srazy ostravsko 2010

• Vojta
    Já jezdím nonstop celou zimu. Dávám mu pořád čočku.
  • Denis 1,9 JTD:(
    JohnDi: :D
    Já tak nějak podobně. Ale já nikam jet nemůžu, tak sednu a říkám si: Až tam bude motor...až vyměním sedačky...a interiér...až ho přelakuju...tak to bude i pěkný auto:)
  • von Raven
    vcera sem to vytah, nemyslim to ale coupe :D a myslim, ze to zase melo uspech, tak co ostatni jste pojizdni?
  • Luigi 16VT
    Neboj neboj .. všechno bude ... brácha prý bude potřebovat uvolnit garáž a tak budu hledat nové přístřeší ...
  • Turok
    Missicka v poho od -15nahoru dneska jen -18...
  • Aljaška
    já vím Ríšo..,ale už je čas vínováka oprášit a zase se povozit:-)
  • Luigi 16VT
    Aljaško ... já to dobře vím .. ale víš to sama, jaké byly důvody ... jeden rok .. no k tomu bych se raději nevracel, dlouho to bylo a asi ještě je citlivé a choulostivé téma .. potom malý, stavba a auto o 50 km jinde .. ale doufám, že 2011 coupé opráším, přidáme s Karlem chladič, závodní písty ... a huráááá.
  • Aljaška
    Luigi nekecej, tys s náma nebyl už roky!! :-)
  • Luigi 16VT
    A nebo by se i družily ... ale není času :-))
  • Aljaška
    Missičko v Brně je dost coupéček, ale nechtěj se družit:-):-):-)
  • Missicka
    Aljaška: Neskuhrám.. :oD Mě je to celkem šumák, kdo chce, ozve se na FB či jinak. Jinak v Brně prý jsou nějaké Coupé se mi tak doneslo od kámoše z Brna, co má Seat Leon - byl se podívat i kdesi na tom místě, kde se sráží lidi s upravenýma autama a právě hned mě pak informoval.

Turok: U nás dneska -14, jak u váááás? :oD
  • Turok
    Aljaška ale prdlajs... v Brně není zas o tolik tepleji...nesmíš se usídlit v horách.
  • Aljaška
    nooo to néé, tam máte kosu a snííh. Tady je teplo:-)
  • Turok
    Aljaska tak na co čekáš vem psy a stěhuj se na sever :))
  • Aljaška
    Missičko neskuhrej:-) Buď ráda že tady aspoň píšou. V Brně ti coupéčkáři asi úplně vychcípali:-):-)se budu přesunout do jiného kraje:-):-)
  • Vojta
    Missicka: Jojo přesně tak, líbí se to i na letních :-D To mi i ta ručka funguje. Tak jak na suchu vůbec nebrzdí, tak momentálně to na ten sníh stačí. To je vždycky jekot v autě :-P

Turok: Bez riskování se nedá žít :-)
  • Turok
    Missicka tak na foru sem furt..ale srazy ee až bude to bilé svinstvo pryč a bude suchá silnice bez soli :)

Vojta no pěkně riskuješ:)
  • Missicka
    JohnDi: Aspoň někdo no.. V létě to tu žije tak na půl a v zimě zamrzááááá! :oD

Turok: Jéééj, ty máš teď jiné starosti chlapče.. :o) Tebe omlouvám, že nemáš čas na FCC. ;o)

Vojta: Chudák.. :o( Ale tak hlavně, že se ostatním líbí svezení v zimě ve sporťáku.
  • Vojta
    Já se dneska brázdil kalamitou s coupasem na sjetých letních. To byl aspoň ten správný adrenalín. :-)
  • Turok
    ja už jsem zmrznul...
  • Missicka
    JohnDi: Ti říkám, jak to tu je.. :o( Ochladí se a Ostravsko zamrzne! :oD Si tu můžu psát sama sobě otázky a pak i odpovídat! :oD
  • Turok
    Denis tak tak nějakou luxusní co nikdo nemá:)
  • Missicka
    JohnDi: Tady někdo popíjíííí, coooo? :oP :oP :oP :oD Já se tak těším na tu vařechu! :oD *lol*
  • Missicka
    Denis: Vínovou neee.. Když už je to tak, tak dej tu fest vybledlou.. :o) Když bych dávala lak, tak odstín, co nikdo nemá..
    Miško mám zatím takovou neurčitou baru, pohrávám si s myšlenkou přestříkat do vínově červené...ale prozatím to je rosso speed ale fest vybledlá
  • Missicka
    Vojta: Tebe jednou zavřou, jak tě chytnou po cestě do práce! :oD

Denis: Jakou máš teda barvu? Na jaro už vyjedeš?

