Ať hledám jak hledám,nikde nevidím kolik kupátek se vlastně na srazu sjelo.Nebo jsem to přehlédl?Přijel někdo i ze zahraničí(Poláci,Maďaři)?Mně účast bohužel nevyšla,ale i tak jsem rád,že se to vyvedlo a počasí přálo.
prosím tohoto pána aby mi poslal adresu , mám pre neho pohár za 2. miesto v turbu , vy čo čakáte na nálepku tak až za dva týždne až sa vrátím z Tuniska :-)
Braňo, já když to vidím, tak musím taky něco říct. Myslím, že jedno slovo to vystihne, ale patří i ostatním, co jsem na srazu potkal: DĚKUJU!!! Bylo to fakt super :-)
priatelia velké THX vám všetkým ste famozny , inak keby sme vyhlasovali komedianta zrazu , tak by to vyhral Mr. Megafon alias Syky a hláškov zrazu bude " jebal by som ako strakatý pes ! " zainteresovaný vedia :-) jediný kto to mal u prdele bol Mr. Fido
Braňo20VT: Chtěla bych ještě jednou vychválit až do nebes, jak byl sraz úžasný! :o) Nevím komu všemu děkovat první.. Samozřejmě Sykynkovi a Pampymu za pomoc při spravování cesty a pak následně tobě Braňo, protože TOLIK jsem opravdu nečekala - bylo SKVĚLE! :o) Moc ráda jsem viděla ty, které sice mám možnost vidět nejen na srazu FC, ale i ty, které znám jen pod nickem tady z fóra, FB a nebo icq (třeba takového Hariba jsem konečně poznala a dala si s ním panáka) a pak taky pár nových lidí. Opravdu strašně moc vydařený sraz! ;o)
Wendysek, Dr.Ravic: Jste pořád stejně tak fajn, jak jsem vás poznala ve Strážnici!! Všimli jste si, jak jsem se polepšila od Strážnice?? :oD Dožila jsem pozdních nočních hodin! :oD
lidi ze "Zlínska": ..s váma se extra dobře kalilo! :o) Doufám, že se brzy potkáme na dalším srázku. ;o)
Perfektní akce, už teď je nám smutno že to tak rychle uteklo. Braňo moc ti děkujeme, za vynikající zážitek, máš u nás velký obdiv :) Jsme rádi, že jsme vás zase všechny viděli a měli možnost poznat i nové členy.
Jinak za velký úspěch považujeme, že to přežila naše játra, bylo to náročný :-D
SUPER SRAZ! Velký dík Braňovi, bylo to super. Dále díky RAVICOVI, PIETROVI, TLAMOVI, COUPE20VT:-D,SYKYMU , MR.WHITE...ATD... Byla to bezva noční párty :D
Safra tolik chvaly..Jeste aby ne.Je mi to trapny to psat taky ale Brano,super akce,super zorganizovane no proste bez chyby!!!Kloubouk dolu..DEKUJEM!!!
PS radi jsme s Petulou poznali novy lidi a tem starym znamym dekujem za vikendovou spolecnost,uzili jsme si to na 100%..!
Super perfect akce!Díky za ni Braňo.Jsi organizátor na jedničku s hvězdičkou.Moc se mi to líbilo.Nestihl jsem všechny osobně poznat ale to nevadí to se dožene.
Bylo to prostě super!!!
Ty kokso Syky ty si haluzak a jeste jsme se o tom bavili hlavne at to nemrdne na dalnici ale pri coufačce :-)
Sraz velmi super děkuji Braňo.
Hodím potom odkaz s fotkami a pár videjmi.
a taky me mrzi ze jsem nestihl pokecat se vsema co jsem chtel,nebo jsem pokecal jen chvilkove..furt jsem se nekde valel nebo co,ale jak me chytili ti dva alkoholici anonymni (Dr.Ravica a Coupe20VT PLUS :-D neprasknu),chodilo se pak spatne...vsak se urcite jeste uvidime :)
Vsichni uz vse napsali..proste PARADA a BRANOVI velke dika smekat..vsechno paradni proste SUPER!!!
Taky diky tomu praskacovi co uz tu nabonzoval,jak jsem pro besip zkousel moji gumu....nemel jsem rezervu.ani vystrazny trojuhelnik,ani hever ani klic,proste nic...a blokly mobil...kdybych nejel s wendyskem, stojim tam jeste ted takze i Wendyskovi moc dekuju,ale ma u me vroubek ) ona vi ;) )...
