Mimoň 2010

• krosmen20VTPLUS
    já jsem nechtěl nikoho od ms odrazovat ani ho nějak špinit,ale je to nejen můj názor....určitě pro "domácí kutili" ideální řešení.
  • krosmen20VTPLUS
    jinak používáme jednotky wolf a monitoring plx ...Není to levná záležitost ale funguje to....
  • krosmen20VTPLUS
    já proti němu nic nemám stavěl sem si ho na atmosférovou alfičku a vzdal sem to neb když sem si spočítal na kolik mě to ve finále vyšlo tak sem ho vzteky zahodil,původní filisofie msq je fajn jen je sto let za opicema sice chystaj upgrade který by se měl konkurenci přiblížit ale i tak bude sto let za opicema,ANO bude fungovat , ANO určitě je to krok kupředu oproti serii ale nikdy se nevyrovná plně hodnotné standallone jednotce.Hodně veliké téma je ve vlákně na tuning foru kde si ho klučina rozpohybovává jako levnou variantu na turbomotoru....
    http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=33&t =67926&start=0
    doporučiji pozorně číst hlavně příspěvky od Taboo......
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    programovací jednotka je minipočítač. Když jí koupíš tak je úúúplně blbá a auto ani nenatočíš protože ta jednotka je prostě v tu chvíli úplně blbá. Když máš znalosti,nebo znáš někoho kdo je má tak do ní nakrmíš program a ten pak jede podle toho co mu řekneš. Velkou výhodou je,že nemusíš pálit žádný brouky a navíc je podstatně rychlejší a podrobnější než to co máme v coupe takže si můžeš dovolit jít trochu do rizika a spoléhat na jednotku že "včas" zareaguje
  • Mertix
    takže je to jako víc různě naprogramovaných chipů, každý s trochu jinými hodnotami?jekože si můžeš nastavit výkon tak, jek zrovna potřebuješ?když má třeba někdo jen auto na sprinty, na nic jinýho, tak mu stačí jen nějakej špičkovej chip, ne?nebo se mýlim?
  • Feki
    K čemu je dobrej ten megasquirt???Znám jedinej megasquirt ale to nemá s autama nic spolecnyho..:D
  • Luboš 8VT
    Krosmene co máš proti MegaSquirtu?Kde jsi vzal že to nejde na turbomotor?Jde to na turbo motor naprosto bez problému,taky i na atmosféru!A výsledky jsou parádní!V okolních státech(Německo,Polsko,Maďarsko)hojně využívají MegaSquirtu a výsledky mají jako trám viz. nejlepší 16VT v Polsku s výsledným čase 10,7s a 450hp!
    A to samý tady u nás v ČR,koukni na poslední výsledky Mimoňí a všechny pohárově umístění Fiati krom Waliho využívají MegaSquirtu!Včetně Phobova Punta 400hp!
    Za zmíňku stojí jejich výsledky:
    Iceman: první místo 2500ccm (12,453), 178km/h
    Thisismartin: třetí másto 3000ccm (13,786)
    Phob: první místo 3500ccm 12,232!!!(197km/h) a nový FWD rekord v ČR
    Tak,že bych už o MegaSquirtu nepochyboval!To víš Hrubá mzda v ČR není tak velká jako v okolních státech aby si lidi mohli od tebe pořídit Laditelnou ECU za 100 000,-!!!
  • krosmen20VTPLUS
    megasquirt na turbomotor?????Hodně pevných nervů při jeho rozpohybování.....
  • Feki
    Stacil by jeste zvednou tlak ne?Myslim ze to nebylo naplno ne?
    samotná míchačka nic neřeší,to je to úúúplně nejjednodušší a až pak přijdou strasti a hoňky :-(
  • Wali 16vt
    No já si myslim, že až Abarth dá větší míchačku tak sme všichni v prdeli:)))
  • Feki
    Koukali jsme,jelo to paradne,hlavně starty docela vychytany..;)
  • Feki
    :DDDD byl to masakr proste..:D
    kdovi jestli mu to okno neprasklo z toho..:D

• Feki
    pro ty kteri se toho neucastnili..;)