Adys: Tak to se těším na fotečky ze světa. :o)

Dneska jsem slyšela, že do poloviny prosince sníh být nemá, tak jsem teda zvědavá. To asi ještě zimovat nebudu.. Přece jen je fajn se aspoň o víkendu projet, když je teda pěkně. :o)
  • Vojta
    Jááá, příště nebrzdit, pak dycky příjdu o minutu později 8-)
  • Ice-Man
    kdo maká v ostravě na rovince v itt modré coupe včera jsem ho brzdil v kamionu na tom posledním kruháči tam u firmy asi kolem 12hod:))
    Adys: No přímo aquaplanning to nebyl, prostě moje blbost a špatný stav zadní nápravy...
    Missicka: Jak bys mohla slyšet, když jsem coupelo neměl, nebo spíš rozebrané na součástky. Ale řekl jsem si, že to nebudu několik let skládat dokupy, ale raději jsem koupil jedno se zadřeným motorem a hodím tam svůj motor. Akorát už to nebude bílá barva, ale nějak to přežiju...
  • Turok
    tak tak:) já jsem zažil dva srazy na podzim tak nevím jestli je to málo :) ono už to počasí je stejně nic moc sice dneska docela hezky ale pěkná kosa...
  • Adys
    Missicka:Komunikovat bude svámá i tak na clubu přes můj nick. Určitě nějáké foto pošle a bude nás průběžně informovat :) ;)

Taky se to chystáme odstavit, ještě než odjede...Zítra jestli bude hezky tak se naposled projedem a balíme to...
  • Missicka
    von Raven: Chtěla jsem odstavit přesně 28.10., ale jelikož bylo moc hezky a teplo, tak jsem nezazimovala. :o) A dneska jedu na mega výlet s Coupélou.. ;o) Pak už ať klidně sněží, to je mi pak fuk.. Zazimované mám raz dva.

A vůbec příští rok s náma jedeš na Třebíč, protestante! :oP
  • von Raven
    dva srazy byly dva, jinak ja s tim jezdim kazdy den :D
    mysak a nejsi to ty co to uz pred mesicem odstavila a zacla jezdit busem?
  • Missicka
    Adys: Jooo, on říkal. :o) No snad se ve zdraví vrátí!! :o) Pozdrav ho za mě. ;o) Místo něho s náma povinně budeš komunikovat, chceš?? :oD Teď o víkendu jsem pryč, to neklapne..

Sonny: No já v zimě nemůžu určitě. Tu je tolik sněhu, že nám trčí jenom komín! :oD Ale od jara si vás fiaťáky hodlám užíííít! ;o)

Denis: Ty budeš pořizovat novou Coupélu nebo jak to máš?? Jsem o tobě letos ani neslyšela čoveče.. :o/
  • Adys
    Denis 1,9 JTD:(: Už máš coupéčko??? Jsem slyšel že jsi dostal aquaplaning a hodil to přes střechu...
    Sonny: Každý ne, to jenom ty a Lachtan:)
    Na jaře už snad zase budu jezdit...těším se jak malé děcko
  • Sonny
    Missicka: Neboj, dělám co můžu, už o víkendu jede auto na plnič :) A pak hurááá do lakovny. A druhá věc je že nechápu co se stalo?! Kdysi sme se srazili i když sněžilo, každý sliskané letní gumy a přijeli. A teď? :( Ať už je jaro :)
  • Adys
    21.11 je pozdě!!! To už tady tatík nebude, odlétá na měsíc do Thaiska :) ;)Leda tedka v neděli... :)))
  • Missicka
    Sonny: ..asi tak nějak. Jeden sraz - velké nadšení - plno řečí a plánů - nakonec se nic neděje a všichni jsou zas "mrtvé lišky". Sonny aspoň ty dej auto dokupy, na jaro nebudu jevit sama zájem o srazy. ;o)
  • Sonny
    Missicka: Kde jsou ty časy?! :(
  • Missicka
    Kašlu na vás.. :oP Domluva s váma zase. :oD Takže až teda na jaro, noooooo.. :o/
  • von Raven
    21. vytahnu akorat lopatu a feldu :D
  • EDDY®
    Ja nahodil zimni plechy a cekam na prvni snih :P ...to ty nove brembo kotouce co se chystaj moc nevyniknou :o/
  • Missicka
    Jak to s váma vypadá ostraváčci a okolňáčci? :o) Dáme ještě nějaký srázek? Nebo už jste zazimovali? :o) Navrhovala bych neděli 21.11.2010 - toho by se mohli zúčastnit i z kraje Zlínského Syky a Pampy. :o)
  • Missicka
    cigarko: Jsem tě vzpomínala, kde je černý "modeňák".. :o)

Kurňa, chtělo by to zas nějakou akci, víkend a tak.. :o/ I když počasí, jak tak koukám z okna, nic moc. Ani nejdu s Coupé do práce - bus to jistí! :oD
  • von Raven
    a to byly dva srazy po sobe
  • cigarko
    a jaktože mě to celé uniklo ?! :D asi malo čtu forum co
  • Turok
    Missicka tak na zádech jo? :D však on se nějaký .... našel :))