Samozrejme chci podekovat vsem lidem,byli uzasni..rad jsem videl zase skvele lidi po roce a rad jsem se seznamil vic, skterymi jsem se tak neznal...
Coupe20VT PLUS :-D a spousta dalsich,dekuju i za pohosteni :)
Byli jste bajecni a ja se uz ted nemuzu dockat na dalsi sraz :)
PS: za bordel v noci s megafonem se opravdu omlouvam :D
Parádní sraz,opět skvělá organizace,díky Ti Brano.Jinak jsem Vás všechny ráda viděla i když nebyl moc čas s každým pokecat a rádi jsme poznali i nové lidičky .Prostě paráda.Pokud to půjde za rok znova.
presne,Sykyho som zachranoval na dialnici,ma moju rezervu a ked uz sme balili trojuholnik tak prisli aj policajti,ale to uz sme rychlo brali roha,hlavne ja
úžasná mega akce, super lidi, skvělá atmosféra, parádní závody na letišti, dobrej výběr restaurace a maximální zábava, prostě za mě 1000% a jako každý rok doufám, že Braňo změní názor a udělá další ročník. musím přiznat že mě uplne dostalo nejhezčí coupé, krásnej clean style a super úžasný kola... je vidět že coupé je po stránce designu super úžasný a nadčasový auto a stačí jen pěkný kola a je to mega kára. sám jsem mu dal hlas...
jinak samozřejmě gratuluji všem vítězům, tzn. Braňovi a Bobimu a také klukům co si střihli letiště a ukázeli že jsou mistři volantu...
dál bych chtěl poděkovat za velkou toleranci za rušení nočního klidu a musím k tomu dodat, že příští rok to bude ještě divočejší, protože jsme se domluvili s Timem, že příští rok spojíme audio systémy a to bude teprve řacha... zvlášt když má Timo v kufru subwoofer velikosti třípodlažního domu:-)))
takže ještě jednou díky, DÍKY všem, hlavně Braňovi a jsem rád že se tu sešli super lidi a krásný auta, jejichž úrovní jsem byl velice mile překvapen. prostě to máte většinou moc pěkný, až snad na Honzu "válečka" ale i on se určitě polepší a příští rok to bude 100%
PS: thanks to crazy guys and chiks from Poland, im very happy you arrived and im very pleasured about 95% gift you gave me:-)
so
WALIME DO RIJA:-)
PPS: to Kokin: nenech si tím srazit víkend, to se prostě někdy stane. já minulej týden netrefil garáž (naštěstí s alfou:-) vem si z toho to pozitivní, jsou na klubu lidi co jsou ochotní pomoci. tak hlavu vzhůru:-)
takze Brano,super akcia,bomba ludia,len keby ten vikend mal 4dni:-)nestihol som vsetkych spoznat,ale tak buduci rok to isti ak budem este tu :-))Syky ako si dosiel domov???vydrzala to rezerva?
Nejlepší akce života... kam se na to hrabe LOVE PARADE:-D
teď vážně. Bylo to fakt DOKONALÝ. Braňo máš u mě velikou poklonu. prostě jedním slovem THE BEST.
Dále chci poděkovat:
dvojčatům RAVICOVÝM, za dokonalou společnost
Mr.WHITE za dobrý pokec o těch italskejch krámech :-D
Simarikovi za to, že mě odvezl nakoupit :-D
SYKYMU: prostě jedním slovem bavič. sice postarší, ale stále IN :-D
A všem ostatním: PIETROVI, TLAMOVI, POLOVI,MARCELOVI,LENOŠOVI, atd...
další poděkování patří polákům za tu jejich samochodku :-D
shrnutí: prostě výborná parta lidí, hodně jídla, ještě víc pití, a je z toho akce jako prase... :-D
Tak ze srazu mám bohužel smíšené pocity díky mému fatal eroru ale jinak velice vydařené, super organizace, krásné počasí, auta jezdili :)
ps: Braňo20VT a Dr.Ravic nebojte pošlu!
Brano : mohl bys mi prosím zařídit slušný počasí na 4.-6.července ?
Nevím jak jsi to udělal,ale v Brně dnes začalo léto. Věřím že to vydrží do neděle ( a v pondělí asi začne zase pršet jako tady už asi měsíc).
trochu OT: Nevzal by mi někdo plechovku Selenie Racing do 20VT na sraz? Braňo, nepojedeš náhodou kolem Šafránků? mohl bys mi tam 2L koupit, byl bys hodnej. Jen jestli máš cestu kolem, vím, že toho máš organizačne dost...
