Klubový sraz 2010

• Innocento
    Nobody knows...
  • Maro
    HI!!!!!

When and where will be next sraz??
  • ales
    Braňo:opravdu velké díky,bohužel jsem byl jen v pátek,ale i tak to stačilo.. jebal by som ako strakatý pes :o))
  • Dr.Ravic
    počet je přesnej, k národnostem tam byl i jeden rakušák...
  • Coupe73
    Zastoupení mělo ČR, SR, POLSKO, ITALIE :-)...Maďaři nebyli a pokud vím, tak nás bylo 59. Nebo mne někdo opraví?
  • Edrig
    Ať hledám jak hledám,nikde nevidím kolik kupátek se vlastně na srazu sjelo.Nebo jsem to přehlédl?Přijel někdo i ze zahraničí(Poláci,Maďaři)?Mně účast bohužel nevyšla,ale i tak jsem rád,že se to vyvedlo a počasí přálo.
  • Syky
    :)
  • Coupe73
    Jj, zasloužený odpočinek, vyčistit makovici no a za pár měsíců znovu plánovat srazík :-*)
  • Brano20VT
    prosím tohoto pána aby mi poslal adresu , mám pre neho pohár za 2. miesto v turbu , vy čo čakáte na nálepku tak až za dva týždne až sa vrátím z Tuniska :-)
  • Elf 20VT
    good akce :-)
  • Koty
    muselo to tam být paráda...fotky super :-)
  • Suvis 1.8 16V
    Braňo, já když to vidím, tak musím taky něco říct. Myslím, že jedno slovo to vystihne, ale patří i ostatním, co jsem na srazu potkal: DĚKUJU!!! Bylo to fakt super :-)
  • Brano20VT
    priatelia velké THX vám všetkým ste famozny , inak keby sme vyhlasovali komedianta zrazu , tak by to vyhral Mr. Megafon alias Syky a hláškov zrazu bude " jebal by som ako strakatý pes ! " zainteresovaný vedia :-) jediný kto to mal u prdele bol Mr. Fido
  • Missicka
    Braňo20VT: Chtěla bych ještě jednou vychválit až do nebes, jak byl sraz úžasný! :o) Nevím komu všemu děkovat první.. Samozřejmě Sykynkovi a Pampymu za pomoc při spravování cesty a pak následně tobě Braňo, protože TOLIK jsem opravdu nečekala - bylo SKVĚLE! :o) Moc ráda jsem viděla ty, které sice mám možnost vidět nejen na srazu FC, ale i ty, které znám jen pod nickem tady z fóra, FB a nebo icq (třeba takového Hariba jsem konečně poznala a dala si s ním panáka) a pak taky pár nových lidí. Opravdu strašně moc vydařený sraz! ;o)

Wendysek, Dr.Ravic: Jste pořád stejně tak fajn, jak jsem vás poznala ve Strážnici!! Všimli jste si, jak jsem se polepšila od Strážnice?? :oD Dožila jsem pozdních nočních hodin! :oD

lidi ze "Zlínska": ..s váma se extra dobře kalilo! :o) Doufám, že se brzy potkáme na dalším srázku. ;o)
  • Jelo
    Ondro - to je pěknej nadhled. Takhle nás vidíš z výšky ?
  • amadeus69
    Perfektní akce, už teď je nám smutno že to tak rychle uteklo. Braňo moc ti děkujeme, za vynikající zážitek, máš u nás velký obdiv :) Jsme rádi, že jsme vás zase všechny viděli a měli možnost poznat i nové členy.

Jinak za velký úspěch považujeme, že to přežila naše játra, bylo to náročný :-D

Takže zase za rok Vašek a Renča :)
  • ZERO
    Super akce! díky!
  • Syky
    :D
  • Syky
    yo,ale porad lepsi jak takhle :D
  • LUKE 1.8 H8C
    Fakt super akce. Takle hoooodne opilej jsem uz cely vikend dlouho nebyl :-D

to Luxor : Diky za drzak znacky

PS: Hlavne, ze byla prdel :-)
  • Dr.Ravic
    kurva Syky to je mooooc:-)))
    takhle dopadnes az budes bez bodů:-))
  • Syky
    :)
  • Syky
    Taky dekuju, bylo to super...:)

Jinak priste ale dobre pneu,jinak jedu na kole....:D
  • POL 20VT
    SUPER SRAZ! Velký dík Braňovi, bylo to super. Dále díky RAVICOVI, PIETROVI, TLAMOVI, COUPE20VT:-D,SYKYMU , MR.WHITE...ATD... Byla to bezva noční párty :D
  • Syky
    Soukros: no jo,podari se :D rad jsem te konecne po dlouhe dobe poznal :)
  • Maro
    THX for great fun.
    Brano thank you for organization!!!!

Special THX for Dr.Ravic, you are creazy men, thx for all, Walimy do ryja ;)
  • Simarik
    Coupe20VT PLUS: Ondro copak řidič ale vodonoš,kdybych nevzal 2 lahve tak ste mi vyžahli i vodu z vostřikovačů =D
  • Feki
    Safra tolik chvaly..Jeste aby ne.Je mi to trapny to psat taky ale Brano,super akce,super zorganizovane no proste bez chyby!!!Kloubouk dolu..DEKUJEM!!!
    PS radi jsme s Petulou poznali novy lidi a tem starym znamym dekujem za vikendovou spolecnost,uzili jsme si to na 100%..!
  • hona20VT
    Super perfect akce!Díky za ni Braňo.Jsi organizátor na jedničku s hvězdičkou.Moc se mi to líbilo.Nestihl jsem všechny osobně poznat ale to nevadí to se dožene.
    Bylo to prostě super!!!
  • kisik
    Bylo to prostě skvělí ;-) dííík .
  • Soukros
    Ty kokso Syky ty si haluzak a jeste jsme se o tom bavili hlavne at to nemrdne na dalnici ale pri coufačce :-)
    Sraz velmi super děkuji Braňo.
    Hodím potom odkaz s fotkami a pár videjmi.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Strasne moc jsem se bavil.Opravdu super akce a super lidi.Grazie!!!
  • Lenoš20VTLE
    Braňo velký dík za jednu z nejlepších akcí
  • Syky
    prohlizim fotky a uz je mi smutno,ze to skoncilo :( dobre uz pisu nejak moc,uz to tu nebudu zasirat...ale kdyz ja mam toho tolik na srdicku ...:)
  • Syky
    a taky me mrzi ze jsem nestihl pokecat se vsema co jsem chtel,nebo jsem pokecal jen chvilkove..furt jsem se nekde valel nebo co,ale jak me chytili ti dva alkoholici anonymni (Dr.Ravica a Coupe20VT PLUS :-D neprasknu),chodilo se pak spatne...vsak se urcite jeste uvidime :)
  • Syky
    Vsichni uz vse napsali..proste PARADA a BRANOVI velke dika smekat..vsechno paradni proste SUPER!!!

Taky diky tomu praskacovi co uz tu nabonzoval,jak jsem pro besip zkousel moji gumu....nemel jsem rezervu.ani vystrazny trojuhelnik,ani hever ani klic,proste nic...a blokly mobil...kdybych nejel s wendyskem, stojim tam jeste ted takze i Wendyskovi moc dekuju,ale ma u me vroubek ) ona vi ;) )...

Samozrejme chci podekovat vsem lidem,byli uzasni..rad jsem videl zase skvele lidi po roce a rad jsem se seznamil vic, skterymi jsem se tak neznal...

Coupe20VT PLUS :-D a spousta dalsich,dekuju i za pohosteni :)

Byli jste bajecni a ja se uz ted nemuzu dockat na dalsi sraz :)

PS: za bordel v noci s megafonem se opravdu omlouvam :D
  • _ACE_
    Můj první sraz a SUPER,rád jsem řadu lidí poznal osobně.Díky všem za společnost a doufám že jste všichni dorazili domů OK.
  • Coupe73
    Braňo díky za organizaci. Lidi super, rád jsem s váma pokecal.
  • Janinka 2.0.16VT
    Parádní sraz,opět skvělá organizace,díky Ti Brano.Jinak jsem Vás všechny ráda viděla i když nebyl moc čas s každým pokecat a rádi jsme poznali i nové lidičky .Prostě paráda.Pokud to půjde za rok znova.
  • marcin
    auto aj Syky v pohode,akurat iba ta pneu to nezvladla
  • Ice-Man
    co auto ??OK??
  • marcin
    presne,Sykyho som zachranoval na dialnici,ma moju rezervu a ked uz sme balili trojuholnik tak prisli aj policajti,ale to uz sme rychlo brali roha,hlavne ja
  • Ice-Man
    marcin : takový design má syky??
  • marcin
    viete cije to kolo???
  • Dr.Ravic
    úžasná mega akce, super lidi, skvělá atmosféra, parádní závody na letišti, dobrej výběr restaurace a maximální zábava, prostě za mě 1000% a jako každý rok doufám, že Braňo změní názor a udělá další ročník. musím přiznat že mě uplne dostalo nejhezčí coupé, krásnej clean style a super úžasný kola... je vidět že coupé je po stránce designu super úžasný a nadčasový auto a stačí jen pěkný kola a je to mega kára. sám jsem mu dal hlas...
    jinak samozřejmě gratuluji všem vítězům, tzn. Braňovi a Bobimu a také klukům co si střihli letiště a ukázeli že jsou mistři volantu...
    dál bych chtěl poděkovat za velkou toleranci za rušení nočního klidu a musím k tomu dodat, že příští rok to bude ještě divočejší, protože jsme se domluvili s Timem, že příští rok spojíme audio systémy a to bude teprve řacha... zvlášt když má Timo v kufru subwoofer velikosti třípodlažního domu:-)))

takže ještě jednou díky, DÍKY všem, hlavně Braňovi a jsem rád že se tu sešli super lidi a krásný auta, jejichž úrovní jsem byl velice mile překvapen. prostě to máte většinou moc pěkný, až snad na Honzu "válečka" ale i on se určitě polepší a příští rok to bude 100%

