Slovensko, hranica Kúty-Břeclav

• bobi
    Chalani, Janicky su zatopene, ale zaparkovat sa tam da. Tak sa nezlaknite:-))
  • kisik
    ok ok ,budu tam ;-)
  • Soukros
    Šak hej kisik tam budu cekat taky v tech 15:30
  • kisik
    Možná se pridám k vám,nevím jestli to stihnu . čekal bych v Němčicích (je to ta benzinka na začátku).
  • Soukros
    Myslím, že sám nebo aspoň nevím o tom, že by jel někdo z okolí tím mám na mysli Aljašku a jednoho borce z Kobylí. Takže sám.
  • bobi
    Soukros: jj , budes tam sam? Alebo este niekto?
  • Soukros
    Takže na té benzince ve Velkých Němčicách budete tak v 15:30- 15:40 okej?
  • bobi
    Ivan : budem tam cakat:-))
  • Gonzo
    bobi

ok, budeme sa snazit prist na tretiu, cize tam kde minule.

nik iny sa neprida? :)
  • bobi
    Gonzo: Ja by som najradsej vyrazil uz rano, ale ked nestihate, tak to dajme na tu tretiu (15:00) to znamena v Brne sme tak o 16:00 priblizne.
  • Gonzo
    tak o kolkej to dame? o
  • marcin
    bobi o kolkej tak budete v Brne by som sa k vam pridal ako minuly rok
  • bobi
    Jasne, o Trebici:-))
  • kisik
    čaute,mluvíte o Třebíči ? :-) Jestli jo a jedete v pátek,tak bych se připojil ..
  • Gonzo
    bobi tak nechaj tak ked mas toho vela, neponahla to este. 15teho pojdem na tom do chorvatska tak snad to vydrzi:)

Soukros, pockame ci sa este niekto ozve a podla toho hodime cas:)
  • Soukros
    Cus no já asi kupím týdenní dálniční známku a pojedu svama hej? Čekal by jsem na Vás na AGIP OIL Velké Němčice. Stačí napsat v kolik a domluvíme se mám celý týden dovolenou takže je mi jedno kdy.
  • bobi
    Ze by sme isli len dvaja - to je malo nie?
    Gonzo brnkni mi, v sobotu som v praci a neviem ako budem stihat , ideme sa este pozriet na nejaky dom , tak neviem dopredu.
  • Gonzo
    ideme:) mozme zopakovat u Janickoch. Kedy by si si predstavoval sa stretnut? Lebo priatelka statnicuje akurat v piatok, takze to vyzera tak ze u Janickov by sme mohli byt tak okolo tretej-stvrtej, skor asi nie.

Ozaj, mohol by som sa stavit cez tento vikend? Potreboval by som len mrknut na to auto ci je vsetko ok:) Tak sobota by bola idealna:)
  • bobi
    taak, kto pojde cez tento prechod by sme mohli naplanovat nejaky spich. Minuly rok sme sa stretli na parkovisku pri Janičkoch na D2. Je to par sto metrov od hranic. http://www.moteljanicky.sk/uvod.html
    . Po ceste opät naberieme Moravakov na D2. Zatial sme len dvaja Gonzo a ja (Jozef 16VT zrusil ucast).Gonzo, aspon dufam, ze ides, nieze tam pojdem sam. :-))