• Feki
    Fotku s Ilonkou nemam protoze mi ji sproste sebrali,tak jen Lenos se prej stihl poradne privitat..:DD vsak on viii..:D
  • Feki
    a naposled ja a mazel..;)
  • Feki
    jediny s cim bych mel asi trochu problem..:D
  • Feki
    prdelka..;)
  • Feki
    A podle me nejlepsi kousek srazu!!!!Hooodne dlouhou dobu jsem cekal nez to auto jen uvidim na vlastni oci..Urcite to kazdej zna,kazdej ma svy oblibeny..;)
  • Feki
    33
  • Feki
    32
  • Feki
    31
  • Feki
    30
  • Feki
    29
  • Feki
    28
  • Feki
    Klubova kritika..:D
  • Feki
    27
  • Feki
    26
  • Feki
    25
  • Feki
    24
  • Feki
    23
  • Kubajz20VT
    tak to jsem zvědavej..:-)
  • Feki
    22
  • Feki
    A to jeste nejsem na libovkach..;) :)
  • Feki
    21
  • Feki
    20
  • Kubajz20VT
    Fekouši ty jedeš..:D:D
  • Feki
    19
  • Feki
    18
  • Feki
    17
  • Feki
    16
  • Feki
    15
  • Feki
    14
  • Feki
    13
  • Feki
    12
  • Feki
    11
  • Feki
    10
  • Feki
    9
  • Feki
    8
  • Feki
    7
  • Feki
    6
  • Feki
    5
  • Feki
    4
  • Feki
    3
  • Feki
    2
  • Feki
    Taky teda neco pridam..;)
  • jarik22
    15
  • jarik22
    14
  • jarik22
    13
  • jarik22
    12
  • jarik22
    11
  • jarik22
    10
  • jarik22
    9
  • Feki
    Extenzi zachycen...:D
  • jarik22
    8
  • jarik22
    7
  • jarik22
    6
  • jarik22
    5
  • jarik22
    4
  • jarik22
    3
  • jarik22
    2
  • jarik22
    1
  • jarik22
    tak jeste nejake foteee:-)
  • Kubajz20VT
    stále nabízim..:D
  • Feki
    Příště s vana nejedu bejci..:D Leda bych už měl 20VT..:D
  • _ACE_
    Asi si namontuju turbonátor :-)
  • _ACE_
    Ach jo
  • jarik22
    :-) priste to bude se vstrikovanim vody a metanolu a mozna i neco vic.Uvidime co Krosmen vymysli:-)
  • _ACE_
    jarik22 - pěkný videa,příště povinně omezovač!
  • ReproBoy
    jinak pripada mi ze tady na coupeclubu neznate nic jinyho nez GT2871R :D je tam turbo velikosti T3/4 a je to hybridní turbo, jeste to nejak upravil ;) je to tak 4/3 velikosti GT2871R
  • ReproBoy
    jj je to tak. ted tam bylo mozna 400++ PS.. slicky zas tak nepomohly.. vmax na 400m 197km/h :D
  • Feki
    To je ještě vetsi michacka než 28RS ne?No rikam Punto mazec jako..Přišlo mi ze 1,2,3hrabal ze až trojka ho rozhejbala poradne pac nám přišlo ze na startu radil 2.3 během asi 4 sekund..!
  • ReproBoy
    Zlute punto:
    365PS

vice info hyr:

http://www.italiancars.org/fiat/diskuze/index.php? msg_group=5&action=show&id=132646
  • Tlama
    no myslí že tam má turbo GT30....
  • jarik22
    Do priste to poupravim a 16VT bude za mnou:-) Hlavne aby tvuj mazel byl co nejdriv ok...
  • Feki
    Teď nevím co myslíš Leo..?
  • Lenoš20VTLE
    Feki gt30
  • Feki
    Pekne tam je vidět jak jsem byl s Pepou na stejno a pak co se točilo potom tak ani prd..A barunka na dvojec leti jak vítr..:) To 16VT to ulitlo jen o chlup vid..;)
  • jarik22
    http://www.youtube.com/user/TheItalycars#p/u/5/LLTZ6KqRljk
  • jarik22

• jarik22

• jarik22

• jarik22

• jarik22

• jarik22
    jojo,super akce:-)
    Nejake videa ze sprintu na youtube- mimon2010 part,1,2,3,4,5,6 ted se to nacita :-)
  • Feki
    To žlutý Punto bylo šílený!!!Snad metr a pul plamen z laufu a rana ze se zatrasla zem..:D Malej odvar to Punto...!By mě zajímalo co v tom nebo s tím ma ze to tak leti..!
    btw foto osusky dodám..
  • Janinka 2.0.16VT
    Feki ,nahod foto
  • Kubajz20VT
    aha takovou podobnou jsem si dovezl z itálie byla ohromná snad 2x1m ale bohuzel ji uz nemam.. :-/
  • Feki
    Osuska v trikolore s malým nápisem Italia..
  • Kubajz20VT
    o jakou osušku se jedná??.:D
  • Feki
    Nepovidej Iluš,to jsem rad ze se líbí,kdyby chtěl třeba ještě někdo z rodiny,ještě jich tu par je a cena stále stejna..;) Doufam ze cesta v poho přece jen to není nejbliz..;)
  • Schneczek
    Taky Jsem rád že jsem několik z Vás osobně poznal.Bylo to super ale doufám že příště bude větší účast.
  • Aljaška
    Achoj lidííí! Moc ráda jsem pár z Vás viděla:-) joo a Fekoušíí děkuju za osušku, doma se o ni strhl boj:-)
  • Kubajz20VT
    jj a to pak zapichnul uplne vzadu v ,libovkach,,:D:D u kamosu aby mi neujeli az se pojede dom..
  • Schneczek
    bylo to super ale ty jsise pak nejak vytratil Kubajz
  • Kubajz20VT
    jj byla to paráda!!! :o))))))
  • _ACE_
    Co mám dám
  • _ACE_