PS: thanks to crazy guys and chiks from Poland, im very happy you arrived and im very pleasured about 95% gift you gave me:-)
    so
    WALIME DO RIJA:-)

PPS: to Kokin: nenech si tím srazit víkend, to se prostě někdy stane. já minulej týden netrefil garáž (naštěstí s alfou:-) vem si z toho to pozitivní, jsou na klubu lidi co jsou ochotní pomoci. tak hlavu vzhůru:-)
  • Fugasik
    Taky přidávám velkou pochvalu pro Bráňu:o)-a dík za chatku...skvělej víkend.Dojel sem dom a ručička oleje zas kolísá :D
  • Fugasik
    Taky přidávám velkou pochvalu pro Bráňu:o)-a dík za chatku...skvělej víkend.Dojel sem dom a ručička oleje zas kolísá :D
  • marcin
    takze Brano,super akcia,bomba ludia,len keby ten vikend mal 4dni:-)nestihol som vsetkych spoznat,ale tak buduci rok to isti ak budem este tu :-))Syky ako si dosiel domov???vydrzala to rezerva?
  • Simarik
    Taky děkuju za super akci ! Příště dorázím zase ;o) Braňo smekám !
  • Tlama
    díky Brano- bylo to opět super, krásná víkend a parta skvělých bláznů a alkoholiků -D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    Nejlepší akce života... kam se na to hrabe LOVE PARADE:-D

teď vážně. Bylo to fakt DOKONALÝ. Braňo máš u mě velikou poklonu. prostě jedním slovem THE BEST.

Dále chci poděkovat:
    dvojčatům RAVICOVÝM, za dokonalou společnost
    Mr.WHITE za dobrý pokec o těch italskejch krámech :-D
    Simarikovi za to, že mě odvezl nakoupit :-D
    SYKYMU: prostě jedním slovem bavič. sice postarší, ale stále IN :-D
    A všem ostatním: PIETROVI, TLAMOVI, POLOVI,MARCELOVI,LENOŠOVI, atd...
    další poděkování patří polákům za tu jejich samochodku :-D

shrnutí: prostě výborná parta lidí, hodně jídla, ještě víc pití, a je z toho akce jako prase... :-D
  • Gonzo
    dobra akcia, tesime sa aj na buduci rok. Dik za orgranizaciu Brano :-)
  • Luxor
    Suprovej srazík!!! Dík Braňo... :-)
  • Rodriquez
    Díky za sraz Brano20VT, bylo to super... naviděnou příští rok :-))
  • lukin20VT
    Super TURBO !!! Brano dekuji !!! Zase to bylo lepsi nez posledne a to sem si myslel ze uz to nejde !! Ses nejlepsi :)
  • Jelo
    Díky všem za atmosféru,díky Branovi za uspořádání. Bezva.

Jen kdyby vyšla někdy fotka kde stojíme podle barev - to by bylo super.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    opět se prokázala Braňova vynikající organizační schopnost,sraz nádhera!!!
  • Kanec14
    :-D uz to vim docela maskr :-D. myslim ze jedna z nejvic necekanych veci. Scoupe mi vzal pohar...
  • Suvis 1.8 16V
    Kanec: ty jsi vyhral v atmosferach a ani o tom nevis :-D
  • Kanec14
    Letiste a kompletne vyskladany Coupatka :)
  • K0K1N 20VT
    Tak ze srazu mám bohužel smíšené pocity díky mému fatal eroru ale jinak velice vydařené, super organizace, krásné počasí, auta jezdili :)
    ps: Braňo20VT a Dr.Ravic nebojte pošlu!
  • GeriX
    Ako vidím, máte pekné počasie :) Nech vám vydrží na celý víkend!
  • _ACE_
  • _ACE_
    letiště
  • _ACE_
  • _ACE_
    V kempu
  • _ACE_
    Ochutnávka
  • shragicz
    Taky by se mi hodil odkaz na letiště - díky M.
  • Jelo
    Brano : mohl bys mi prosím zařídit slušný počasí na 4.-6.července ?
    Nevím jak jsi to udělal,ale v Brně dnes začalo léto. Věřím že to vydrží do neděle ( a v pondělí asi začne zase pršet jako tady už asi měsíc).
  • porsacek
    Kluci dorazím taky ale až v sobotu i s capartama hodte me nekdo odkaz na to letište kde to je . Dík
  • Lenoš20VTLE
    za výrobní cenu samozřejmě
  • Lenoš20VTLE
    jestli někdo chce tak mi zbyli dva silentbloky na 20vt vrchního uložení motoru
  • Pietro-Scuderia Italia
    Praha vychod.Trochu fouka,jinak hezky.Jdu lestit a vyluxovat.
  • Simarik
    Tomu pocasi se neda ani verit !!! HK jasno slunečno vedro :D
  • Coupe73
    U nás taky sluníčkově :-)
  • HARIBO
    Krasne rano :)
  • jarik22
    Hlasim pozdni prijezd az po pulnoci:( do dvou bych to mel stihnou,pac musim cekat na pritelku:)

Brano, chatku beru 100pro,jsem domluvenej s Fekim ze ji od tebe prevezme a pohlida mi klice nez dorazime. Dekuji

A vsem spacum se omlouvam za hlasitejsi prijezd:-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Kdyztak racing 2L na vic budu taky mit.
  • Maro
    The crew from Poland will be at 15:00 in Trebic.

see you!!!!
  • ZERO
    Braňo20VT: Díky moc :-)
  • ZERO
    trochu OT: Nevzal by mi někdo plechovku Selenie Racing do 20VT na sraz? Braňo, nepojedeš náhodou kolem Šafránků? mohl bys mi tam 2L koupit, byl bys hodnej. Jen jestli máš cestu kolem, vím, že toho máš organizačne dost...
  • HARIBO
    Mam volne misto v chatce pro 3!
  • marcin
    ivan.jasne gonzo aj bobi ma poznaju,a asi aj viacej ludi po mynulorocnom zraze:-)))
  • marcin
    ivan ja idem sam,mam tam rezerve dvojlozokovu chatku tak ti ju prenecham ja asi aj tak zase nebudem spat:-)))daj vediet
  • Fugasik
    Hroznej loudal.....nebyla by tam ještě jedna chatka?:o)
  • Janinka 2.0.16VT
    Už jen pár hodin,hurááááá
  • Jelo
    Good : pěkný,kde to je k vidění ? A jsou tam taky fiátci ? :))
  • Maro
    http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Trebic/
  • Tlama
    Gooode není to spíš rozhledna z r 2008??
  • Tlama
    kurva už se těším...snad přestane chcát
  • Lenoš20VTLE
    a ne že bude přesípací
  • Maro
    hehehehe, ok ;)
  • Feki
    Brano ještě mě napadlo-nezkoušel jsi dat echo třeba do televize?Třeba by to bylo i mediálně zajimavy ten sraz..;)
    (jen nápad)
  • Maro
    Will there be a professional equipment to measure time on 1/4 mile??

Cups and stickers look great,I have to try and win one ;D

tik tak tik tak......it's onlu 2 days!!!!!

• Kanec14
    Ahoj kdo pojede z Prahy? nepojedeme spolecne?
  • Syky
    a jake budou teda souteze? slalom,nacouvani a sprint do cile? a jak je to rozdelene? atmosfery a turba?
  • Simarik
    no jasný, kontrolka vstřiky mě posílá nonstop pozdravy :D
  • Brano20VT
    dufam že máte natrénované :-)
  • Coupe73
    JohnDi 1.8 16V - zalehnout, vypotit a přijet.
  • Syky
    Suvis: mam nakonec chatku....

jinak posilal jsem do nebe smsku,takze bude hezky...
  • Coupe73
    Samolepka Best off

Počasí, kéž by jim to vyšlo
  • hona20VT
    Braňo:Nálepka nemá chybu,fakt skvělý
  • Jelo
    Brano - ta nálepka je pekelně božííííí !!! Super !
  • Suvis 1.8 16V
    To pocasi vubec nevypada spatne, Syky nebudeme muset moc topit :-D
  • Feki
    *srazova samolepka teda..;)
  • Feki
    Brano mazec!!! Doufám ze je to klubová samolepka!:) je to bozi!;)
  • Syky
    brutalita!!!!
  • Brano20VT
    ja tam dorazím asi o 13 00 musím ešte nachystat letisko , kto bude mat záujem možeme záist na obed
  • Martin 8vt
    maro-hned ráno zjistíš,že zas taková pecka to není!!! :-))
    Translate pls...
  • Maro
    it's only 3 days

I'm soo happy, yeahhhh
    I have never seen so many Coupes in one place !!!!
    will be great fun
  • Luxor
    HonzikJan: to bys nám snad neudělal že bys nepřijel!!!
  • Coupe73
    Honzo, ty štětečkový králi, jen přijeď :-)
  • Jelo
    Honzíku přijeď.
  • Missicka
    HonzikJan: Doraž určitě!!!!!!! ;o)
  • Schneczek
    jedu taky ale jen sobota. V kolik chcete ráno vzbudit?? :-)
  • Missicka
    Gooddeath: Volala jsem do kempu.. Mohl bys tam prosím zavolat a odhlásit tu svou chatku a nahlásit, že si ji beru od pátku do neděle já? Takže na jméno Michaela Mizerová. Jsem s tím klučinou v kempu domluvena. Šlo by to tak?? Dííííky!!!! :o)
  • Brano20VT
    foto pre Kokina a pre tých čo ma ešte nepoznaju , aby ste necpali prachy niekomu cudziemu :-)
  • Coupe73
    Kokine nestresuj, Braňa poznáš úplně v pohodě a situace ti to nabídne :)
    http://www.klub-b.com/index.php?action=program

to je ton klub zavřenej fakt, nebo je to jako zavřené kvůli nám?