Gooddeath: Volala jsem do kempu.. Mohl bys tam prosím zavolat a odhlásit tu svou chatku a nahlásit, že si ji beru od pátku do neděle já? Takže na jméno Michaela Mizerová. Jsem s tím klučinou v kempu domluvena. Šlo by to tak?? Dííííky!!!! :o)
Takže večer jsem mluvila s mechanikem ,podložky dorazí v pondělí a hned mi to udělají takže coupe bude v kupě.Dnes Láda vymění chladič klimy a hotovo.Takže dorazímééé :)
Takže bohužel coupe v pořádku není ,muselly se objednat vymezovací kroužky a ještě není jisté kdy dorazí.takže coupe sice mám doma ale nevím zda bude do čt hotové abychom v pátek mohli jet .Takže bud se rozhodneme dojet Stangem a nebo zůstaneme doma.:(
predem se vsem omlouvam...budu spat v aute a pokud bude zima,budu si muset sem tam pritopit a s mojim vyfukem vite co to znamena...bude to jen chvilkove..jen aby jste vedeli..:)
Ale ono slo o to ze si mela na vyber bud prijet coupeckem nebo Stangem ale jak odpadne coupe tak je preci jasne ze te radi uvidime i s konikem na kapote..:)
Braňo: zítra se pojedeme mrknout do servisu a uvidíme .Stangem nevím.Původně jsem s ním chtěla letos přijet ale dost lidí mi napsalo at přijedu coupečkem ,tak nevím zda by na mě nekoukali pak divně.No uvidíme co servis.
Jani mě to taky nejede jak ma,ale o tom to je,proste jet..:) Prinejhorsim bys musela prijet něčím jiným ale jak říkám,hodně lidi ma auto ještě mimo kondici nebo nekdteri jsou radi ze s tím někam dojedou a taky pojedou..;) Pojeeed..
Takže bohužel nevím zda dorazíme ,něco nám klepe v motoru a zatím jsme nepřišli na to co to je .Po neděli sjedeme do servisu ale nevím kdy na nás budou mít čas,takže účast zřejmě ohrožena.:(
The Timo-koukal jsem na dlouhodobou předpověď(samozřejmě že to beru z rezervou)a na červen nic moc. Spíš deštivo, ale třeba nám to vyjde. U nás dnes taky pěkně.
No a vítěz bude zároveň vyhlášen největším abstinentem,protože málokdo kdo po pátečním večeru vypadal jako já atd tak zvládne řídit nebo dokonce ,,manevrovat'':D
Jinak ja vim,ze jsem mu tam na vratnici tlacil at vzbudi majitele kempu a at mi priveze klice od chatky,ze je nemuzu najit..(stejne jsem mu hlasil spatne cislo chatky) :D
tak to nebudu riskovat a letos chatku radsi nemam :D
Hymny se zpívali okolo 3 hodiny ranní do příchodu sympatického pána od security:-)
dokonce byl i velkej potlesk, ale bojím se bojím ze to nebyl potlesk za zpev, ale za to ze jsme skoncili:-)))
pěkně se nám to rozrůstá. za chvilku bude z Braňova srazu nejvetsí sraz coupé na světě... teda jestli už loni nebyl???
no nic, jdu se učit polskou hymnu at si neudělám ostudu jako loni kdy jsem si maďarskou musel vymýšlet:-)))
Jasná věc, myslím, že z blízkého okolí včetně pražáků by jsme to pak nějak mohli společně odpíchnout :-)
Chceme vyrazit už v pátek a do neděle. Na čas v kolik se mě ještě neptej, je to brzy.
Tak jeden dotaz mimo mísu jak se říká.Vím ,že tento sraz je sraz coupe.Nicméně několik z Vás chtělo vidět mého Mustanga tak s rozhoduji zda na sraz vyrazit coupe nebo s ním.Ráda bych znala Vaše názory a dle toho zvolím auto.Takže je to na Vás.:):)
Přitom hodně lidi v klubu už ma dávno přes 30 a přijde mi ze se u nich duševní vyvoj zastavil vid Ilonko :D (ber to jako kompliment ze nestarnes) i když v tomto případe můžeme pozorovat anomalni jev kdy se zastavil i vyvoj fyzicky..:)
(ještě ze mě zná a na sraz nejede takže preziju):)
A mysleny je to tak ze vetsina lidi tady si rádo hraje se svymi autíčky a jsou pro kazdou pr...,takže je to vlastně pro všechny kompliment..;)Proto je většina coupeckaru fajn lidi a proto se na sraz taky tak těším!