• Schneczek
    Vy nas ale zasobujete pane karfik :-)
  • _ACE_

• _ACE_
    Vpravo Sneczek vlevo Jarik22
  • _ACE_

• _ACE_
    Sestava
  • ReproBoy
    http://www.italiancars.org/fiat/diskuze/index.php? msg_group=1&action=show&id=184753

uspechy vašeho i našeho klubu! Italové zavládli!
  • Coupe73
    No asi pěkná akce, až na ty zážitky s bezmoskama, a¨le bohužel, tomu se nikde nevyhneme...
  • Kubajz20VT
    sakra to jsem propás...:-//
  • Ice-Man
    Syky . takové máš ty ne??
  • Syky
    to oranzove je brutal..i kola...
  • Feki
    foto mobilem narychlo..:(
  • Feki
    Jinak dekuju Jarikovi22,ACEovi,Kubajzovi20VT,Schneczkovi,Lenošovi,Ilonce a Extenzimu za hezky stravenou sobotu,rad jsem vas vsechny videl..;)
  • Lenoš20VTLE
    jo domu jsem dojel jak houbař a bezproblema
    tak šup šup další videa :-)
  • Kubajz20VT
    no jo..:D
  • Feki
    Na sedmicce ja a ACE na sprintu..:D
  • Kubajz20VT
    jéé a ta moje vínová prdel tam..:D
  • HARIBO
    No cestou tam jsem potkali v praze nejakeho kokota s focusem (jako ze Rs)
    bral nas ze vsech stran. A pak z prava na dalnici bral A6 :( Bylo to fakt smutne,.. jeste kdyz vypadal tak na 18 a slecna tak na 14 :(
  • HARIBO
    55
  • HARIBO
    No k ranu to tam bylo divoke. Hlavne jakej kreten tam usnul na klaksonu :( od 4 tam hodiku prudil :(
  • HARIBO
    14
  • HARIBO
    12ka nablito u auta :)
  • HARIBO
    13
  • HARIBO
    12
  • HARIBO
    11
  • HARIBO
    10
  • HARIBO
    9
  • HARIBO
    koho je to zadek :)
  • HARIBO
    8
  • HARIBO
    7
  • HARIBO
    6
  • HARIBO
    5
  • HARIBO
    4
  • HARIBO
    3
  • HARIBO
    2
  • HARIBO
    1
  • HARIBO

• HARIBO

• HARIBO
    Tak uz jsem doma.
    Patek vecer to tam byla sama smazka a vsude byl citit zapach marijanky :(
    Malo aut lidi,.
    Vecer byla pekna zima 3C. Takze nic moc az na jidlo a piti to nas tesilo :)
    Sobota byla krasna - prijela pekna a i rychla auta! :)

Cestou domu nas chytli policajti 0,18%. Nastesti maji limit 0,24% Takze si zapsali nejake udaje a pustili nas :)

Doufam ze ostatni dojeli domu v poradku hlavne Lenoš20VTLE s jeho ulomenou tyckou od spojky :(

Jinak na rychlostni zkousce to tam nekdo rozstipal o strom.