a ještě dotaz: jak daleko je ten klub od kempu?
  • K0K1N 20VT
    no,nějakej meeting point by nebyl špatnej, je hezké dát peníze braňovi ale toho jsme v životě nevyděl, i když podle auta bych ho asi poznal.
  • K0K1N 20VT
    komu, kdy, kde, jak :) mám dát těch 200 Kč když nikoho neznám? jo a bohužel přijedu jen na sobotu, v pátek končím dlouho v práci.
  • Missicka
    Gooddeath: Beru!!! Pro kolik lidí?? Zítra tam zavolám..
  • Syky
    jupiiiiiiiiiii :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Takže večer jsem mluvila s mechanikem ,podložky dorazí v pondělí a hned mi to udělají takže coupe bude v kupě.Dnes Láda vymění chladič klimy a hotovo.Takže dorazímééé :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Jelo: no uvidím ,třeba se zadaří a coupe se stihne :)
  • Jelo
    Ajajaj . . . .já jsem ale mamlas. Já to pořád hledal ve vláknu o sraze :( díky

Jani : tak to je škoda :(( Ale přijeď teda klidně tou americkou věcí :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Takže bohužel coupe v pořádku není ,muselly se objednat vymezovací kroužky a ještě není jisté kdy dorazí.takže coupe sice mám doma ale nevím zda bude do čt hotové abychom v pátek mohli jet .Takže bud se rozhodneme dojet Stangem a nebo zůstaneme doma.:(
  • Jelo
    Braňo : V kolik je v sobotu odjezd na spanilku ?
  • marcin
    Syky:moze to byt tak ako sme sa bavili vo Vyškove,ohladom tej chatky,kedze idem sam :-)))
  • Simarik
    Coupe20VT PLUS: naštěstí mi tyhle 4% chyběj :D
  • Dr.Ravic
    Syky: jo jo, ten tvůj "ragazzon" dělá strašnej rambajz:-)))
  • Syky
    predem se vsem omlouvam...budu spat v aute a pokud bude zima,budu si muset sem tam pritopit a s mojim vyfukem vite co to znamena...bude to jen chvilkove..jen aby jste vedeli..:)

PS: vedle ci chatky muzu zaparkovat? :)
  • Brano20VT
    jarik ok je tvoja
  • jarik22
    Brano, beru tu chatku:-) pokud jeste je...
    Dekuju
    FOR SIMI: hlavně že nejsi 4% :-D
  • Brano20VT
    čo sa týka počasia tak vlani to vypadalo hnusne a nakoniec sobota nemala chybu , tak uvidíme . Stále mám volnu jednu chatku
  • Fugasik
    Myslel sem,že bych přijel....a chtěl chatku,ale na 84% nepřijedu :o(
  • Brano20VT
    mám ešte jednu volnu chatku
  • Simarik
    já taky nejsem 100% :-(
  • Janinka 2.0.16VT
    Kluci díky ,uvidím jak to všechno dopadne a bude.
  • Coupe73
    Jani, držíme pěstičky, aby vše dobře dopadlo, no a kdyby náááhodou, tak jak píšou ostatní, prostě přijeďte.
  • Brano20VT
    Jani prostě doraz a je jedno ako !
  • Feki
    Ale ono slo o to ze si mela na vyber bud prijet coupeckem nebo Stangem ale jak odpadne coupe tak je preci jasne ze te radi uvidime i s konikem na kapote..:)
  • Janinka 2.0.16VT
    Braňo: zítra se pojedeme mrknout do servisu a uvidíme .Stangem nevím.Původně jsem s ním chtěla letos přijet ale dost lidí mi napsalo at přijedu coupečkem ,tak nevím zda by na mě nekoukali pak divně.No uvidíme co servis.
  • Brano20VT
    Jani tak doraz stangom
  • Janinka 2.0.16VT
    No já rozhodně nepojedu 350 km tam, 350km zpátky když nebude auto v pořádku abych pak zůstala někde viset.To ani náhodou.
  • Feki
    Jani mě to taky nejede jak ma,ale o tom to je,proste jet..:) Prinejhorsim bys musela prijet něčím jiným ale jak říkám,hodně lidi ma auto ještě mimo kondici nebo nekdteri jsou radi ze s tím někam dojedou a taky pojedou..;) Pojeeed..
  • Janinka 2.0.16VT
    Takže bohužel nevím zda dorazíme ,něco nám klepe v motoru a zatím jsme nepřišli na to co to je .Po neděli sjedeme do servisu ale nevím kdy na nás budou mít čas,takže účast zřejmě ohrožena.:(
  • Aljaška
    chjoo a já u toho nebuduu:-( Tak příští rok:-)
  • Maro

• Ice-Man
    hodně puvodních kol to se moc nevidí:))
  • Maro
    Zlot w uniejowie, 1-3 V 2010
  • Maro
    ;D
  • Coupe73
    The Timo-koukal jsem na dlouhodobou předpověď(samozřejmě že to beru z rezervou)a na červen nic moc. Spíš deštivo, ale třeba nám to vyjde. U nás dnes taky pěkně.
  • Coupe73
    Asi nám nebude moc přát počasí
  • Simarik
    hehe to mě taky :D
    možná budu letos v sestavě i jááá
    (teda pokud se zase něco nestane)
  • Tlama
    tak ještě poslední aby ste se už těšili a končím -)
  • Tlama
    vid Goodde-.....
  • Tlama
    takhle to vypadalo když jsem přijel -)
  • Tlama
    neboj Goodde nějakou hezkou sestavu zase zmáknem ne?
  • Schneczek
    myslíš jako v téhle sestavě, nebo tvoje?
  • Schneczek
    :-)
    Pěkně poskládané
  • Tlama
    kurva musím máknout moje auto ještě nemá motor...safrléééé
  • Feki
    No a vítěz bude zároveň vyhlášen největším abstinentem,protože málokdo kdo po pátečním večeru vypadal jako já atd tak zvládne řídit nebo dokonce ,,manevrovat'':D
  • Syky
    WAW to bude brutalni show!!!!!!!!!!
  • Jelo
    Tak to je moc škoda - to bylo totiž parádní. Nákupák je horší varianta. Ale chápu že to není jednoduchý.
  • Lenoš20VTLE
    no jo co se dá dělat
  • Coupe73
    Good nezná priority, je potřeba vymluvit se na ty ostatní věci, že kvůli srazu nestíhá...
  • Feki
    Goode ani me neser..!:( To teda chceme vysvetleni proc nejedes.:(
  • Innocento
    ales : Když neuleješ start, tak pojedeme v poklidu :-)
  • Simarik
    Goode říkal si když se někdo bude ptát a nikdo se neptal :-D Jinak já potvrzuji že jeduuuu
  • ales
    já bych jel s Plzeňákama,ale nesmí se to zvrhnou v gumball :o)
  • Innocento
    Jo a točí tu dvanáctku za dvanáct, che! No, tak dobře....dvanáctka trolejbus se tu točí na konečnej za 12,- :-(
  • Feki
    Hej to jako fakt jo?:DD Nova Hospoda jo?:D Tyo asi se stehuju k vam..:) Se docela mas,kazdej den v Hospode..:)
  • Feki
    Hej to jako fakt jo?:DD Nova Hospoda jo?:D Tyo asi se stehuju..:)
  • Innocento
    2 krisz : Koukám, že nejsme daleko od sebe. Já jsem z Nový Hospody. Jel bych, pokud stihnu auto dolepit a nechat udělat STK.
  • Coupe73
    Plzeňáci, pojedete pře Prahu, tak se pak slezeme někde s pražáky. My pojedeme od Berouna, tak se krásně můžeme nabalit.
  • krisz
    Caute!Ked niekto bude z plzni,alebo okolie,tak mozeme sa niekde stretnut a ist spolu...
  • Feki
    Brano z fotek je to zrejme!:D ani hlavu neudržel nahoře..:)
  • Brano20VT
    hymny si nepamatám išiel som skoro spat , to viete organizácia zrazu nieje žiadna prdel , trochu ma to zmohlo
  • Syky
    hymly znely od hymny..nebo hymny od hymly?