BTW: Brano už jsi vymyslel co teda na letišti?;) Slalom?Sprinty?Nebo neco jiného?
Ale kusuj podívej na Megyopapu a jeho paní jak si to uzivaj..:) Sice pit jsem je nevidel ale i tak..A kdyby to byl samej jednadvacetiletej frajirek jako jsem já tak by to taky bylo o nicem..;) :)
Joo jede ale ze mě v noci nebude muset uvazovat na řetěz..:D Neboj Jani ta by mě ani samotnyho nepustila protože moc dobře ví jak by jste mě tam jinak všichni zkazili..:)
Dr.Ravic.To Ti nemůžu udělat ,přeci se nechceš stydět,že Jsem Ti natrhla prdel:):):)Ne taky srazda ale já sprintovat nebudu,protože na sprintech v Chebu na letišti-coupečkáři co tam byli potvrdí-jsme to tak rozžhavili ,že nám vyskákaly středové pokličky a doted nemám jiné,původní drží jen díky tomu ,že jsme je přilepily.:(
Jani jestli dojedej mustangem tak dame sprinta:-) myslim ze to bude zajimavy, prece vis jaka je charakteristika americkyho auta???:
řve, žere, ale nejede:-))))))
dělám si srandu, ne ze me nebudes mit rada:-)
určo dojed, loni jsme tam taky odchytli barčetu a pozovala nam pred ostatnima kárama.
btw. taky jsem měl gtv kdysi v hledáčku, ale coupe vyhralo... ted mam coupé i alfu... coupé stojí v garáži a alfa je na denní ježdění...
Minulý rok bylo 60 coupe a byl to mazec. Čekám letos větší účast a to bude teprve masakr.
Jinak pokud vím, tak všechny poplatky až na místě. Teda minulý rok to tak bylo.
200kč,pohoda, plne schvalujem. Ono robit zraz pre 10 ludi sa da aj bez poplatku, ale pre 100 ludi to uz vyzaduje velku namahu a to sa ceni... Ja som organizacne neschopny, tak takychto ludi obdivujem, ze na to maju nervy :-)
Zraz majitelov a priaznivcov aut Fiat Coupe sa uskutoční 4.-6.6. 2010 . Ubytovanie si letos zaistuje každý sám a to prosím tu : http://www.kemppousov.cz/ , nezabudnite uviest že sa jedná o zraz fiat coupe , pán o nás vie , program : 4.6. od rána príjazd učastníkov , od ca. 18:00-20:00 spanilka č.1 cez mesto k stopshopu na mieste doplnenie zásob , pokec , káva , návrat do kempu , volná zábava . 5.6. 10:00 spanilka č.2 po ceste obed 11:00 http://www.mlynhotel.cz/ . 13:00 príjazd na letisko , sutaž , kategorie turbo a bez turba , ca. 18:30 príjazd do kempu , od 20:00 uzavrená spoločnost Klub "B" http://www.klub-b.com/ mejdan s kapelou + vyhlásenie výsledkov turbo 1.-3. miesto , bez turba 1.-3. miesto , best coupe 1.-3.miesto , 6.6. pápá . Za každe auto učastnika dostanem 200 kč ! kto s tým má problém nech zostane doma , inak keby niekto chcel zasponzorovat bude to o to lacnejšie . Je potreba zaplatit letisko , hudbu , bar a moju réžiu . V cene dvd 2009 + nálepka
Zraz majitelov a priaznivcov aut Fiat Coupe sa uskutoční 4.-6.6. 2010 . Ubytovanie si letos zaistuje každý sám a to prosím tu : http://www.kemppousov.cz/ , nezabudnite uviest že sa jedná o zraz fiat coupe , pán o nás vie , program : 4.6. od rána príjazd učastníkov , od ca. 18:00-20:00 spanilka č.1 cez mesto k stopshopu na mieste doplnenie zásob , pokec , káva , návrat do kempu , volná zábava . 5.6. 10:00 spanilka č.2 po ceste obed 11:00 http://www.mlynhotel.cz/ . 13:00 príjazd na letisko , sutaž , kategorie turbo a bez turba , ca. 18:30 príjazd do kempu , od 20:00 uzavrená spoločnost Klub "B" http://www.klub-b.com/ mejdan s kapelou + vyhlásenie výsledkov turbo 1.-3. miesto , bez turba 1.-3. miesto , best coupe 1.-3.miesto , 6.6. pápá . Za každe auto učastnika dostanem 200 kč ! kto s tým má problém nech zostane doma , inak keby niekto chcel zasponzorovat bude to o to lacnejšie . Je potreba zaplatit letisko , hudbu , bar a moju réžiu . V cene dvd 2009 + nálepka
Pietro na chlastání nemysli, to přijde samo a ani to nepostřehneš, no a až to postřehneš, bude už pozdě :-D. Fáze číslo dvě bude, že se na spanilce probereš, až zjistíš, že už řídíš :-D
Braňo, do 5let budeš muset vyklidit město. Teď si uvědomuju, že jestli přijede Pietro, tak zastoupí další národnost :-)
Hoďte někdo info, ještě k blízkým rakušákům.