Vojta všeho s mírou :)
  • Vojta
    To já navrhl jen tak pro JohnDiho třeba ;-)
  • Missicka
    Vojta: :oDDDD Tak to ale už beze mě, jo?? To byste mě museli za sebou táhnout na laně a nebo ideálně nést na zádech! :oD
  • Vojta
    Jasně že pohyb je třeba..bylo to fajn..příště bychom mohli třeba vyšlapat na Lysou a pak to vzít ještě na otočku a projít si Radhošť :-P :-P
  • Turok
    dyt ta tura nebyla zas tak hrozná, nemusíte furt vozit ty zadky v autě :D

JohnDi nezávid :))
  • Missicka
    JohnDi: :o))) Hochu, tys zas pobavil! Jak tam tak tu! :oD No jinak Kuba to má ještě trošku víc dál, ale věřím, že až bude po GO, tak rád provětrá koníky směr Morava.. ;o)
  • Kubajz20VT
    však já jednou dojedu:-P sice to mám trošku z ruky ale co..:)
  • Missicka
    ..a Kubík by taky mohl dojet! :oP :o)
  • Kubajz20VT
    Tybrďo...:D
  • Missicka
    to all: Vy jste ale hrozně uremcaníííí! :oD Myslím si, že trochu pohybu ani jednomu z vás neuškodilo a navíc bylo hezky, procházka a tak. :o) Aspoň líp chutnalo pívo, kofola a hermelín.. :oD A nebyla nám zima! :oP

V každém případě se přikláním taky k nějaké té delší akci, tj. přes noc, ať popijem.. Tentokrát už ovšem nebudu hlásat, že všecky přepiju! :oD

Přikládám exkluzivní fotku, že jsme opravdu ŠLI na procházku! :oD
  • Vojta
    Příště plnou polní, nějaké ty fifka, stany a jde se 8-)
  • von Raven
    dobra akce, jen priste jak pojedem zas autama tak treba nebudem vetsi polovinu casu smatlat po kotarach, nebo reknete a vemu vzduchulu a zrobim si par pohyblivych rvoucich tercu :D
  • Phoboss 1,8 16V
    Hojte lidi :) jj srázek byl super :) Missicka nás všechny zpracovala jako každá pěkná holka a tak jsme si dali menší nepovnině povinnou vysokohorskou tůru :D ale co už s ní :D
    Mno nic viva la Coupe :)
  • Adys
    A poslední :))
  • Vojta
    Jojo akce parádní...příště by to chtělo ale nějak tak, aby se i popít dalo :-) Sice ta jedna Plzeň nebyla špatná :-P Ale víc by jich bylo lepší :-)
  • Ice-Man
    to jsem zas o cosi přišel sakra no aspon že jsme vyhráli jinak by mne to štvalo dvakrát
  • Turok
    John dyt jsi tam žužlal hermelín ne? :D
  • Adys
    Riky->JohnDi:To jsi posral!!! :DD
  • EDDY®
    Paradni akce :) Jeste priste neco ugrilovat, at se nemusim divat na JohnaDi, jak se cpe hermelinem a parada :P
  • Turok
    Missicka tma a jiné myšlenky :D
  • Missicka
    Adys: Fakt?? Nezaregistrovala jsem.. Tma a tak.. :o)
  • Missicka
    ..
  • Adys
    Před necelou hodinou jsme potkali JohnaDi a Missicku v protisměru.Bylo to asi kilometr za Frenštátem směrem na pindulu...
  • Turok
    tak uz taky doma :D hodím fotky zítra:) bylo super
  • Missicka
    ..
  • Adys
    TESCO...
  • Missicka
    ..
  • Adys
    Vojtovo šmoula... :))
  • Adys
    a ještě ze zadu :DD
  • Adys
    Missicka ze předu... :)))
  • Adys
    ...
  • Adys
    Taky přidám nějáké ty fotky :)))
  • Missicka
    Před chvílí jsem se vrátila ze srazu. Sešli jsme se v počtu 9 kousků Coupé a 1x Bravo. Bylo parádně, počasí přálo, tak se uskutečnil i výlet do Štramberka a menší procházka.. :oD Poznala jsem nové členy FCC a jsem za to moc ráda, protože jsou to všichni do jednoho strašně fajní a pohodoví kluci. :o)

Už teď se těším na další srázek! A DOUFÁM, že klapne i nějaká ta akcička, jak jsme se bavili! ;o)
  • Adys
    ...
  • Adys
    :))))
  • Adys
    ...
  • Adys
    :))))
  • Adys
    .
  • Adys
    Taky přihodím pár fotek...:))
  • Turok
    Dneska pohodové odpoledne a dobrá zábava. Tak zas někdy příště, coupé zdar!!! :D
  • Missicka
    Tak se hlásím opět jako "street racer"! :o))))))
  • Sonny
    Tak my už jsme na sezónu připraveni :) Tak kdy přijedete?
  • von Raven
    pomalu by mohla zase ostravska bunka organizace neco zacit planovat ne? tak kdo tu je pojizdny? koncem roku byl docela ubytek tak doufam ze uz je to nejak poresene a ozvou se i novi rekruti