Jinak ja vim,ze jsem mu tam na vratnici tlacil at vzbudi majitele kempu a at mi priveze klice od chatky,ze je nemuzu najit..(stejne jsem mu hlasil spatne cislo chatky) :D

tak to nebudu riskovat a letos chatku radsi nemam :D

tesim se na vas :P
  • Dr.Ravic
    Hymny se zpívali okolo 3 hodiny ranní do příchodu sympatického pána od security:-)
    dokonce byl i velkej potlesk, ale bojím se bojím ze to nebyl potlesk za zpev, ale za to ze jsme skoncili:-)))
  • Feki
    Tam hrála i madarska?:) To už jsem byl asi dost,nebo mě ohlusovala ta italská z Goodova auta..:)
  • Dr.Ravic
    pěkně se nám to rozrůstá. za chvilku bude z Braňova srazu nejvetsí sraz coupé na světě... teda jestli už loni nebyl???
    no nic, jdu se učit polskou hymnu at si neudělám ostudu jako loni kdy jsem si maďarskou musel vymýšlet:-)))
  • Syky
    YYYYYEEEEEAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!
  • Coupe73
    Tak to bude větší masakr než vloni.
  • Coupe73
    Ondro děkuji. To bude fajn :-)
  • Coupe73
    Timo super, ještě by to chtělo aktualizovat tuning srazy 2010
  • Kubajz20VT
    doufám že dorazim no ale uvidim podle peněz...:o)))))
  • JardaITC
    Zjistil, že se to kryje s italincars srazem, takže nedorazím.
  • jarik22
    jj francouzskej,ale jeste stene 8 mesicu.
  • Feki
    Já se modlil aby mi nepočural zadní sedačky,ale pasak zvládl v poho cestu Nachod-Praha..;)
  • Dr.Ravic
    Jarik: francouzskej? ty uplne miluju...
    na toho bych se snad ani nezlobil jestli mi pochčije kola:-)))
  • jarik22
    jojo bude si to uzivat s nama:-)
    Pro ostatni:nebojte je to chrochtavej buldocek:-)
  • Feki
    Freddy jede s vama jo?:) Jeee to nebude chudák vědet kam driv skočit..:)
  • jarik22
    dite nemam,ale pejsan a pritekyne jede:-) deti ma rad takze bude zabava:-)
  • Jelo
    Scoupe : neboj vždycky tam nějaký byli. Já mladýho beru určitě ( 20měs.)
  • Brano20VT
    za necelé dva mesiace to vypukne :-)

#
  • Scoupe
    nejak nebyla prilezitost..:)
  • Scoupe
    Timo ano mam.. se nazdam vid:)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ja jedu taky z prahy.Dame urcite nekde sraz a jedeme spolu.
    Pietro
  • Coupe73
    Jasná věc, myslím, že z blízkého okolí včetně pražáků by jsme to pak nějak mohli společně odpíchnout :-)
    Chceme vyrazit už v pátek a do neděle. Na čas v kolik se mě ještě neptej, je to brzy.
  • Scoupe
    super.. doufam ze pojedeme spolu... kdy jedete?
  • Coupe73
    Petře já jedu s celou rodinou. Má drahá polovička a dva kluci 12 a 5 :-) takže na pohodu
  • Scoupe
    bere nekdo z vas sebou i potomka?? ja asi nebudu mit s mladou hlidani tak vemem prcka tak abych vedel jestli tam bude mit kamarady na zlobeni..:D
  • Coupe73
    Lidičky už se nám to blíží. Za 2 měsíce se sejdeme. Letí to.
  • Janinka 2.0.16VT
    Ok,rozhodnuto ,jedu coupe.:)
  • Jelo
    Jani : Coupe
  • Janinka 2.0.16VT
    Ridriquez:no neboj přijedu stopro to bych si ujít nenechala za nic na světě
  • Rodriquez
    Jani klidně přijeď třeba i na koloběžce mě je to jedno, ale hlavně přijeď :-))
  • Simarik
    Jani Coupee
  • Janinka 2.0.16VT
    Timo: Jo a ktomu sebou cisternu s benzínem:)
  • Feki
    Taky jsem pro coupatko Jani..;)
  • Coupe73
    Vem Coupe
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak jeden dotaz mimo mísu jak se říká.Vím ,že tento sraz je sraz coupe.Nicméně několik z Vás chtělo vidět mého Mustanga tak s rozhoduji zda na sraz vyrazit coupe nebo s ním.Ráda bych znala Vaše názory a dle toho zvolím auto.Takže je to na Vás.:):)
  • Feki
    Tak to pardon..Brano jak letiště co se tedy bude konat?:)
  • Dr.Ravic
    nocarret: Maro je google translator z polska... kontaktoval me pres youtube
  • Feki
    :D vždyť je to skoro stejny,jen v destruction derby chybi casomiry..:)
  • nocarret
    Maro co hulíš?
  • Maro
    Kdo je organizátorem rally?
    Žádám vás, abyste e-mail na tuto osobu?
  • Feki
    Brano tohle zeru!!!:) Jsem zvedavej na ucast..:D Pry mi chces na tyto zavody pujcit auto?;)
  • Feki
    A safra,a nebudu vypadat blbě s koulema pod nosem?:) Treba na to dneska holky letej..:) A snad to beres s humorem..:P Stejne mě seres ze nejedes..!
  • Aljaška
    Fekálníku poďobanej na klubový sraz nejedu, ale uvidíme se na mimoni. Čeká tě tam operace, koule ti budou vyset z nosu:-P
  • Feki
    Přitom hodně lidi v klubu už ma dávno přes 30 a přijde mi ze se u nich duševní vyvoj zastavil vid Ilonko :D (ber to jako kompliment ze nestarnes) i když v tomto případe můžeme pozorovat anomalni jev kdy se zastavil i vyvoj fyzicky..:)
    (ještě ze mě zná a na sraz nejede takže preziju):)
    A mysleny je to tak ze vetsina lidi tady si rádo hraje se svymi autíčky a jsou pro kazdou pr...,takže je to vlastně pro všechny kompliment..;)Proto je většina coupeckaru fajn lidi a proto se na sraz taky tak těším!
    BTW: Brano už jsi vymyslel co teda na letišti?;) Slalom?Sprinty?Nebo neco jiného?
  • Janinka 2.0.16VT
    Jéé,hurááá
  • Feki
    Ale kusuj podívej na Megyopapu a jeho paní jak si to uzivaj..:) Sice pit jsem je nevidel ale i tak..A kdyby to byl samej jednadvacetiletej frajirek jako jsem já tak by to taky bylo o nicem..;) :)
  • Janinka 2.0.16VT
    No já ne ,já už tomu přestávám rozumět ,to víš v mých letech:)
  • Feki
    Joo jede ale ze mě v noci nebude muset uvazovat na řetěz..:D Neboj Jani ta by mě ani samotnyho nepustila protože moc dobře ví jak by jste mě tam jinak všichni zkazili..:)
  • Janinka 2.0.16VT
    No jak to ,ona nejsede s Tebou?
  • Feki
    :D no ono není o co stát i tak,a aspoň bude mít zena klidnější spánek když nepůjdu za Banderase..:)
  • Janinka 2.0.16VT
    Feki: no nazdar to teda budeš sexuálně přitažlivej...:)
  • Feki
    Jarmilky!:D A červený kratoucky šortky s bílým prilehavym tilkem kuli váze a odporu vzduchu..;)
  • Feki
    Musím koupit dobrý boty abych ten výkon přenesl vůbec na silnici..;) :D
  • Janinka 2.0.16VT
    Feki: tak jooooo
  • Feki
    Asi přijdu pěšky a na sprintech vám všem natrhnu prdel..:D
  • Janinka 2.0.16VT
    Dr.Ravic.To Ti nemůžu udělat ,přeci se nechceš stydět,že Jsem Ti natrhla prdel:):):)Ne taky srazda ale já sprintovat nebudu,protože na sprintech v Chebu na letišti-coupečkáři co tam byli potvrdí-jsme to tak rozžhavili ,že nám vyskákaly středové pokličky a doted nemám jiné,původní drží jen díky tomu ,že jsme je přilepily.:(
  • Dr.Ravic
    Jani jestli dojedej mustangem tak dame sprinta:-) myslim ze to bude zajimavy, prece vis jaka je charakteristika americkyho auta???:
    řve, žere, ale nejede:-))))))
    dělám si srandu, ne ze me nebudes mit rada:-)
  • Dr.Ravic
    určo dojed, loni jsme tam taky odchytli barčetu a pozovala nam pred ostatnima kárama.
    btw. taky jsem měl gtv kdysi v hledáčku, ale coupe vyhralo... ted mam coupé i alfu... coupé stojí v garáži a alfa je na denní ježdění...
  • Syky
    YES...jinak kara super ....
  • ZERO
    Zraz majitelov a PRIAZNIVCOV aut Fiat Coupe sa uskutoční 4.-6.6. 2010 . Ubytovanie.....................
  • Coupe73
    taky bych byl pro,není snad duvod proč by nemohl přijet fanda
  • Missicka
    StandaT: Taky jsem se rozhodovala.. :o) Pokud teda pojedu, tak sama za sebe bych byla ráda za nějaké pěkné kousky GTV. ;o) Snad to Braňo schválí..
  • Simarik
    stan stačí určo na místě

