4 bodove pasy

• Jan Paukovic20VT
    Tak to vym a znam moc dobre.
  • Fantomas
    znáš to, nějaký problémy jsou skoro pořád...
  • Jan Paukovic20VT
    Jak to covece nejaky neuspechy?
  • Fantomas
    honzo, spíš přežívam jak to jen jde :-)
  • Jan Paukovic20VT
    Fantomas ty taky zijes tebe jsem us nevidel ani nepamatuju.
  • Fantomas
    4-body mam a zachránily mě život, ale to už asi všichni víte... Mam jen 2", kdybych si je ale kupoval znovu, tak si určitě koupím 3"
  • Fantomas
    http://speedpro.cz/legera-6bodove-bezpecnostni-pas y-p-3800.html
  • Honza
    v dnešní době na závodech už bez rámu ani ránu...dnešní technika už je hodně rychlá i v amatérský sféře... pamatuju jak se začínalo v CWC -naprosto seriová auta, bez rámu.. tu a tam někdo dal ránu, nebo střechu, ale nikdy to nebylo moc vážnýho, jen zmuchlaný plechy -i když v mnoha případech lze mluvit o štěstí (např, když kámoš měl na výběr jestli čelně do vzrostlý lípy, což díky absenci nárazníkovýho profilu nepřipadalo v úvahu, nebo stranou spolujezdce, vybral spolujezdce, jelikož jel v tu chvíli sám..jako to dopadlo je zde:
    http://cwc.ms-free.net/fall03/1/ - favorit č. 13)
    )..jak se technika zrychlovala (už v tý době kámošovo fáčko, když fungovalo dokázalo pozlobit třeba imprezu GT..) tak ti co měli pud sebezáchovy začly montovat rámy, až třeba nakonec, co viděli pár nepěknejch bouraček (zmíním podzimní bouračku v bělé pod bezdězem, kde Ondra Hloušek otevřel svýho GII TDI jak konzervu-) přešli na bezpečnější disciplínu třeba autokros, nebo rallyecross -i když to tak nevypadá.. jet 200 na ouzký silnici mezi stromama nic moc..v tý bělý jsem se jako spolujezdec necejtil nejlíp stromy občas sou hodně blízko..
  • Jan Paukovic20VT
    Ja sice rely chci pristi rok jet ale nechci myt auto jen na reli a to s ramem us by bylo, ten se v provozu pouzivat nesmy chci jen skusit amaterskou laka me to vyc nes sprinty ten adrenalin je tam mnohem mnohem vjetsi klikata silnice kvileni pneumatic urcite mnozi vyte co tim myslim.
  • Honza
    když 4 body, tak šíři alespoň 2,5" ..po 2" budeš mít pěkný otisky v případě karambolu...
  • Jan Paukovic20VT
    Ahoj prosimvas nevyte nekdo jake jsou rozdily mezi 4 bodovymy pasy jake jsou optimalni ci dostacujici pripadne nemate nekdo nejaky doma?