KLUBOVÝ SRAZ 2011

• Fugasik
    Taky to mám cca 270 km....a když bude v nádrži pojedu kamkoliv :o)super akce to byla.Jen lituju,že nemám 20VT....a těm co maj tiše závidím
  • Missicka
    Sraz naprosto úžasný! Organizátora bych vychválila úplně nejvíc!!! :o) Byla jsem poprvé a můžu říct, že si další ujít nenechám!!!!
  • Ice-Man
    marcin : no to musiš nekam kde nebude syky:)))
  • Lenoš20VTLE
    já taky na pohodu aj 240
  • marcin
    na dalši zraz uz nepiju,aby som zase nebludil po meste,a pamätal toho viacej:-))))
  • Scoupe
    ja jel na pohodu max 120km/h..:D:D
  • Tlama
    hehe- jel jsem klídek 140.....ale jen jsem vás předjel tak se vám splašily kobilky-)) a už jsem měl na tacháku 180 a vy jste ujížděli...tak kdo z nás je pak blázen -))))
  • Dr.Ravic
    a nebo ne???:-)))
  • Dr.Ravic
    holky fakt pařej víc...
  • Dr.Ravic
    Feki: každá holka někoho má:-)))
    ne dělám si prdel, já jsem pes kterej nekouše... asi něco jako Fidopes:-)))
    já je tam zval, protože je s něma sranda, holky pařej daleko víc jak kluci a to je úlet:-)
    PS: to Pavel: já mít vzadu malý tak jedu taky 120, ale jel jsem sám a nudil se, tak proč ne:-)
  • Coupe73
    My jsme jeli s Scoupem taky na Prahu jen tak na pohodu 120-130km/h do té doby než nás předjel Tlama :-) Pak jsme se trochu rozjeli :-D
    Ale jak píše Ravic, zpět k tématu. Taky bych jel kamkoliv.
  • Feki
    Majka jr byla v klubu se svym jr..;)
  • Dr.Ravic
    já jel zpět na Prahu s Mr.Whitem, on je sice kliďák, ale já to nevydžel a hecnul ho:-)
    180-220 kmh a za pár minut jsme byli doma:-)))
    zpět k tématu: na sraz kterej dělá Braňo bych jel i do Bánské Bystrice, WTF, je to vždycky max OK!!!

PS: ale na příští rok bych měl jedno přání, a to at s sebou vezme Braňo Majku sr a Majku jr... v klubu slibovali že příjdou a prd:-)))
    a já vůl se kvůli tomu oholil:-)))))
  • Coupe73
    Bylo nás 59 + několik lidí bez coupe. Taky bych jel kamkoliv, vždyť je to jednou za rok. Já to měl cca 220 a pohoda.
  • Simarik
    já to jel 180 a sjel bych si to i vícekrát !!! poloha super a prostředí ještě lepčí :-)
  • vevca
    Važení kdyz se na to dívám tak si ríkám jaká sílená účast tam byla to bylo minimalne 50 vozu skoda ze jsem nemohl. Ale v priade treba Megace Bravo Brava tak tam kdyz moc bude 50aut taky a lidi co tam je je asi 1500 zaregistrovanych. A nba coupe je to kolik 300?? sranda fakt se divim ze dojelo tolik lidi. Snad pristi rok.
  • Janinka 2.0.16VT
    Já to mám 325 km a jezdíme taky a žádný problém s tím nemám.Ráda se všemi vidím a pojedu kdykoliv kamkoliv.:)
  • Coupe73
    Třebíč dobrá
    organizace výborná
    organizátor nejlepší

Nevýmyšlejme, ale pokud někdo chce, může začít organizovat :-)
  • Syky
    trebic idealni,organizator idealni,vsechno idealni proste takze tak :)
  • Ice-Man
    co je pro tebe uprostřed?? od oka bych řekl neco kolem humpolce asi a třebič je kousek k moravě to už je detail..
    myslím že pokud už se nekdo rozhodne jet tak je to jedno kluci ze slovenska to měli taky kus a přijeli. je to jednou ročně tak co.
  • Kubajz20VT
    mě se teda moc nezdá..
  • Ice-Man
    třebič byla uprostřed celkem ne?
  • Kubajz20VT
    proč ten sraz neudělat někde ve středu republiky aby to neměl nikdo příliš daleko, myslím že by se sjelo i víc účastníků..
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak si myslím, že už je na čase začít plánovat další sraz... :-D
    Tak co Braňo, kde to bude tentokrát? :-DD