Soukros: proč si tam nezavoláš ? někoho k sobě bys určo sehnal :-)
  • Soukros
    Ten flek v chatce tedy nikdo?
  • Coupe73
    Minulý rok bylo 60 coupe a byl to mazec. Čekám letos větší účast a to bude teprve masakr.
    Jinak pokud vím, tak všechny poplatky až na místě. Teda minulý rok to tak bylo.
  • Feki
    To bude mazec jako..!Už vidím tu spanilku..!;)
  • Maro
    Jak jsou tyto poplatky?
    Platí se na místě? Kolik FC očekávat v letošním roce?
    Polština v současné době je 12 FC a stále ochotni hlásit k sobě ;-)
  • Revenge
    chtel jssem se optat stan se musi taky obednavat do predu nebo staci na miste?
  • Coupe73
    No 200, to by mělo být jasné, ale není tomu tak vždycky...
  • Feki
    Kup tydeni nebo mesicni..Mesicni me dycky stala cca 330,-...
  • Jozef16VT
    Ivan, 5 dňové nemáme ani my :-D máme 7dňové a v ČR sú myslím 10 dňové
  • DAVE20VT
    SUPER konecne slovo do pranice:)
  • Feki
    ivane to bylo asi Branovi ne?Peníze budou Predpokladam určitě na míste..
  • Dr.Ravic
    Bobi: nervy na to nemá, každej rok říká že je to naposled... ale pak vždycky časem zapomene a hodí perly sviním - tedy nám...
  • bobi
    200kč,pohoda, plne schvalujem. Ono robit zraz pre 10 ludi sa da aj bez poplatku, ale pre 100 ludi to uz vyzaduje velku namahu a to sa ceni... Ja som organizacne neschopny, tak takychto ludi obdivujem, ze na to maju nervy :-)
  • Brano20VT
    Zraz majitelov a priaznivcov aut Fiat Coupe sa uskutoční 4.-6.6. 2010 . Ubytovanie si letos zaistuje každý sám a to prosím tu : http://www.kemppousov.cz/ , nezabudnite uviest že sa jedná o zraz fiat coupe , pán o nás vie , program : 4.6. od rána príjazd učastníkov , od ca. 18:00-20:00 spanilka č.1 cez mesto k stopshopu na mieste doplnenie zásob , pokec , káva , návrat do kempu , volná zábava . 5.6. 10:00 spanilka č.2 po ceste obed 11:00 http://www.mlynhotel.cz/ . 13:00 príjazd na letisko , sutaž , kategorie turbo a bez turba , ca. 18:30 príjazd do kempu , od 20:00 uzavrená spoločnost Klub "B" http://www.klub-b.com/ mejdan s kapelou + vyhlásenie výsledkov turbo 1.-3. miesto , bez turba 1.-3. miesto , best coupe 1.-3.miesto , 6.6. pápá . Za každe auto učastnika dostanem 200 kč ! kto s tým má problém nech zostane doma , inak keby niekto chcel zasponzorovat bude to o to lacnejšie . Je potreba zaplatit letisko , hudbu , bar a moju réžiu . V cene dvd 2009 + nálepka
  • Soukros
    Já chtěl sice původně spinkat ve stanu ale nějak jsem si to rozmyslel máte ještě někdo flek v chatce?
  • Dr.Ravic
    tak to jsem strašně zvědavej, která barva je nejškaredší.
  • Tlama
    jo- Dr. Ravic šmoula to bohužel nebude....bude to ta nejodpornější barva která na coupe je...ale s tím se dá žít....hlavně že to bude coupe -))
  • Simarik
    to je dobře :-)
  • Tlama
    nikdy neblafuju....když řeknu že přijedu tak přijedu-P
  • POL 20VT
    Určitě blafuje! :-D
  • Dr.Ravic
    Tlamo ty vole ty uz mas zase dalsi coupe?
    ty musis mit kazdej rok jiny co?:-) a pocitam ze zase smoulu:-)
  • Tlama
    jsem tu novej a rád bych vás poznal takže taky jedu
  • Soukros
    Kikis: Dej vedet potom v kolik tam budes hej nejak se domluvime at jedeme v co nejvetsim poctu.
  • Revenge
    chlapi pojede nekdo z liberce ze by jsme spojili jízdu?
  • Lenoš20VTLE
    Gůůde,no když se to plaší..........
  • Jelo
    Do Řecka jezdím každej rok a ještě jsem tam neviděl ani jedno. Jezdím Thessaloniki a cca 150 km dolů.
  • Pietro-Scuderia Italia
    To spis je recko...
  • Jelo
    Koukám že jde o celkem běžné vozítko - v Rusku. :(
  • Ravic inesperto
    proč dementů???
  • Brano20VT
    Zraz majitelov a priaznivcov aut Fiat Coupe sa uskutoční 4.-6.6. 2010 . Ubytovanie si letos zaistuje každý sám a to prosím tu : http://www.kemppousov.cz/ , nezabudnite uviest že sa jedná o zraz fiat coupe , pán o nás vie , program : 4.6. od rána príjazd učastníkov , od ca. 18:00-20:00 spanilka č.1 cez mesto k stopshopu na mieste doplnenie zásob , pokec , káva , návrat do kempu , volná zábava . 5.6. 10:00 spanilka č.2 po ceste obed 11:00 http://www.mlynhotel.cz/ . 13:00 príjazd na letisko , sutaž , kategorie turbo a bez turba , ca. 18:30 príjazd do kempu , od 20:00 uzavrená spoločnost Klub "B" http://www.klub-b.com/ mejdan s kapelou + vyhlásenie výsledkov turbo 1.-3. miesto , bez turba 1.-3. miesto , best coupe 1.-3.miesto , 6.6. pápá . Za každe auto učastnika dostanem 200 kč ! kto s tým má problém nech zostane doma , inak keby niekto chcel zasponzorovat bude to o to lacnejšie . Je potreba zaplatit letisko , hudbu , bar a moju réžiu . V cene dvd 2009 + nálepka
  • Jelo
    ok
  • Pietro-Scuderia Italia
    To vis ze piju :-)
  • Jelo
    Pietro - neboj dám si s tebou víno. To určitě piješ.
  • Coupe73
    Pietro na chlastání nemysli, to přijde samo a ani to nepostřehneš, no a až to postřehneš, bude už pozdě :-D. Fáze číslo dvě bude, že se na spanilce probereš, až zjistíš, že už řídíš :-D
  • Pietro-Scuderia Italia
    Taky se moc tesim.Jen nevim jak budu zvladat s chlastani... :-)
  • Coupe73
    Pietro-super a navigátor nevadí :-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ja prijedu urcite ale navigator bude cech :-)
  • HARIBO
    A co francouzi? Uz mi taky nkdo psal z FCCF :)
  • Coupe73
    Braňo, do 5let budeš muset vyklidit město. Teď si uvědomuju, že jestli přijede Pietro, tak zastoupí další národnost :-)
    Hoďte někdo info, ještě k blízkým rakušákům.
  • Lenoš20VTLE
    to zas bude nablito v álejích
  • nocarret
    no právě...
  • Feki
    Coupe73: naprostej souhlas!
  • Coupe73
    Tak mám takový pocit, že to už není český resp. československý sraz. Začíná se to pěkně rozrůstat a to je určitě dobře. Jen aby jsme se za pár let do nějakého kempu vlezli, páč tohle už bude masakr. Vloni bylo 60 aut, kolik bude letos? Každopádně zdar čechům, slovákům, maďarům, polákům a dalším zůčastněným. A taky mezinárodnímu městu coupe TŘEBÍČI.
  • Lenoš20VTLE
    já Nová Paka,Jičín
  • Maro
    Nazdar!
    Na této straně polské Maro. Že jsem napsal dr.Ravic rally a veškeré podrobnosti Poláků

Zaprvé bych chtěl poděkovat za informace týkající se Dr.Ravic Výboru pro evropskou integraci, kde není nic, co bych nevěděl.
    Doufám, že moje návštěva bude vyhořela a s několika přáteli, asi 10 aut.

Teď jen zbývá, abych počkala až do června ;-)
    Nashledanou !!!!!!
  • Revenge
    kluci nepojedete nekdo kolem Liberce, Mladý Boleslavy nebo Kolína?
  • ZERO
    Sice si to nepamatuju (Poslední co vím, je to, že jsem mluvil plynně maďarsky a pak jsem se vzbudil ve stanu.), ale z fotky je uplně jasné, že Brano mě zachranuje!! Padá na mě stůl a on ho obrovskou silou drží. Je to hrdina!, proto vím, že mi penalizaci nedá. Všichni ostatní si tam sedí, jakoby nic a nepomůžou... Styďte se...!
  • Feki
    :DDD
  • Brano20VT
    Zero za vyzradenie kompromitujucích materiálov , budeš na letisku do sutaže štartovat s 30 sek. penalizáciou !
  • Feki
    Brano trenuje na opravu motoru..Takle do toho kouka..A ta ruka?To si otira pot z cela jaka je to fuska..:)
  • HARIBO
    Paparazzi nikdy nespi,...
  • Brano20VT
    človek si trochu pospí a hned je ztoho aféra
  • Dr.Ravic
    je vidět ze se vyznáte jen v autech...
    nikdy jste naživo neviděli jak se opravují hodinky???:-)
    PS: Brano kontaktovali me poláci pres youtube ze chteji taky dojet, tak jim pisu nejake to info... prijedou i madari? doufam ze jo, ale letos jim to nejhezci coupe nedarujem...
  • Coupe73
    Nééé, není ožralej...jen ten strach :-P Kyblík nepotřebuje
  • Coupe73
    Je to úplně jinak, všimněte si hodinek na ruce.Pár sekund před se Braňo kouknul kolik je hodin a že ještě není doma. Už bylo hodně a měl strach, že ho drahá polovička seřve, kde je tak dlouho. :-D
  • Brano20VT
    nepodarená fotomontáž
  • Lenoš20VTLE
    třeba něco hledá?
  • Coupe73
    Už mám taky zarezervovanou chatku. Přijedu s rodinkou.