Celkove se nam Mimon moc libila.
  • Feki
    Lenosu blíž to nejde mluvili jsme s klukem co ma auto od Kejlise a ten stojí cca 100 m od nás a prej zejtra to scuknete k nám,my držíme mista..;)
  • Lenoš20VTLE
    feki proč tak daleko
  • Feki
    TAK STOJIME PRESNE U KONCE SPRINTU A DRZIME MISTO!!!!
  • Aljaška
    mno kdyby jste někdo jel ráno, tak máme sraz v 9.00 na Shellce za exitem 11 na D1 ( od Brna:-)
  • HARIBO
    Ja fajnovym Golfem :)
    Uz mam koupenou svacinu a zabalenej stan a spacak. V 5 vyrazime,..
  • Schneczek
    A kdopak z Vás mě sveze? :-)
    nedá pokoj až tam vleze,ještě že tam bude Lubka LTčkem :-)
  • Lenoš20VTLE
    tak wg přitáhnutý tlak stejný a nástup o mnoho lepčejší tak se uvidí jak to bude zatím makat
    povolenej vg = pozdní nástup a malý tlak aby se Lenošek nepos.al strachy. No a až to zajede tak se bude pomalu přitahovat a přitahovat až schoří spojka :-)
  • Lenoš20VTLE
    Lubko točí jak čert ale je na min tlak tak bych se nebál
  • Luboš 8VT
    Vrtulník :-D ty joo,kurňa asi zvednem ten dětskej tlak z 1,35 aspoň na 2,0 bary aby nám moc neujel :-D ...ale co bude prdel,těšim se na Vás kamarádi :-)
    do 3,5 jen prvních tisíc Km a tak už se točí jako vrtulník :-)
  • Luboš 8VT
    Jedééém!!!!V sobotu tam budem jak na koni:-D LaL Racing Team a jejich Jitrnice v plný kráse:-D Leošku a šetři nás jooo,víš co říkal Taťka "Šmoula" Marcel jen do 3500ot. :-D
  • Scoupe
    tak v sobotu taky dorazim ale coupe nejedu to se ted trosku opravuje-upravuje..:)
  • HARIBO
    hm,. tak ja budu fandit! Nestiham technickou :( Jinak jedu tam uz v patek! zajezdakem,..
  • Simarik
    Lenošůů nejedůů ! poslední prachy sem utratil za repasi altíku !!! takže nejbližší srázek je třebíč !!!
  • Hanzz20VT
    jasnačka,v pátek jako na koni:..)))
  • Lenoš20VTLE
    kdzž budeš hohej Šmudlo hhhhhhhhhhhh
    jasně že bude měřit,ale jen tak polehoučku aby to nepopravil než to úplně zajede. A určitě mě i sveze :-)
  • Lenoš20VTLE
    feki sámo jámo
    Stando vem hodně kořky když máš ty narozky a za voplátku dostaneš hobla
  • Feki
    :D možna taky vyjedu driv takže vezmem nejakej flek u sprintu a pak sem hodim echo do tematu kde sidlime jestli teda vše půjde jak ma..Jinak počasí nepřeje zatím takže pro sprintery nic na slicky asi ..:) Lenosu budeš jezdit měřeny?;)
  • Lenoš20VTLE
    tak držte fleky jelimáni ať to nemáme na sprinty daleko
  • Feki
    No to je jasny,asi i zatrapčím na sprintu když už..:D
    Jinak v pátek končím v 7vecer takže po 8my by jsme tam snad mohli byt..
  • Simarik
    Fekino hlavně fotit jasný ? já dovalim fotky z Mejta ;-)
  • Feki
    Tak vy co razite v pátek tak vemte nejaký dobrý fleky někde v centru dění..;)
  • Schneczek
    rad bych s vami jel z prahy ale razim uz v patek
  • Feki
    http://mimonskevalky.cz/
  • Feki
    Tak snad pojedu,je posunutej termin oproti tomu co bejvali tak pristi vikend uz co?;) Doufam ze tam pojede co nejvic lidi..
  • Lenoš20VTLE
    taky jedůů a ne přes Prahu,tak na mě nečekejte hihihihihihi
  • Aljaška
    mno já se asi srazím s Aloušem na benzince v Prazééé:-) Ještě nevím, tady se moc lidí nehlásí na společnou cestu.
  • Aljaška
    broučkové tak kdo jede v sobotu ráno?? Kde bude sraz?? Připojila bych se a Aladin taky:-)
  • Schneczek
    mno to ja nevim zda bych tam trefil a hlavně jezdim na mělník zdá se mi to nejkratší ale určo se nejak domluvime
  • Schneczek
    Jo a kdo všechno pojede z Prahy že bych se k někomu přidal?
  • Kubajz20VT
    já snad určitě!!!..:-)
  • Schneczek
    no ja končím v pátek v 17:00 pak hodku do jestřebí takže to by bylo tak akorat .
    Jinak tady je na mě číslo 721032062. hovory neodmítám takže musíte být trpěliví a zkoušet to vypíná se mi telefon :-)
  • Bekr
