Srpnový víkend na Kristýně (severní Čechy)

• Feki
    Jo no ale kdyz clovek dava bacha kudy jede tak je to v pohode,ja to taky dal..A jinak je lepsi jet za uplnyho jasna,nadhernyho tydenniho pocasi pac pak to tam je dost narvany a aspon to vypada jako kemp.Verim ze ted jak bylo nic moc pocasi tak to nestalo za moc.A klidnej vikend,no vsak jsem to taky psal-proste relax,pohodka..;)
  • Honza
    Byl jsem tam z pondělka na úterek.. a nevim nevim.

-restaurace na pohodu (jen zavírali v 10 večír, což na nějakou pařbu není), umejvárky docela čistý - a hlavně nový

-voda čistá

-ale dělá to na mě dojem, že to je tak pro klidnou dovolenou nějaký rodiny s dětma, pro rybáře, kterejch tam je nespočet a sportovce, který celej den běhaj a jezděj kolem rybníka na kole:)

- v hrádku jsme žádnej vhodnej podnik nenašli

- snížený auta můžou mít v kempu problém .. byla tam trochu bažina a některý vozy byly zahrabaný až na břicho..

-jen navečír se kemp zaplnil machrujícíma pubescentníma cikánama...

- proto teď odjíždím vlakem na Karlštejn
  • Feki
    Ni to je super.Vypada to na závěr srpna,jako menší ukončení prázdnin..Myslím ze s detma ideál.Mame s Jarikem22 zkušenosti s hlidanim pod Scoupeho..:)
  • Kubajz20VT
    Z turnova?? tak to máte taky kousíček.:-)
  • Revenge
    taky bych dorazil a je mi nejak jedno kdy. jen ne prvni tejden to jsem na dovce od soboty do soboty
  • _ACE_
    14.8. a zpět podle toho... ke konci měs.
  • jarik22
    taky se pridame :)
  • Feki
    Pavle ok přesně takle bych to pojednal,relax..
    Pepo a kdy odjizdis?A vracis se?
  • _ACE_
    Kdyby to bylo do poloviny srpna tak jo pak jsem v Chorvatsku.
  • Coupe73
    Tak pokud by to bylo v druhé polovině, tak by to možná šlo. Na závěr prázdnin vzít děti a udělat si relaxační víkend. Neříkám že na 100% přijedu, ale pokud mi v tom nebude nic bránit, tak jo.
  • Feki
    Říkám je to předběžné,proto jsem otevřel tema k diskuzi o tom..Od půlky do konce srpna..;) Napište kdy můžete a jestli můžete kazdej víkend tak se domluvíme na přesným termínu az to bude aktuálnější..;)
  • Kubajz20VT
    jo počkat počkat pokud to bude až v srpnu tak to hlásim účast!!!.:D
  • Coupe73
    A termín?
  • Kubajz20VT
    já když to klapne tak jedu s autem do Unhoště...:-/
  • Feki
    Jinak:
    http://hradek.cz/kristyna/
    Je to peknej kemp,možnost spaní jak ve stanu tak v chatkach,spousta vyžití atd atd..
    Šlo by hlavně o pohodove stravenej viked,relax...
    Takže ja s ženou pojedem asi určitě..
    přidá se někdo?
  • Feki
    Zdravím všechny! Navážu na Revengeho nápad.Ted o víkendu jsem mluvil s Lenošem kterej by taky jel,tak treba by s dostavilo víc lidi..
    Je to hodně předběžný,takze zatím jen info:
    Autokemp & kemp Kristýna (Hrádek nad Nisou)
    Byli jsme tam s ženou a pribuzenstvem minulej i predminulej rok a je to tam teda dobrý musím uznat.Koupání na pohodu,písčitá pláž,2x restauracka,hřiště na tenis a nohejbal s umělým povrchem,hřiště na beach voleybal,možnost rozdělani v kempu otevrenyho ohne atd..