Tuningpower Show

• Wali 16vt
    No jasný kupoval:)) zase to neni tak dávno, v září to bude rok... si tam byl??
  • Elkar
    Wali 16vt: hele, nekupoval jsem od tebe auto nahodou? paměť mi už tak neslouží tak se ptám. :)
  • Elkar
    Mutsubischi GT to se mi líbilo nejvíc :D
  • Dr.Ravic
    bylo fajně, spousta srandy, jako vzdycky pohoda...
    PS: Jardo kdyz jsem videl ze jsi 4tej tak jsem te fakt litoval... Lízátko asi prudilo celou cestu, co?:-)))
  • jarik22
    takze opet 4 misto :( o 1,3 vteriny...
    Chtelo to tu 5ku no:( organizace sprintu totalne vpr...ale jinak v poho:)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    paráda,konečně disciplína kde nemá předohrab nevýhodu :-)
  • kisik
    Máte nějaké videa ? škoda.že jsem to měl tak daleko :-/ .
  • Lenoš20VTLE
    v úterý motorář koukne na hydroštely a uvidí se
  • Wali 16vt
    Organizace sprintů byla fakt chabá a i přístup závodících, když na semifinále dorazila půlka, tak se rozhodli finále zrušit. tím sem nemohl změřit síly s Phobem:)))
    Jinak Lenoši už si něco zjistil??
  • Feki
    Tak jsme,,skoro'' doma..Srazik byl poněkud skromnej (podle mě cca 200 aut),organizace teda hrozná,ale zas je to teprve 2.ročník..
    Jinak děkujeme Tomasovi a Mirkovi ze dorazili a posílili coupe komunitu,byla prča..:)
    Gratulace oběma žluťákům a hrozná škoda ze to Jarikovi uteklo takle o fous,pac drtil je tam všechny ! jen na 4 kvalty ! s jednaosmou Bárou docela slusne..
    P.S. nejvíc masakr červený 9ff s časem kolem 15,690s (bo tak nějak)..!!!;)
  • PhoB
    http://www.t-base.cz/vysledky/l1km201a.pdf
  • K0K1N 20VT
    Organizace stala celkem za prd ale jinak sprinty zajímavé,bavilo mě to.
  • Mertix
    Tak se omlouvám, z práce z Německa sem se vrátil v poledne, blbý kolony...:(
  • Feki
    No my jeli s jednou severskou partou a jsme v jednom rohu letiště hned po příjezdu,kdyby nebylo místo tak se zítra někam soupnem..;) Jinak uz jsem dost v neridicskem stavu tak snad pisu bez chyb..:)
  • jarik22
    Dr.Ravic : ok pojedeme s vama. v osum budeme v Jesenici :)

Feki : drzte dobrej Flek :)
  • Feki
    Jsme tu,je to tu oproti treba mimoni maly ale nevypadá to špatně..Máme poradovy cislo 43..:) Je tu tak cca 100 aut..Jsem zvedav na sobotu..
  • Dr.Ravic
    my vyrážíme s MR.Whitem v 8 z jesenice...
    můžem dát sraz třeba někde za Phou
  • jarik22
    rano Barchetta budicek :)kolem 7h :)
  • Lenoš20VTLE
    Přijede i velký ale nemá tlak paliva tak jak to má být
  • Kubajz20VT
    kolem 19:00 jsou 3 coupe na místě..:D
  • PhoB
    Maly coupe prijede, neboj :))
  • Wali 16vt
    A co Phob, dorazí??
  • Mertix
    Snad nebudu kysnout na letišti ve Frankfurtu, nebo někde v koloně. už tam začínám něco vozit, když to bude jako včera, co bylo po 1., a vse se mi s-alo:(
  • Kubajz20VT
    Už se nám to blížíí...:o)
  • K0K1N 20VT
    Taky asi pojedu,uvidíme co dokáže série v plné síle :)
  • krisz
    Ja idem tiez,uvidime kolko dokaze coupatko s novym turbom Garrett t4 :-)
  • Kubajz20VT
    čím víc tím líp!!!!!!!!!!!!! :o)
  • Dr.Ravic
    taky se tam chci vydat... jeste premlouvam Mr. White s bublinou, tak uvidime
  • Feki
    Aby nesli do salamu..:)
  • Kubajz20VT
    vezmu ssebou cely stádečko 220 momentálně nachcípanejch plnokrevníků..:D
  • Feki
    Pojedes na koni jo?-to jsem teda zvedavej na sprinty,dej mu nejaký slicky podkovy..:)
  • Kubajz20VT
    jinak nikdo?? :oP
  • Kubajz20VT
    Jsem tam jak na koni.:D
  • Feki
    Takže
    Aljaška,Ja,Jarik,Mertix,Wali,Lutro,Hona
    ...ještě někdo se přidá?;)
  • Aljaška
    Startem se projíždí maximální rychlostí 50km/h. Každý, kdo pojede větší rychlostí než 50Km/h, bude penalizován trestnou sekundou za každý km/h navíc. Lineárně.