Tak mám takový pocit, že to už není český resp. československý sraz. Začíná se to pěkně rozrůstat a to je určitě dobře. Jen aby jsme se za pár let do nějakého kempu vlezli, páč tohle už bude masakr. Vloni bylo 60 aut, kolik bude letos? Každopádně zdar čechům, slovákům, maďarům, polákům a dalším zůčastněným. A taky mezinárodnímu městu coupe TŘEBÍČI.
Nazdar!
Na této straně polské Maro. Že jsem napsal dr.Ravic rally a veškeré podrobnosti Poláků
Zaprvé bych chtěl poděkovat za informace týkající se Dr.Ravic Výboru pro evropskou integraci, kde není nic, co bych nevěděl.
Doufám, že moje návštěva bude vyhořela a s několika přáteli, asi 10 aut.
Teď jen zbývá, abych počkala až do června ;-)
Nashledanou !!!!!!
Sice si to nepamatuju (Poslední co vím, je to, že jsem mluvil plynně maďarsky a pak jsem se vzbudil ve stanu.), ale z fotky je uplně jasné, že Brano mě zachranuje!! Padá na mě stůl a on ho obrovskou silou drží. Je to hrdina!, proto vím, že mi penalizaci nedá. Všichni ostatní si tam sedí, jakoby nic a nepomůžou... Styďte se...!
je vidět ze se vyznáte jen v autech...
nikdy jste naživo neviděli jak se opravují hodinky???:-)
PS: Brano kontaktovali me poláci pres youtube ze chteji taky dojet, tak jim pisu nejake to info... prijedou i madari? doufam ze jo, ale letos jim to nejhezci coupe nedarujem...
Je to úplně jinak, všimněte si hodinek na ruce.Pár sekund před se Braňo kouknul kolik je hodin a že ještě není doma. Už bylo hodně a měl strach, že ho drahá polovička seřve, kde je tak dlouho. :-D
Vid..:) tyo doslo mi to az ted ze to vlastne neni cesky a to jsem to cetl asi 2x..:D Jinak 2x spanilka a letisko je BOMBA napad....Jednim slovem..Super!
Tak ja ti teda pomuzu..:D
Zraz majitelov a priaznivcov aut Fiat Coupe sa uskutoční 4.-6.6. 2010 . Ubytovanie si letos zaistuje každý sám a to prosím tu : http://www.kemppousov.cz/ , nezabudnite uviest že sa jedná o zraz fiat coupe , pán o nás vie , program : 4.6. od rána príjazd učastníkov , od 19:00 - 20:30 spanilka č.1 cez mesto k stopshopu na mieste doplnenie zásob , pokec , káva , návrat do kempu , volná zábava . 5.6. 10:00 spanilka č.2 po ceste obed 11:00 http://www.mlynhotel.cz/ . 13:00 príjazd na letisko , sutaž , kategorie turbo a bez turba , ca. 18:30 príjazd do kempu , od 20:00 uzavrená spoločnost Klub "B" http://www.klub-b.com/ mejdan s kapelou + vyhlásenie výsledkov turbo 1.-3. miesto , bez turba 1.-3. miesto , best coupe 1.-3.miesto , 6.6. pápá
Stando ok..;)
Zraz majitelov a priaznivcov aut Fiat Coupe sa uskutoční 4.-6.6. 2010 . Ubytovanie si letos zaistuje každý sám a to prosím tu : http://www.kemppousov.cz/ , nezabudnite uviest že sa jedná o zraz fiat coupe , pán o nás vie
Revenge já to mám taky 200km a neřeším to. Je to jednou za rok a je to hodně dobrá akce. A spanilka je nezapomenutelná, takže bez výmluv a ať si tam. Nebudeš litovat ani minutu co tam budeš :-)
Cau Cau.