    chci ject už pátek...příjezd navečer kolem 17 - 19hod :) ;-)
  • Schneczek
    moznost bude neboj kdy chces jet patek nebo so? a v kolik zhruba chystas prijezd?
  • Bekr
    Schneczek: to by bylo fajn..kldyž tam ožnost bude,nezapomen na mě :)
  • Schneczek
    ok není problem budou asi tak za 450,- +-
  • Bekr
    Schneczek: zájme o levnější lupeny by byl ;-) kdyžtak bych bral minimálně jeden
  • Schneczek
    jedu určitě.
    Možná budu mít 2-3 levnější lístky když by měl někdo zájem
  • Revenge
    pravdepodobne taky prijedu ale jen jako spolujezdec s kamosem:-(
  • Simarik
    no nejspíš nebude na lupen,jinak bych asi jel, v tu dobu plánuju ještě jiný věci než srazy
  • Feki
    Ale my jsme chtěli slyšet něco jako jedu..;) Neboj budeme tě držet dal od sprintu..;)
  • Simarik
    Simarik má hlavně problémy že chodí pěšky :-) doma je rozhodnuto, bohužel sedadlo spolujezdce je neobsazeno. Auto bude brzo až přestane uchcávat a bude se ke mě chtít vrátit !!!
  • Feki
    Vím o tom goodak ma z fora dovolenou a o Standovi vím neboj..
  • Fugasik
    Feki:Gooda se tu už nedovoláš a simarik má hodně jiný starosti :o/...
  • Mertix
    8-9.4.2010-Tuning sraz
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Mertix: co že je v Příbramy? a kdy?
  • Mertix
    extenzi-oki, snad taky pojedu, joo, trošku tam něco přibylo, ale je to teprv začátek, i když to jede mnohem líp než před tim, ty kola se mi tak ylíběj, díky:)
    Lukáš-jasně, jestli myslíš tu Příbram, jedem s TCP, ale někdy odpoledne, tak napiš tam, jak pojedeš:)
    Mertix: můžem se s Maflíkem přidat k Vám? asi pojedete z Prahy co?
  • Mertix
    To vim, nejen introš máš luxusní, já tam jedu v pátek s partou lidí, a přez noc bude supr akce, ale když dorazíš v sobotu, taky to bude v pohodě.
  • Mertix
    extenzi - do pucu?tak v pucu jako to máš Ty, to tady má málokdo, a Mimon ještě nevim, jestli pojedu, ale popř dám vědět:)
  • Feki
    :) Standoooo,Gooode vy na to kaslete?
    a v pátek si tam uděláme z legrace "Výběh Lam" jak v zoo:-))))
    jak rikam, když v pátek nebude vyloženě průtrž, tak jedem:-))
  • JardaITC
    možná se tam uvidíme:-)
  • Feki
    V pátek dycky chcije večer..:D
    to tam jako budu v pátek sám jo?:(
    Reknem Jarikoj a vyrazime už v pátek a Benem nejakej flek i pro ostatní..;)
    Feki si piš, se srazíme někde. jel bych už v pátek...podle počasí..
  • Feki
    Tyo tak dame nějakýho spolecnyho fleka ne?Jedete někdo už v pátek?
    jedééém, zrovna mám volno, ten víkend, jupíííí
  • Aljaška
    oo že bych Vás hoši po roce vidělááá:. Coo Vine Extenzi?? :-)
  • Mertix
    extenzi-ok, dobrý nápad:)Do Příbramy nepojedeš?
  • Aljaška
    jedůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů:-)
  • Elkar
    já už to četl o topic vedle že se nakonec dohodli.

já totiž na podzim četl někd ena idnes že jak se to dostalo od armády nebo koho do rukou města tak za to chtěli místo 50K asi 400K a na to by pořadatelé neměli tak to bylo takový celý ohrožený.
  • Feki
    Samosrejme více na: http://mimonskevalky.cz/
  • Feki
    Z aktualit co vím: Letiste v Plouznici u Mimone se predavalo(nevím jestli z rukou státu do rukou města) ale novy majitel stanovil castku za pronájem letiště dosti vysoko a organizace srazu zacala mít pochybnosti zdali by se vyplatilo udělat sraz a nebyly při tom ztráty.Tak jednali o snížení nájmu za letiště kere nakonec vyšlo a sraz tedy bude a na stejném míste..Co vím já tedy..
  • Bekr
    když vše půjde jak má :) tak tam budu :)
  • Elkar
    a kde jako budou? minule přeci byl problém s tím nájmem za to letiště.... :-X
    cece když bude cas tak jedem!!!!!!!!!
  • Mertix
    Asi dorazím:)
  • Feki
    Tak co lidi kdopak se tam ukáže?Zatím předběžne na jarních?;)
    Já teda asi jedu..