Příklad: za 54.345km/h to bude penalizace +4.345s. Již při stovce je jedna vteřina ztráta 3.6m při 200km/h vteřina znamená 7.2m. Takže penalizace bude citelná.
    Ve výsledcích bude: rychlost na startu, případná penalizace, čistý čas, rychlost v cíli a dosažený čas za každý pokus. Minimum z dosažených časů bude výsledek kvalifikace.

Startovat se bude na světelný semafor – na zelenou. Nerozhoduje včasnost startu, nezáleží na tom, kdo projede cílem první. U jízd vyhrává nejnižší dosažený čas.
    Malé finále (o 3. místo): pojedou všichni poražení ze semifinálových jízd postupně pro všechny kategorie
    Finále: pojedou postupně vítězové semifinálových jízd.
    Sprinty budou probíhat v 7 kategoriích:

1 do 1400ccm
    2 1401 - 1700ccm
    3 1701 - 2000ccm
    4 2001 - 3000ccm
    5 3001 - 3500ccm
    6 nad 3500ccm
    7 nafta

Koeficienty:

obsah x 1,2 Nitro, NOS
    obsah x 1,7 Přeplňování, turbo, kompresor
    obsah x 2.0 wankel
    obsah x 2 speciál - všechny auta co nesplňují podmínky běžného provozu
    Samozřejmě platí kombinace koeficientu
    Pr. motor 1.4 s nitrem a turbem 1.4 x 1.7x1.2 = 2,856 = kategorie 4

Upozornění: Výherci v každé kategorii musí umožnit prohlídku svého vozidla pořadatelům a soupěřům ve své kategorii. Nebude-li skutečnost odpovídat tomu co bylo uvedeno v přihláškách, vítězstvíbude anulováno a pořadí se automaticky posune.

• Wali 16vt
    Já jedu na 100 pro. Eva se nebudou čapat na 1 km, akorát sem pořádně nepochopil jak to bude vypadat s letmym startem...
  • jarik22
    Taky tam pofrcime,jen jeste nevim kterou karu protahnu :-)
  • hona20VT
    Já bych se přidal.Vypadá to zajímavě.S tím letmým startem bych to chtěl zkusit.Jdu do toho.
  • Aljaška
    já 18.odjíždím na dovču, tak toho 17. by to mohlo klapnout:-) Před 4 rokama jsem maximálku na 1km jela a od té doby to nikde nebylo.
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    hééééééj jedůů taky i Maflem, mám volno, tak si to zabukuju.
  • Feki
    Asi jeduuuu!!!
    Ilu,pojed takyyyyyyyyy...:)
  • Aljaška
    dnes mě o tom říkali corvettáci, přemýšlím, že vytáhnu coupé a GTA.
  • Mertix
    http://www.tuning-srazy.cz/2010/tuningpower-show-i i/
    pojede někdo? sem zvědav na ty sprinty na 1k, Coupatka budou mít výhodu, s tim letmym startem...už se těšim:)