• Syky
    :D neidentifikovatelny subjekt zlomeny jak vzduchovka :D
  • Dave 1,8
    Akce se zdařila-nic si nepamatuju.-)
  • ZERO
    Jo už se těším, minule bylo fajn...
  • Syky
    chi chi :)
  • marcin
    SYKY:vedel som ze zareagujes ako prvy :-)))
  • Syky
    marcin: uz jsem ti rekl ze jsi jeden z mych nejlepsich kamaradu ? ;D
  • marcin
    takze chatka rezervovana,coupe+ja+1 alebo 2 kamošky,šalene vychodniarky :-)))
  • Syky
    Ja Otrokovie,Kromeriz a smer dalnice...
  • kisik
    Soukros- ja pojedu pres Hustopece,tam se napojim na D2 ..
  • Aljaška
    Soukros domluv se k klukama ze Slovenska.Loni jsme měli sraz na té Agipce, teda myslím že je to agip na D2 kousek od Hustopečí.
  • Soukros
    Toš rezervaci stanu mám též hotovou a dovolenou nahlášenou. Jede někdo směrem z Břeclavy na Brno po D2?
  • Maxxxx
    :D ty kurva :). Ta jedna bude prave top, malo tuku, vyse svalov :)
  • HARIBO
    Maxxxx: heh,. budou tam se mnou bydlet 3 holky, ale jedna se mi moc nepaci :)
  • Maxxxx
    To Haribo....alebo vela dievcat :)
  • HARIBO
    Jeste jsou,. Ja mam chatku pro 4. mam rad hodne mista :)
  • Syky
    Tak nic,budu muset za coupe dotahnout karavan kdyz sjem to propasnul...Ale mozna dobre,stejne bych zase stratil klice,tak budu spat v aute :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Už rezervace chatky-hotovoooo.
  • Simarik
    REZERVACE
    Simarik + Feki + dámská společnost 2ks
    20V 1x, 20VT 1x
  • Coupe73
    Jj, svatá pravda soudruzi, je čas s tou vodkou skoncovat :-P
  • Coupe73
    Brano musel, on nás chtěl od toho svinstva uchránit, tak se snažil aby toho vypil co nejvíc a na nás co nejmíň vyzbylo :-D
  • Syky
    Doktore a co si nepamatuju, to se vlastne nestalo ze? ;D
  • Feki
    Vid..:) tyo doslo mi to az ted ze to vlastne neni cesky a to jsem to cetl asi 2x..:D Jinak 2x spanilka a letisko je BOMBA napad....Jednim slovem..Super!
  • Dr.Ravic
    nepamatuju ze bych se v patek ozral... vlastne si vubec patek nepamatuju:-)))
  • Brano20VT
    Feki máš celkom dobru slovenčinu :-) , Doktore ta prvá spanilka je preto aby sme sa niektorí hned nenadrbali ako vlani :-)
  • Dr.Ravic
    první spanilku asi vynechám... ožralej nepojedu:-)))
  • Feki
    Tak ja ti teda pomuzu..:D
    Zraz majitelov a priaznivcov aut Fiat Coupe sa uskutoční 4.-6.6. 2010 . Ubytovanie si letos zaistuje každý sám a to prosím tu : http://www.kemppousov.cz/ , nezabudnite uviest že sa jedná o zraz fiat coupe , pán o nás vie , program : 4.6. od rána príjazd učastníkov , od 19:00 - 20:30 spanilka č.1 cez mesto k stopshopu na mieste doplnenie zásob , pokec , káva , návrat do kempu , volná zábava . 5.6. 10:00 spanilka č.2 po ceste obed 11:00 http://www.mlynhotel.cz/ . 13:00 príjazd na letisko , sutaž , kategorie turbo a bez turba , ca. 18:30 príjazd do kempu , od 20:00 uzavrená spoločnost Klub "B" http://www.klub-b.com/ mejdan s kapelou + vyhlásenie výsledkov turbo 1.-3. miesto , bez turba 1.-3. miesto , best coupe 1.-3.miesto , 6.6. pápá
    Stando ok..;)
  • Simarik
    FEKI: zítra ti volám, jesi mi to nevezmeš tak víš co tě čeká :-) jeduuuuu
  • Feki
    To bude mazec...Fakt se mrte hafo moc tesim! Stando jak to vidis teda?;)
  • Dr.Ravic
    zarezervováno: účast v následujícím složení
    2 x bestie
    570 koní
    já a kejlis:-)
  • Syky
    yooo to je ten jak v predloni :)
  • amadeus69
    Taky taky chatka pro dva :)))
    tak jsem tam zarezervovanej... 1 chatka pro 4 lidi. jedu:
    já + přítelka
    brácha + přítelka
    + ta moje plečka :-D
  • Brano20VT
    Zraz majitelov a priaznivcov aut Fiat Coupe sa uskutoční 4.-6.6. 2010 . Ubytovanie si letos zaistuje každý sám a to prosím tu : http://www.kemppousov.cz/ , nezabudnite uviest že sa jedná o zraz fiat coupe , pán o nás vie
  • Revenge
    tak jste me ukecali :-) ne uz se tesim bude to poprvi na nejaky podobny akci tak doufam ze se mi tam bude libit :-D(to je snad jasny :-D )
  • Brano20VT
    vlani dorazilo coupe zo vzdialenosti 580km ! :-)
  • Coupe73
    Revenge já to mám taky 200km a neřeším to. Je to jednou za rok a je to hodně dobrá akce. A spanilka je nezapomenutelná, takže bez výmluv a ať si tam. Nebudeš litovat ani minutu co tam budeš :-)
  • Revenge
    Cau Cau.
    Tak jak tak na to koukam tak to bude asi pekelec co ?:-)
    Rad bych se taky zucastnil a vyvezl sveho milacka na nejakej ten srazak, ale jeste uvidim jak to bude prece jen to mam cca 260Km a k tomu jeste skolu :-( ale tak kdybych to vyslo tak urco prijedu jestli je to mozny.
  • nocarret
    heh o nic jsi nepřišel .-))
  • Syky
    jojo mrzelo me,ze jsem nejel na tu penovou party :D
  • Simarik
    joo tam sem nedojel, mrzí mě to ještě teď, v sobotu odpolko sme vařili nový výfuk,můj vydržel jen do PCE a ještě že sem nemusel dál :-(
  • Dr.Ravic
    staří členové znají, tohle je jen ochutnávka pro ty co v Třebíči ještě nebyli, aby věděli o co jde...

• Gonzo
    pokial budeme este fungovat tak nie je problem:-)
  • marcin
    mne je jedno kde bude,hlavne nech bude a nech auto a ja slapem:-))))
  • miro20vt
    ja tiez si to nenecham ujst:D
  • bobi
    Par kilometrov hore-dole :-) to je v pohode. Ked budem zivy a auto tiez, tak sa tam ukazem :-)
  • Jozef16VT
    Jasné že ano :-D a na ten budúci rok, narozdiel od tohoto, prídem už zas aj so svojim autom, dúfam. Tento rok ja+brat=1 x coupe. Ale určite prídeme.
  • Aljaška
    Sraz v roce 2011 je plánován v Čechách. Tak doufám, že i "bratia" ze Slovenska dorazí, i když to bude dál než letos:-)
  • ZERO
    List z tábora:
    Milá mamička! Predom môjho listu ti chcem povedať, že sa mi na tom tábore naozaj páči. Mám sa dobre, chodíme sa kúpať, hráme rôzne hry, spávam pod stanom. Aj Stano sa má dobre. Tvoja Zuzka.
  • Syky
    marcin: kamo nejdulezitejsi je stan postavit jeste pred chlastackou,to jsem poznal na tuningu ve Vyskove,kdyz nam ve 4 rano museli stavet stan uplne cizi lidi,jak jsem byli nalamani :D
  • marcin
    SYKY: :-DDDDDDDDDD,ja asi tiez stan,ak ho stihnem vobec postavit:-))))))))))
  • Syky
    a my hovada pod stolem....:)
  • Brano20VT
    Bobi jasné my metalisti spíme iba pod stanom alebo na stole
  • bobi
    Brano stanovat sa moze? Serem na celu chatu, ja rad hardcore ve stane, jak pravy metalista :-))
  • Feki
    Pekne toz Jelimáne...;) Chvala ti!
  • Simarik
    super
  • Brano20VT
    4.-6.6. 2010 zraz majitelov a priaznivcov aut Fiat Coupe v Třebíči. Takže priatelia začnite ladit , dnes mi konečne potvrdili letisko !!! Ináč čo sa týka ubytovania tak letos to bude fungovat tak že sem po doladení ešte nejakých detailov nahodím kontakt a každy si bude rezervovat ubytovanie SÁM . Ale nezufajte na každého sa dostane , komu by nevyšlo ubytovanie v kempu tak na okolí je dost pensionov a hotelov s tým že auto može parkovat v kempe a dovoz + odvoz zaistí solidné taxi za slušnu cenu .

• Kubajz20VT
    Razíte někdo v červnu na Slovensko do Žiliny na sraz??
  • Feki
    Volal jsem Sandymu na Novej rok a ptal se jak to ma s tim pronajmem letiste a rikal mi ze o tom jeste nejednali takze nic nevi,ale jestli prej rozhodnou na posledni chvili tak to delat nebude ze se to bez reklamy nevyplati..Toliko od zdroje..
  • Aljaška
    Mimoň nepadá. Nebo aspoň minulej tejden to v plánu nebylo, zařizují si Tuning Cup.
  • Feki
    Mimon nejspis pada Ilco..Hele to je fakt na prd..Karel se sem neodvazuje ani psat radsi ze by ho ukamenovali..:DD Kajo jak to mas ty?Je sance ze jedes?
  • Aljaška
    :-(
  • Aljaška
    ještě nevím, kde budu potřeba:-) Určo Mimoň, Příbram, Týnec, Relax, ještě uvidím.
  • Simarik
    a kde ještě jedeš ? (srazy)
  • Aljaška
    Timo stoprocentně nejedu. Toto je jediný termín, co opravdu ne. Jedu s celou rodinou včetně psů na akci, na které se podílím a malinečko i sponzoruju.Fakt to nejde. Je mě líto.Kterýkoliv jiný víkendbych jela, tento prostě ne. Letos mě to vyšlo blbě. Uvidíme příští rok.
  • Coupe73
    Ilonko, však ty tam budeš .-)
  • _ACE_
    Byl jsem tam na školení,pěkný.
  • Aljaška
    hlavně foťte, všechno a všechny. Chci mít pocit, jako bych tam byla:-)
  • Elkar
    tywe... to je na me moc luxusni.. :-X
  • Feki
    Pekne pekne jen co je pravda..Jsme zvedavi jak se letosni srazek vydari..;)
  • Lenoš20VTLE
    Brano seš KING
  • Coupe73
    hezký místo, super
  • Janinka 2.0.16VT
    Brano super,vypadá to skvěle.
  • Brano20VT
    tu bude obed : http://www.mlynhotel.cz/ , feki dvd až na zraze :-(
  • amadeus69
    Brano jak je to s chatkam je ještě nějaká volná? Tenhle rok se nám nechce spát zase ve stanu :-D
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Doufam v to same Peto a na tu Celiku sem zvedavej...
  • krosmen20VTPLUS
    Pokusíme se přiject s Celicou a představit tak možnosti a výkony tohoto stroje a doufám že se tam sejdou i coupe námi vytvořené :-) snad i alfička...
  • Brano20VT
    je tu kopa nových ludí , takže 4.-6.6. 2010 zraz majitelov a priaznivcov aut Fiat Coupe v Třebíči

