já proti němu nic nemám stavěl sem si ho na atmosférovou alfičku a vzdal sem to neb když sem si spočítal na kolik mě to ve finále vyšlo tak sem ho vzteky zahodil,původní filisofie msq je fajn jen je sto let za opicema sice chystaj upgrade který by se měl konkurenci přiblížit ale i tak bude sto let za opicema,ANO bude fungovat , ANO určitě je to krok kupředu oproti serii ale nikdy se nevyrovná plně hodnotné standallone jednotce.Hodně veliké téma je ve vlákně na tuning foru kde si ho klučina rozpohybovává jako levnou variantu na turbomotoru.... http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=33&t =67926&start=0
doporučiji pozorně číst hlavně příspěvky od Taboo......
programovací jednotka je minipočítač. Když jí koupíš tak je úúúplně blbá a auto ani nenatočíš protože ta jednotka je prostě v tu chvíli úplně blbá. Když máš znalosti,nebo znáš někoho kdo je má tak do ní nakrmíš program a ten pak jede podle toho co mu řekneš. Velkou výhodou je,že nemusíš pálit žádný brouky a navíc je podstatně rychlejší a podrobnější než to co máme v coupe takže si můžeš dovolit jít trochu do rizika a spoléhat na jednotku že "včas" zareaguje
takže je to jako víc různě naprogramovaných chipů, každý s trochu jinými hodnotami?jekože si můžeš nastavit výkon tak, jek zrovna potřebuješ?když má třeba někdo jen auto na sprinty, na nic jinýho, tak mu stačí jen nějakej špičkovej chip, ne?nebo se mýlim?
Krosmene co máš proti MegaSquirtu?Kde jsi vzal že to nejde na turbomotor?Jde to na turbo motor naprosto bez problému,taky i na atmosféru!A výsledky jsou parádní!V okolních státech(Německo,Polsko,Maďarsko)hojně využívají MegaSquirtu a výsledky mají jako trám viz. nejlepší 16VT v Polsku s výsledným čase 10,7s a 450hp!
A to samý tady u nás v ČR,koukni na poslední výsledky Mimoňí a všechny pohárově umístění Fiati krom Waliho využívají MegaSquirtu!Včetně Phobova Punta 400hp!
Za zmíňku stojí jejich výsledky:
Iceman: první místo 2500ccm (12,453), 178km/h
Thisismartin: třetí másto 3000ccm (13,786)
Phob: první místo 3500ccm 12,232!!!(197km/h) a nový FWD rekord v ČR
Tak,že bych už o MegaSquirtu nepochyboval!To víš Hrubá mzda v ČR není tak velká jako v okolních státech aby si lidi mohli od tebe pořídit Laditelnou ECU za 100 000,-!!!
A podle me nejlepsi kousek srazu!!!!Hooodne dlouhou dobu jsem cekal nez to auto jen uvidim na vlastni oci..Urcite to kazdej zna,kazdej ma svy oblibeny..;)
jinak pripada mi ze tady na coupeclubu neznate nic jinyho nez GT2871R :D je tam turbo velikosti T3/4 a je to hybridní turbo, jeste to nejak upravil ;) je to tak 4/3 velikosti GT2871R
To je ještě vetsi michacka než 28RS ne?No rikam Punto mazec jako..Přišlo mi ze 1,2,3hrabal ze až trojka ho rozhejbala poradne pac nám přišlo ze na startu radil 2.3 během asi 4 sekund..!
Pekne tam je vidět jak jsem byl s Pepou na stejno a pak co se točilo potom tak ani prd..A barunka na dvojec leti jak vítr..:) To 16VT to ulitlo jen o chlup vid..;)
To žlutý Punto bylo šílený!!!Snad metr a pul plamen z laufu a rana ze se zatrasla zem..:D Malej odvar to Punto...!By mě zajímalo co v tom nebo s tím ma ze to tak leti..!
btw foto osusky dodám..
Nepovidej Iluš,to jsem rad ze se líbí,kdyby chtěl třeba ještě někdo z rodiny,ještě jich tu par je a cena stále stejna..;) Doufam ze cesta v poho přece jen to není nejbliz..;)
No cestou tam jsem potkali v praze nejakeho kokota s focusem (jako ze Rs)
bral nas ze vsech stran. A pak z prava na dalnici bral A6 :( Bylo to fakt smutne,.. jeste kdyz vypadal tak na 18 a slecna tak na 14 :(
Tak uz jsem doma.
Patek vecer to tam byla sama smazka a vsude byl citit zapach marijanky :(
Malo aut lidi,.
Vecer byla pekna zima 3C. Takze nic moc az na jidlo a piti to nas tesilo :)
Sobota byla krasna - prijela pekna a i rychla auta! :)
Cestou domu nas chytli policajti 0,18%. Nastesti maji limit 0,24% Takze si zapsali nejake udaje a pustili nas :)
Doufam ze ostatni dojeli domu v poradku hlavne Lenoš20VTLE s jeho ulomenou tyckou od spojky :(
Jinak na rychlostni zkousce to tam nekdo rozstipal o strom.
povolenej vg = pozdní nástup a malý tlak aby se Lenošek nepos.al strachy. No a až to zajede tak se bude pomalu přitahovat a přitahovat až schoří spojka :-)
Vrtulník :-D ty joo,kurňa asi zvednem ten dětskej tlak z 1,35 aspoň na 2,0 bary aby nám moc neujel :-D ...ale co bude prdel,těšim se na Vás kamarádi :-)
Jedééém!!!!V sobotu tam budem jak na koni:-D LaL Racing Team a jejich Jitrnice v plný kráse:-D Leošku a šetři nás jooo,víš co říkal Taťka "Šmoula" Marcel jen do 3500ot. :-D
:D možna taky vyjedu driv takže vezmem nejakej flek u sprintu a pak sem hodim echo do tematu kde sidlime jestli teda vše půjde jak ma..Jinak počasí nepřeje zatím takže pro sprintery nic na slicky asi ..:) Lenosu budeš jezdit měřeny?;)
no ja končím v pátek v 17:00 pak hodku do jestřebí takže to by bylo tak akorat .
Jinak tady je na mě číslo 721032062. hovory neodmítám takže musíte být trpěliví a zkoušet to vypíná se mi telefon :-)
Simarik má hlavně problémy že chodí pěšky :-) doma je rozhodnuto, bohužel sedadlo spolujezdce je neobsazeno. Auto bude brzo až přestane uchcávat a bude se ke mě chtít vrátit !!!
extenzi-oki, snad taky pojedu, joo, trošku tam něco přibylo, ale je to teprv začátek, i když to jede mnohem líp než před tim, ty kola se mi tak ylíběj, díky:)
Lukáš-jasně, jestli myslíš tu Příbram, jedem s TCP, ale někdy odpoledne, tak napiš tam, jak pojedeš:)
já už to četl o topic vedle že se nakonec dohodli.
já totiž na podzim četl někd ena idnes že jak se to dostalo od armády nebo koho do rukou města tak za to chtěli místo 50K asi 400K a na to by pořadatelé neměli tak to bylo takový celý ohrožený.
Z aktualit co vím: Letiste v Plouznici u Mimone se predavalo(nevím jestli z rukou státu do rukou města) ale novy majitel stanovil castku za pronájem letiště dosti vysoko a organizace srazu zacala mít pochybnosti zdali by se vyplatilo udělat sraz a nebyly při tom ztráty.Tak jednali o snížení nájmu za letiště kere nakonec vyšlo a sraz tedy bude a na stejném míste..Co vím já tedy..