Liberecko...

• Kubajz20VT
    a nebo zajímavější by to bylo na Ještědu ne?? :)
  • Kubajz20VT
    Ahoj ahoj ahoj..:D co takhle v sobotu 9.4 zase něco spáchat..:) viděl bych to opět na OC Nisa co vy na to?? :)
  • Kubajz20VT
    Sakra já už chci mít doma auto!! Dneska by to šlo..:D
  • Kubajz20VT
    Tak to je jasný!! do 14 dnů by se do toho měli pustit, maj tam toho dost a pak se uvidí co všechno se s tim bude provádět..
  • Feki
    :D v lete jo? :D
    no je to trosku brzy ale myslim ze v pohode,jel bych..:)
    spis dej vedet az budes mit auto zpet a bude hezky jako dnes za by sme se slezli..
  • Kubajz20VT
    Lidičky co takhle začít něco plánovat? :D Docela bych udělal nějakou tu slezinu v létě na tý Kristýně jak jsme plánovali vloni, co vy na to? ;)
  • Feki
    ...neco nahod..;) Zejtra mám cestu přes Lbc kolem 3..Ale jen na chvíli.Bo jindy to je jedno..;)
  • Kubajz20VT
    Tak co přátelé už máte něco v plánu?
  • Syky
    asi jeste v obchode ;)
  • Revenge
    tak to ubec nevim ci by to mohlo bejt ja osobne sem to tu jeste nevidel
  • Kubajz20VT
    To by mohl vědět Revenge ten kousek odtamtud bydlí..
  • Feki
    Tyo tak to vůbec neznám..:O
  • Syky
    Byl jsem pres vikend v u Liberce...Nove mesto pod smrkem nebo tak neco a na koupaku jsem videl tuto karu,v jakesi blizke vesnici...
  • Feki
    Už jsem ti psal,mám před dovcou tak teď bych se sebou nepočítal..;)
  • Revenge
    me taknapadlo co takhle jed ted nekdy na Kristynu do hradku ?
  • Feki
    Psal jsi mi.Souhlas.Dejte echo..;)
  • Kubajz20VT
    Nazdárek Seveřani co takhle o víkendu spáchat zase nějakou slezinu? :o)
  • Revenge
    jo to jo ale radsi svim :-D ale tak nejak bych do lbc dorazil to uz je malickost
  • Feki
    Njn az to bude tak to bude..Vsak muzes prijet i jinak..Bo te nekdo muze hodit..;)
  • Revenge
    hele kramy nevim az to prijde budou tu :-D a papiry positam ze kdyz je udelam 14. tak do konce mesice urcite :-(
  • Feki
    Kdy to mas dostat? (papiry,ne krámy):D
  • Revenge
    no hele me to je ted stejne nejak jedno porad cekam na to po aute nejdulezitejsi :-D
  • Feki
    Oukej v pohode taky na tom nejsem nejlíp jen jsem dostal na zítra volno tak jsem to nahodil..;)
  • Kubajz20VT
    ja bych jinak jel hrozne rad jenze fakt jsem bez penez..:-( :-//
  • Feki
    Dobra necháme to teda ještě..;)
  • Kubajz20VT
    no hele ja makam do tri ale spis bych to videl az pristi tyden po vyplate ted jsem jaksi na suchu...:-///////
  • Feki
    Tak jak panove,co třeba zítra zajet na chvíli napokec?Mám volno a pak sem zas porat v práci,i o víkendu..Hmm?
  • Revenge
    498144645
  • Feki
    450785474..;)
  • Kubajz20VT
    *sem*
  • Kubajz20VT
    kdyztak jsem hodte ICQ at je to jednodussi..:-) moje je 590793814
  • Kubajz20VT
    to je parada cim vic nas bude tim lip!!
  • Revenge
    ja sem teda z Frydlantu takze kousek tak kdyztak taky pocitejte semnou.
  • Kubajz20VT
    oki no prvni auto to neni predtim jsem jezdil fackem..:D jinak ja v liberci nevidel snad nikdy zadny coupe akrad u nas v dube jednou takovy svetle cerveny ale nevim kdo to byl akorad jsme se zdravily za jizdy.. urcite se ozvi az budes mit cestu a neco vymyslime!