• Syky
    to ja mel zaplacenou chatku,ale ztratil klice,jak jse se valel na zemi :D nastesti nebylo zamkle okno,tak jsme lezli oknem do chatky :D
  • Feki
    Bobi a to bylo dokonce kousek od tebe..:D
  • bobi
    Asi mam nejaky zvukotesny stan :-)
  • bobi
    tam v noci aj niekto startoval? Ja som nic nepocul. :-)) Ale, asi by som nepocul aj keby tam isiel medzinarodny rychlik...
  • Dr.Ravic
    no tak koukam ze nas v aute spalo víc, ale jen ja mel zaplacenou celou chatku...
    ale na vině není alkohol, ale Kejlis... ten mi sebral postel:-)
  • Coupe73
    Feki, ty jsi to určitě nebyl, bylo to žlutý coupe s rýchlými pruhy :-D Možná mě taky vzbudilo, že jsem musel jít pomočit místní trávu :-)
  • Feki
    To ja si loni taky topil tak po 3 hodinach ale to byla v noci docela kosa fakt a taky kuli zensky vedle na sedacce aby se mi chudera nenastydla..:D a vozralej nastartovat a po 10 minutach to tipnout mi nedelalo problem ale je pravda ze jsem si moc nedelal hlavu s tim jestli jsem ostatni v noci budil..:)
  • Coupe73
    Jj taky to tak většinou vnímám. Naposled jsem jednomu vypínal asi ve 3 ráno motor. Prej si topil, aby mi nebyla zima. No nevím s otevřenými dveřmi :-D Vzbudil mě ventilátor, když chladil jak vzteklej :-D
  • Coupe73
    Vy jste pácoši :-D Takhle se ožírat :-P
  • Feki
    :D to zas bude v aaaaalejich nablito..:D
  • Feki
    Celej rok jsem trenoval,budu jako Rocky neporazitelnej..:DD
  • Simarik
    Feki tebe porazim i já :-D
  • Feki
    Vincenzo ucast povinna a uz ted zacni chlastat at mas trening protoze moravaci a Mad´aři jsou neporazitelna kombinace..!:D
  • Simarik
    1,8 nebo 20VT ... obojí jednou klekne, vítej a doraž !
  • Elkar
    titul VIP dostaneš už tím, že si pořídíš Fiat Coupé. Narozdíl od jiných, my nekoukáme na ty co mají 1.8 mezi fousy.. čili jako komunisti, bez rozdílu ;-)
  • Syky
    chlape to je VIP spolecnost pro vsechny ;) jasna paka....:)
  • POL 20VT
    http://hlasky-z-filmu.cz/wp-content/uploads/tak-ja k-ma-byt.mp3
  • Syky
    ja + dve basy braniku...s zenskou se otravovat nebudu...:)
  • amadeus69
    Simarik 20VT: přesně můj případ, jedenkrát jsem to nechal stát u Tesca na neodlehlejší místě, kde jsem stál úplně sám. Vrátím se za 5 minut a coupé má nárazník na kaši :-D
  • Simarik
    POle jezdim po městě 40-50, nemachruju a parkuju na 2 místech a to ještě odlehlejch, blbý je že se najde pako co musí parkovat vedle a když má na každou stranu 20 míst tak to dá 30cm vedle mě. ani nevim kde sem k tomu přišel :-(
  • Feki
    A Brano uz je k mani DVD ze srazu???rekni ze jo..:)
  • Elkar
    no... to nedopátrám... těch majitelů bylo fakt dost... ale pomalu, jistě.. to půjde.
  • POL 20VT
    moc machruješ a pak si tě někdo vychutná, nebo neumíš parkovat a sereš to mezi nákupní tažky s autosedačkou na zadních sedadlech :-))
  • Simarik
    to nemusí bejt o majiteli, mě taky nějakej kamarádskej člověk promáčknul dveře. taky to musim opravit !
  • Elkar
    no to moje je červený dost, ale má prostě svoje mouchy... přeci jen je to model No. 371 a to už je let..
  • Simarik
    Elkare my si uděláme za nima spanilku červenejch :-)
  • Elkar
    ale jestli nestihnu lakýrníka do tý doby, tak si polovina z vás bue tukat na celo jakej jsem necita, ale fakt jsem to tak koupil :-((
  • Elkar
    No já to taky budu brát zřejmě přes pardubice, když už... takže to tak smoulí asi nebude.
  • Simarik
    Elkar: mohl bys jet na celej víkend, nebudeš litovat, to já lituju že sem musel minule utýct na další akci ! Pojede nás víc aspoň...
  • miro20vt
    tak to si nenecham ujst podpora zo slovenska ista!!!
  • Elkar
    že bych se přijel jeden den podívat?nějak v tom termínu budu mít cestu kolem zřejmě... ;-)
  • Aljaška
    Kurva:-( mno tak snad mě to vyjde příští rok.
  • Simarik
    Feki: mě to už taky smrdí !
    Goode jak to tedy bude s chatkou ?
  • Feki
    Standa..:D
    A Good´ák taky jede i kdyby mu hulilo auto:) -v tom případě měníme poradi aut,taky bych si rad otevřel okénko..:D
    Jedu taky na 100%!
  • Simarik
    já jedu i kdyby mě na laně táhli !
  • Gonzo
    Tiez prideme, predbezne:)
  • nocarret
    já bych to neřešil, nějak to dopadne, v nejhorším to zas v Itálii zapíchnu dřív, stejně mě to moře už nebere .-)
  • Dr.Ravic
    to je dost škoda bez Nocarreta a Aljašky.
    s tím termínem se už asi nedá hnout, co?
    je fakt ze ja ho taky prehlidl...
    za me ale musim rict ze jedu kdykoli...
    sraz je pro me priorita a nejlepsi parba roku...
    PS: Braňo, dneska mu volám...
  • Feki
    Jinak Brano bude jen slalom?Treba sprinty nebudou?;)
  • Feki
    To si snad delate pr....ne? 2 z jadra se utrhnou?:( Ilono..!Karle...!Safra to musi jit nejak vymyslet ne?
  • Aljaška
    Si stejně sraz bez tatky clubu Karla nedokážu představit:-) já ještě uvidím, já bych chtěla na sraz i na tu druhou akci. Tak uvidím, co vyhraje:-)
  • Coupe73
    No budete chybět, ale snad zase dorazí jiní. Věřím ve velkou účast
  • Aljaška
    vždycky se najde někdo, kdo nemůže. S tím se nic nenadělá .
  • Brano20VT
    inak dátum zrazu som tu zverejnoval 27.10 2009
  • nocarret
    heh to budu v Itálii takže jako Ilča .-)
  • Aljaška
    tak tohoto datumu jsem se bála.To už jednu celovíkendovou akci mám. Tak to mám fáákt smůlu:-( Tak hlavně foťte.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    přijedu v sobotu,ale jen v případě že mě na letiště pustíte s kappou :-)
  • Rodriquez
    Já samozřejmě taky... Beru stan pokud mě nebude nikdo chtít v chatce :-)
  • Jelo
    budu tam,asi zase jen sobota,ale budu tam.
  • Suvis 1.8 16V
    Pokud mi to vyjde, taky bych se (sice jako nováček FCC) rád přidal :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Já taky chatku.ale vím že je brzo.Jen tak preventivně se hlásím včas.:):)
  • Brano20VT
    program : 4.6. od rána príjazd učastníkov , od 19:00 - 20:30 spanilka č.1 cez mesto k stopshopu na mieste doplnenie zásob , pokec , káva , návrat do kempu , volná zábava . 5.6. 10:00 spanilka č.2 po ceste obed 11:00 . 13:00 príjazd na letisko "doktore !" slalom , kategorie turbo a bez turba , ca. 18:30 príjazd do kempu , od 20:00 uzavrená spoločnost Klub "B" mejdan s kapelou + vyhlásenie výsledkov slalom turbo 1.-3. miesto , slalom bez turba 1.-3. miesto , best coupe 1.-3.miesto , 6.6. pápá
  • Jan Paukovic20VT
    Je je moc moc se tesim letos ratsi zatim nic neplanuju krom klubovyho srazu us my to 2x nevyslo tak do tretice vseho dobryho.
  • Simarik
    JTD na spotřebu
  • Simarik
    snad do tý doby nebude Alfička :-D
  • Aljaška
    Jen doufám, že to nebude ten víkend 6.6.2010.
  • Maxxx 16VT
    termín nestíhám 11.6 mám obhajobu diplomky. a to mě tedy štve.. když už bych vám nědělal ostudu s nárazníkama tak mě to nevycházi.. :-D
  • Feki
    Hustej poznatek a fakt ze jo..Jak kdyby to auto držel paprskem..:)
  • Simarik
    vypadá to moc pěkně, smekám
  • Feki
    Brano mužem si DVD objednat?
  • Aljaška
    mazéééc, už se moc těším na příští sraz:-)
  • Aladin
    tak to jen koukám Brano!Super!!
  • Janinka 2.0.16VT
    Brano ,jednoduše krása .
  • Coupe73
    Supééér...a dvd až na srazu nebo poštičkou za uplateček?
  • nocarret
    Brano to je velká paráda-!!!
  • Feki
    Husteee! Brano je náš král Jelimán..:D
  • Lenoš20VTLE
    Brano seš KING
  • Jan Paukovic20VT
    Boze snad to do tretice vseho dobryho vyjde moc se tesim.
  • Syky
    moc pekne :)
  • Brano20VT
    new dvd je na svete , malá ochutmávka :

