Plošina, či zvedák?

• Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Peťo děkuju moc, jakmile si udělám o víkendu volno, dám vědět předem a domluvíme se.
  • von Raven
    jde to i z tunelu i ze spalku
  • Petr613
    Servis je otevřenej do 18 hodin takže bys musel jedině po tý 18 a to jsem už KO spíš o těch víkendech tel. na mě je 728671652 zavolej a nějak to domluvíme.Jinak děláme běžnej servis os. aut takže kdyby někdo chtěl s něčim na coupe pomoc tak se klidně na mě obraťte zkusil bych domluvit nějaké lepší ceny pro coupe.
    a co třeba 16/17.9?
  • Petr613
    mě je to jedno já mám víkendy většinou volný tak je mi to jedno jen 25.9 nejsem v Praze
    Jaj, já mám tento víkend práci. mám krátký/dlouhý (jedná se o týden :-)) Takže alternativní termín by byl super.
  • Petr613
    Cau u nás v servisu bych to mohl domluvit na víkend jsme v malešicích
    Lidičky, děkuji za návrhy, bohužel jsem z Prahy, takže na Moravu je to trošku z ruky.
  • LUKE 1.8 H8C
    Já mám kousek od Brna cca 10 km montážní jámu v garáži, tak jestli to nemáš z ruky, tak si to klidně můžeš udělat u mě.
  • Innocento
    Taky jsem zvedal jeden bok auta bokem ze svahu. Chce to cit :-)
  • Venca Cheb
    Špalky + kola ... vyzkoušeno a zatím žiju :-D
    Dobrej typ:-)dík. Ehmmm...má někdo 4 kola na půjčení? :-)
  • k20vt
    nejlepší jištění je dát pod auto na zvedáku čtyři kola na placato do kazdyho rohu auta jedno a kdyby ti to spadlo, kola te zachrání :)
    Koukám že mi asi nic jinyho nezbyde :-) mám rád adrenalin v autě, tak proč to nevyzkoušet pod nim:-) Už to vidim.. to bude jako z tý klasický pohádky: "Spadlo tito, Máchale...Asi vítr..:-) :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    nebuď měkej... zvedneš heverem, dáš na špalky a je to...
  • Mertix
    joo, to sou:)ale když to jinak nejde...
    Tož asi by se dalo, ale nechci to nijak odflaknout, a navic nechce se mi lezt pod auto na heveru..nikdy nevis.. Přeci jen zvedak bo kolejnice ve svahu jsou cool
  • Mertix
    myslíš neony?ty dáš na heveru, ted sem to dělal...
    Ahoj, prosím hledám někoho, kdo buď vlastní forychtung na zvednutí auta nebo ví o nějaké možnosti jak dostat auto cca 2 metry vzhůru. Chtěl bych namontovat světelný program na podvozek. děkuji za reakce :-)