  • Feki
    Jooo dyt jsme to řešili o tema vedle,jsem zapoměl..:) A hned sis koupil 20VT jo?:) - první auto? Jinak taky nic moc o liberecakach nevím,jsem tu na severu krátce..:) Vim ze snad v Turnově by mělo byt červený,jeden zlutak jezdí po Jbc ale ten není v klubu nebo v lbc jsem potkal 2- jedno polepeny(barvu už nevím) a jedno snad stříbrný ale to už je doba taky..:)Jinak po coupe mrtvo co vím..Pak jsou ještě kluci z Biliny(Byliny,Bilyny,Bilini?) :D ne dělám si pr..Ale tam odtud je nocarret a ACE taky fajn tipci a z Ústí par lidi (Bekr a spol.) ale to je všechno dost z ruky..No nic až bude čas,hodím echo,kdyžtak zajdem na kofcu sami:) a třeba se domluvíme i do Prahy na motokáry,tam odtud jsou taky fajn lidi..;)
  • Kubajz20VT
    *českym*
  • Kubajz20VT
    nebydlim primo v lbc ale v českzm dubu to je kousek..
  • Feki
    Aspoň nejsem jedinej mladak tady a už nejsem nejmladší aspoň..:) Jinak jasne,pojed.Jinak kde bydlis,v Lbc?
  • Kubajz20VT
    letos bych hctel jet no ale uvidim podle penez... jinak mi je 20..
  • Feki
    Aha nj no loni si o dost přišel bylo to pekny..Dobře zorganizovany,supr..Doufám ze letos jedes..:) Jinak kolik ti je vůbec?
  • Kubajz20VT
    to jsem jeste ani nevedel ze nejaky srazy jsou a ze ubec existuje FCC :D
  • Feki
    Od minulyho jara?Já taky..Co ze si nebyl teda ani na klubovým srazu loni..?
  • Kubajz20VT
    nene na srazu jsem jeste nebyl ma coupe od minulyho jara.. to klidne muzem jen to dohodnout!!...
  • Feki
    Fakt ne?Tys ani nebyl na žádným srazu ještě?neva,aspoň poznáš..;) až sem napíše víc lidi,dame termín a když nenapíše nikdo třeba dame nejakej mikrosraz..:)
  • Kubajz20VT
    no ja osobne z klubu nikoho neznam...
  • Feki
    No sup..Honzo?Ještě je tu na Liberecku třeba Revenge..Hmmm? Kdo ještě?
  • Kubajz20VT
    no to ja makam kazdy den do tri ale stejne by to chtelo jeste par lidi.:D
  • Feki
    Jsem více méně ready ale horší je ze jsem kazdej den zapykanej až do 7mi v práci..:( Nebo až bude volno ale to nemám pravidelný takže nevím přesně kdy budu mít..Možna víkend,nevím..Bo se dostavim až po ty 7my..;)
  • Kubajz20VT
    taaaak jak to vidíte seveřani..:D:D:D
  • Feki
    Beru Liberec-nic proti Honzino,ale je to blíž..:)
  • Kubajz20VT
    jo tak:D:D:D a co třeba liberec nisa center.. obrovský parkoviste kde nebude nouze o stani a mnoho možností kde posedět....
  • Honza
    lomnice byla myšlena ze srandy:) abych nemusel daleko jezdit
  • Kubajz20VT
    v tý lomnici by to šlo ale nevím jestli se dostavím pač nevím jak na tom budu teď před vánoci s penězma..:-(
  • Feki
    Aha nj neva..
  • nocarret
    nene já jedu ráno mam tam jednání, ve 2 už zas musim bejt na dílně doma
  • Feki
    Kajo jedes v kolik?My jedem do JBC z Varu okolo 16:00 nepojedem spolu?Jedem přes Bilinu..;)
  • nocarret
    kua jablonec tam jedu zejtra .-))
  • Feki
    Dejte vjedet sjedu z Jablonce nad Nisou..;)
  • nocarret
    no hele když nebude sníh tak vezmu itala a přijedu rád .-)
  • Honza
    co takhle lomnice nad popelkou, na náměstí:) když nenapadne do mikuláše sníh, tak by to bylo stylový přivítání mikoláše v lom (takovou opičárnu s oňostrojem tady máme -předloni mikuláš přijel v AR spider:o)) snad coupe na chvílu zas oživíme a vyženem pavouky z agregátů
  • Kubajz20VT
    Čus napadla mě taková myšlenka udělat nějakej srázek na liberecku ale chce to dohodnout kde, kdy a kdo všechno by přijel!! Ale samozdřejmě až na jaře!:D