Tak jak tak na to koukam tak to bude asi pekelec co ?:-)
Rad bych se taky zucastnil a vyvezl sveho milacka na nejakej ten srazak, ale jeste uvidim jak to bude prece jen to mam cca 260Km a k tomu jeste skolu :-( ale tak kdybych to vyslo tak urco prijedu jestli je to mozny.
List z tábora:
Milá mamička! Predom môjho listu ti chcem povedať, že sa mi na tom tábore naozaj páči. Mám sa dobre, chodíme sa kúpať, hráme rôzne hry, spávam pod stanom. Aj Stano sa má dobre. Tvoja Zuzka.
marcin: kamo nejdulezitejsi je stan postavit jeste pred chlastackou,to jsem poznal na tuningu ve Vyskove,kdyz nam ve 4 rano museli stavet stan uplne cizi lidi,jak jsem byli nalamani :D
4.-6.6. 2010 zraz majitelov a priaznivcov aut Fiat Coupe v Třebíči. Takže priatelia začnite ladit , dnes mi konečne potvrdili letisko !!! Ináč čo sa týka ubytovania tak letos to bude fungovat tak že sem po doladení ešte nejakých detailov nahodím kontakt a každy si bude rezervovat ubytovanie SÁM . Ale nezufajte na každého sa dostane , komu by nevyšlo ubytovanie v kempu tak na okolí je dost pensionov a hotelov s tým že auto može parkovat v kempe a dovoz + odvoz zaistí solidné taxi za slušnu cenu .
Volal jsem Sandymu na Novej rok a ptal se jak to ma s tim pronajmem letiste a rikal mi ze o tom jeste nejednali takze nic nevi,ale jestli prej rozhodnou na posledni chvili tak to delat nebude ze se to bez reklamy nevyplati..Toliko od zdroje..
Mimon nejspis pada Ilco..Hele to je fakt na prd..Karel se sem neodvazuje ani psat radsi ze by ho ukamenovali..:DD Kajo jak to mas ty?Je sance ze jedes?
Timo stoprocentně nejedu. Toto je jediný termín, co opravdu ne. Jedu s celou rodinou včetně psů na akci, na které se podílím a malinečko i sponzoruju.Fakt to nejde. Je mě líto.Kterýkoliv jiný víkendbych jela, tento prostě ne. Letos mě to vyšlo blbě. Uvidíme příští rok.
To ja si loni taky topil tak po 3 hodinach ale to byla v noci docela kosa fakt a taky kuli zensky vedle na sedacce aby se mi chudera nenastydla..:D a vozralej nastartovat a po 10 minutach to tipnout mi nedelalo problem ale je pravda ze jsem si moc nedelal hlavu s tim jestli jsem ostatni v noci budil..:)
Jj taky to tak většinou vnímám. Naposled jsem jednomu vypínal asi ve 3 ráno motor. Prej si topil, aby mi nebyla zima. No nevím s otevřenými dveřmi :-D Vzbudil mě ventilátor, když chladil jak vzteklej :-D
titul VIP dostaneš už tím, že si pořídíš Fiat Coupé. Narozdíl od jiných, my nekoukáme na ty co mají 1.8 mezi fousy.. čili jako komunisti, bez rozdílu ;-)
Simarik 20VT: přesně můj případ, jedenkrát jsem to nechal stát u Tesca na neodlehlejší místě, kde jsem stál úplně sám. Vrátím se za 5 minut a coupé má nárazník na kaši :-D
POle jezdim po městě 40-50, nemachruju a parkuju na 2 místech a to ještě odlehlejch, blbý je že se najde pako co musí parkovat vedle a když má na každou stranu 20 míst tak to dá 30cm vedle mě. ani nevim kde sem k tomu přišel :-(
to je dost škoda bez Nocarreta a Aljašky.
s tím termínem se už asi nedá hnout, co?
je fakt ze ja ho taky prehlidl...
za me ale musim rict ze jedu kdykoli...
sraz je pro me priorita a nejlepsi parba roku...
