude pripraven :)
  • Dr.Ravic
    tak s kým se tam ožeru?:-)))

http://motor-party.tuning-sport.cz/