• Syky
    fiiiha take se tesim uplne kotel ..:)
  • marcin
    SYKY:ja uz pojdem zo slovenska takze vezmem aj ja svoje:-))))tesim uz teraz
  • Syky
    marcin: si pis kamo, necham to poradne vychladit a dovezu svoje zasoby ;o)
  • marcin
    Zdravim vas tu:-)aj ja velmi tesim,a pridem kam kolvek a kedykolvek
    SYKY:roztocime to esteviac ako toho roku???
  • Missicka
    Syky, úplně tě živě vidím, jak před tím Albertem poletuješ! :o)))) Ty jsi fakt schopen VŠEHO! :oD
    Kruci, snad mi to taky vyjde.. Ale mám dva dobré důvody jet! Vlastně s tebou a Ládíkem ještě víc! :o))))
  • Syky
    v moji situaci kterou ted mam to problem pro me je..:D ale ikdybych mel pred albertem zpivat, nebo tancit za penize tak na sraz jedu a je mi jedno kdy bude :)
  • Simarik
    to nestihnu ani narovnat kola !
  • Jan Paukovic20VT
    Parada us jen necelych 8 mesicu
  • Janinka 2.0.16VT
    Jooooooooooooooooo
  • POL 20VT
    2 Dr.Ravic: doufám že sleduješ, tak bacha nato!:-D
  • Feki
    Neeee už neeeeee...:D když to vidím tak se mi to úplne vrací...:DDD
  • POL 20VT
    jsem pro začátek června..
  • Janinka 2.0.16VT
    Maxxx16Vt:ahoj,jo je to ten kemp a je to tam super.
  • Maxxx 16VT
    já chci datum co nejdýl šiklo by se koncem června... proooooosííííím.. jinak pokud je Poušov ten kemp co byl loni tak jedině souhlas.. jenom myslim že to bude chtít organizaci co se týče mista na stany a auta a mýt pořešeno aby bylo dost sedících mýst.. a aby tam byl jinej výčepák... bylo blbý když byl výc nadranej než my.. a zavíral v 11.. a já jsem pro to aby se udělal český coupé sraz maximálně česko slovenský... ale madaři my tam letos nějak nesedly
  • nocarret
    to neřikej páč to by ses taky nemusel dočkat vůbec .-)
  • Lenoš20VTLE
    zas tak fofr to není,až budeš mít čas
  • nocarret
    jáj lenošu ty KOZY hele okouknu a změřim zejtra slibuju!
  • nocarret
    to si piš ani nevíš jak se mi ulevilo .-)
  • Lenoš20VTLE
    teď seš ňákej veselej Kájo
  • nocarret
    uvidíme no jak se vyvinou další závody s PČR od teď vozim kameru .-))
  • Lenoš20VTLE
    to jo ale ty co budou příští rok
  • Aljaška
    Lenošu ne ne, párkrát se vyspím a budou teprve vánoce:-(
  • Jan Paukovic20VT
    Alusko jed napred my te dozenem.
  • Lenoš20VTLE
    párkrát se vyspíš a je to tady
  • Aljaška
    kdy už tam budééém:-)
  • Jelo
    povozíme ? nebo rozjezdíme ?
    třeba bude guláš a nakonec ji zvolíme čestným členem :))
  • Lenoš20VTLE
    jo tchyni každej chvíli povozíme a máš klid
  • Coupe73
    No čo to tu čítám,Braňo ty si taký fajn chalan. Tož už sa teraz veľmi těším. Však si pekně porozprávame aj pol deci vypijeme. Už aby to bolo :-D
  • Feki
    Jelo souhlas s oběma dotazy..;) Nalepka je fakt
  • Jelo
    Ahááá tady se někdo nudí už teď na podzim ? Ale asi jsme počítali že aristokrtek Brano udělá zase něco pro obyčejný lidi,jejich radost a štěstí.
    Takže : já + žena + syn

Jen mám dvě prosby :
    1. šla by udělat nálepka ze srazu menší ?
    2. Brano, nemohla by přijít i tvoje tchýně ? Když už ji tady skoro všichni známe z příspěvků ?
  • Honza
    to víš, auto není stavěný na vyhrávání sprintů, ale pro radost.. jelikož "zkvalitňování český sprinterský scény" má za následek zhoršování námi oblíbenejch velkejch srazů , tak je vypouštíme a na normální klubový srazy nezbyl zatím čas (škola/práce/"nepojízdné" coupe..)
  • nocarret
    no Honzo agregát profláklej je ale už jsme ho dlouho neviděli tak možná proto !
  • Syky
    hovnooooo 8oO to jsem vazne nevedel..pekne pekne :)
  • Honza
    syky, myslím že agregát v mým coupe je za ty roky natolik profláklej, že by si to mohl vědět:o)..momentálně se dá říci že zraje jak víno... k lepšímu:) uvidíme na jaře, kdy se bude kouzlit s elektronikou...
  • Kejlis
    Brano:s náma počítej to je jasný!!sprinty??tím se ty auta asi hodně ničej ne...tak do toho teda nejdu...:-)
  • Syky
    mohli by byt sprinty nebo i slalomy...no nechame se prekvapit :)
  • Syky
    Honza: az tak? :) co tam mas za srandy na motoru,ze chces valit s turbinama?
  • Brano20VT
    ok Tome
  • POL 20VT
    :-)
  • Dr.Ravic
    Pole, ty notore!!!:-)))
    Brano: delam na tom, dnes jsem mel 18ti minutovy hovor ale zatim nevim jak to dopadne... pozitivni zprava je, ze na tom delam:-))))
  • Feki
    Budeš soutěž show&shine rozdělovat na turbo a na?:O Brano,to nám neudelas...:D
    Gdo bude dělat casomiru?:D
  • Brano20VT
    kto tu hovoril o sprintoch :-)
  • Feki
    Honzu bych předem disqalifikoval z NA..:D A Kejlise z preplnovanejch dvoulitru..:D
  • Honza
    jen doufám, že neturbo auta budou moci jezdit i s turboauty:)
  • Honza
    znamenám si... ale nic neslibuju
  • nocarret
    jáj to zas bude mrtvejch .-)))) už se těším
  • POL 20VT
    haůůů haůůů, už se těším jako pes na kost!:-DD
  • Syky
    jojojo ja taky...ikdyz s 1.8 urcite dam dam dam :)
  • Aljaška
    mno sprinty si určitě dám, baví mě to:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Syky : no Ty jsi teda,víš že to je až za půl roku i víc?No nevím ,jestli Ti to prominu.Ne,dělám si legraci ,jasně že bych byla moc ráda kdybys přijel ale chápu to.
  • Syky
    Janinka 2.0.16VT: tak se uvidime Jani az tam ;o) planoval sjem vylet smer vas smer,ze by jsme se sesli jak sme se bavili,ale financni situace to nedovoluje,tak se na vas tesim alspon na sraze :*
  • Janinka 2.0.16VT
    Brano: ten plán vypadá fakt skvěle .termín by se měl asi dát dohromady co nejdříve abychom i ostatní měli čas skloubit ostatní aktivity ,jinak se už mooooooooc těšíme.
  • Syky
    juchuuu uz ted se tesim.. :)

ja + coupe + dle situace (kamaradka,pritelkyne,zena,kamarad,nebo chlast)...

vlastne chlast jede urcite...
  • Simarik
    Koty: joo ? a ty mě potáhneš z5 do HK ? :-D
  • Koty
    Simi s tebou si ho dám :o))
  • Feki
    Stando bude cena pro nejrychlejc oddelany coupe..:D Tyyyo sprinty tak to bude zajimavy..;) Uz teď se těším!
  • Simarik
    Ilu nestraš :-) Jinak já nesprintim, bude cena pro největšího poseru ?
  • Aljaška
    ty děláš coupé sraz bez lidí?? Páč takovej co píšš tam není ani jeden. Všechno to jsou zvířata:-)
  • Aljaška
    i kdyby byl program na každou sekundu srazu, stejně se tam všichni najebou a někteří i ojebou:-)
  • Brano20VT
    Vzhladom ktomu že chcem aby to bolo minimálne o level lepšie ako naposledy tak zahajujem diskusiu . Hrubý termím : prelom května a června , Miesto : Třebíč kemp Poušov , Program sa bude doladovat postupne , pracuje sa na letisku "doktore ?" sutaž na letisku bude rozdelená na turbo a bez turba poháre pre prvé 3 miesta každej kategorie , auto zrazu pohár pre prvé 3 miesta , najvzdialenejší učastník , spanilka , obed , mejdan + vyhlásenie vítazov v jednom bare nedaleko kempu uzavretá spoločnost . Určite bude program aj na piatok aby ste nemali čas ma najebat jak vlani ...

• Aljaška
    mno a předběžný datum by jako nebylo??:-) Kde to bude je mě fuk, pojedu kamkoliv, i do pekla:-)
  • Aladin
    :-) to už je závazná přihláška?? :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Brano-no tak koukám ,že se z dalšího srazu nevyvlékneš a to je moooooc dobře.
  • Dr.Ravic
    nejedu. na tenhle termín mam zrovna naplánovanýho kadeřníka...
  • Simarik
    já + coupe + chatka (+ možná přítule)
  • Janinka 2.0.16VT
    Já a Láda -chatka celý víkend ,jak jinak.
  • Jan Paukovic20VT
    Tak na 2 us jsem nebyl tak jak se rika do tretice vseho dobryho.I kdyby nato mela padnout existence. Ja+moje pretelkyne.A budem spat ve stanu.
    já + přítelka celej sraz + chatka :-D
    ať je to kde je to... :-D
  • Dave 1,8
    Já to tušil.. :-))
  • Syky
    anebo jo....:)
  • Syky
    kdepak :D O:o)
  • Feki
    Syky :D ten zas bude rano vypadat..:D
  • Syky