PS: Braňo, dneska mu volám...
program : 4.6. od rána príjazd učastníkov , od 19:00 - 20:30 spanilka č.1 cez mesto k stopshopu na mieste doplnenie zásob , pokec , káva , návrat do kempu , volná zábava . 5.6. 10:00 spanilka č.2 po ceste obed 11:00 . 13:00 príjazd na letisko "doktore !" slalom , kategorie turbo a bez turba , ca. 18:30 príjazd do kempu , od 20:00 uzavrená spoločnost Klub "B" mejdan s kapelou + vyhlásenie výsledkov slalom turbo 1.-3. miesto , slalom bez turba 1.-3. miesto , best coupe 1.-3.miesto , 6.6. pápá
Syky, úplně tě živě vidím, jak před tím Albertem poletuješ! :o)))) Ty jsi fakt schopen VŠEHO! :oD
Kruci, snad mi to taky vyjde.. Ale mám dva dobré důvody jet! Vlastně s tebou a Ládíkem ještě víc! :o))))
v moji situaci kterou ted mam to problem pro me je..:D ale ikdybych mel pred albertem zpivat, nebo tancit za penize tak na sraz jedu a je mi jedno kdy bude :)
já chci datum co nejdýl šiklo by se koncem června... proooooosííííím.. jinak pokud je Poušov ten kemp co byl loni tak jedině souhlas.. jenom myslim že to bude chtít organizaci co se týče mista na stany a auta a mýt pořešeno aby bylo dost sedících mýst.. a aby tam byl jinej výčepák... bylo blbý když byl výc nadranej než my.. a zavíral v 11.. a já jsem pro to aby se udělal český coupé sraz maximálně česko slovenský... ale madaři my tam letos nějak nesedly
Ahááá tady se někdo nudí už teď na podzim ? Ale asi jsme počítali že aristokrtek Brano udělá zase něco pro obyčejný lidi,jejich radost a štěstí.
Takže : já + žena + syn
Jen mám dvě prosby :
1. šla by udělat nálepka ze srazu menší ?
2. Brano, nemohla by přijít i tvoje tchýně ? Když už ji tady skoro všichni známe z příspěvků ?
to víš, auto není stavěný na vyhrávání sprintů, ale pro radost.. jelikož "zkvalitňování český sprinterský scény" má za následek zhoršování námi oblíbenejch velkejch srazů , tak je vypouštíme a na normální klubový srazy nezbyl zatím čas (škola/práce/"nepojízdné" coupe..)
syky, myslím že agregát v mým coupe je za ty roky natolik profláklej, že by si to mohl vědět:o)..momentálně se dá říci že zraje jak víno... k lepšímu:) uvidíme na jaře, kdy se bude kouzlit s elektronikou...
Pole, ty notore!!!:-)))
Brano: delam na tom, dnes jsem mel 18ti minutovy hovor ale zatim nevim jak to dopadne... pozitivni zprava je, ze na tom delam:-))))
Syky : no Ty jsi teda,víš že to je až za půl roku i víc?No nevím ,jestli Ti to prominu.Ne,dělám si legraci ,jasně že bych byla moc ráda kdybys přijel ale chápu to.
Janinka 2.0.16VT: tak se uvidime Jani az tam ;o) planoval sjem vylet smer vas smer,ze by jsme se sesli jak sme se bavili,ale financni situace to nedovoluje,tak se na vas tesim alspon na sraze :*
Brano: ten plán vypadá fakt skvěle .termín by se měl asi dát dohromady co nejdříve abychom i ostatní měli čas skloubit ostatní aktivity ,jinak se už mooooooooc těšíme.
Vzhladom ktomu že chcem aby to bolo minimálne o level lepšie ako naposledy tak zahajujem diskusiu . Hrubý termím : prelom května a června , Miesto : Třebíč kemp Poušov , Program sa bude doladovat postupne , pracuje sa na letisku "doktore ?" sutaž na letisku bude rozdelená na turbo a bez turba poháre pre prvé 3 miesta každej kategorie , auto zrazu pohár pre prvé 3 miesta , najvzdialenejší učastník , spanilka , obed , mejdan + vyhlásenie vítazov v jednom bare nedaleko kempu uzavretá spoločnost . Určite bude program aj na piatok aby ste nemali čas ma najebat jak vlani ...