8.ilegal action tuning Krajková u Sokolova

• Britka
    http://galerie.extra-tuning.com/thumbnails.php?alb um=126&page=1
    tady další foto
  • Britka
    tady jsem našla video kdyby se nekdo chtel mrknout http://race.dieselpower.cz/novinky.php?new=39
    a dole jsou nejake fotky ze srazu
  • Britka
    Super fotky Jani ;o))
    ZdenysM.L. : 19.9 je další Krajková a nebo se jedeme podívat do toho krásna 26.4 ,Jani říkala,že jedou asi taky a má být krásně ;o) tak kdybys chtěl...
  • Janinka 2.0.16VT
    Britka:Slíbený odkaz:

http://janinka1958.rajce.idnes.cz/019_-_Tuning_Kra jkova_duben_09/
  • Janinka 2.0.16VT
    Zdenys M.L.- neboj stihneš to ,škoda ,že jsi nedorazil.Jinak další Krajková bude myslím v září.Kam se kdo chystá nevím ,my máme sice nějaké srazy ale ne coupe ,takže asi ta Třebíč .
  • ZdenysM.L.
    Ahoj. Vlivem časového nouze jsem přijel ,ale až před 17,00 hod. To už odjíždělo posledních cca 15 aut :-(((No nic snad příští rok to stihnu:-))Jaký máte další plán na sraz?
  • Britka
    Flinstouns :-D
  • manny
    velorex 2
  • manny
    Kája dobrý, mě se ale nejvíc líbil nadopovanej velorex - motor snad 1,1l, plný plyn při sprintech snad až po 100 metrech...tak se mi to líbí :)
  • Britka
    už jsem na ně mrkla...super fotky Jani ;o))
  • Britka
    Kejlis : ;o)) tak u tebe je pohár samozřejmost :-) a kord na Krajkový...u nás je to překvapující :o))
  • Britka
    Jani...hodíš prosím ty fotky na rajče nebo někam???at si je můžu stáhnout ;-) já mám také něco pro tebe ;o)) :-D počkej,to se nasměješ :-D
  • Kejlis
    Gratulace Kájovi!já mám taky první pohár z Krajkový...:-)
  • Britka
    Janinka: ty jo...já tam teda vypadám :o)) :-D
    Timo: to víš...Kája už je slušný chlapec se vším všudy :o))
  • Janinka 2.0.16VT
    4
  • Janinka 2.0.16VT
    3
  • Janinka 2.0.16VT
    2
  • Janinka 2.0.16VT
    1
  • Janinka 2.0.16VT
    Britka: To si piš že jo ,jen mě děsně bolí hlava
  • Britka
    Právě jsme se vratili :-) byli jsme ještě pařit s Janinkou...Jani,bylo to super...snad brzy pujdeme zas ;o) pak mi pošli ty fotky :-)
  • Britka
    Byl do dvoulitrů..ale jeli jen 3 auta Golf,BMW a Coupé...takže žádná konkurence...no ale jeli jsme na 3 válce :-) ale i tak je to radost,že to nebylo třeba až to třetí místo. A navíc první pohárek a ještě za první místo :-)
  • Luxor
    gratuluju Kájovi, kolik jich jelo do 2000ccm?
  • Innocento
    2 Britka : A pak, že bude Coupé protestovat... Gratulace.
  • Brano20VT
    gratulujem !
  • Britka
    :-))
  • Britka
    ;o)
  • Janinka 2.0.16VT
    My jedeme na 100 procent .Když mě něco baví ,je mi jedno jak je a jedu.
  • Britka
    Takže spich bude na OMV sokolov 8:00 - 8:15 ...doufám,že se na nás ,,sokolovští coupéčkáři,, nevykašlou ;-)
    OMV - http://www.mapy.cz/#x=129075761@y=136314843@z=11@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=OMV%20sokolov@sss=1@ssp=128979072_136309632_129209216_136482432
  • Janinka 2.0.16VT
    Přesně tak.
  • Britka
    Mariánské Lázně?? :o)) tak co vyhrála jsem?? a na body kašlu ;-) přijed nám radši za odměnu ukázat coupátko ;-)
  • ZdenysM.L.
    Soutěžní otázka za 1000bodů.Jaké město se se skrývá za zkratkou M.L. .Nápověda : je to cca 30 km od Chebu směrem na Plzeň:-)))))))
  • Britka
    Janinka 2.0.16VT : jasný...i v dešti...však tu manny psal,že Janinky Mustík nám bude k dispozici :o)) :-D

ZdenysM.L. : přijeď...tebe ještě neznám,teda myslim :-) ty jsi z karlovarska?
  • Janinka 2.0.16VT
    A jedeme i v dešti ,pokud nebude průtrž mračen
  • Janinka 2.0.16VT
    Zdenys M.L Jen přijed ukázat
  • ZdenysM.L.
    Mám nová kola ,že bych se předvedl:-)))
  • ZdenysM.L.
    Má pršet nepřijede ani kolo:-))))
  • Britka
    Tak kdopak jede?už je to za pár dní...tuto sobotu...a po akci se jde chlastat (navrhla Janinka :o)) )
  • Britka
    jooo :-(( Kejlis jim tam měl zase ukázat,zač je toho loket :o)) Tak Jani,asi to bude na tobě :o)) Nebo vlastně Manny,ten má 20VT :-) :-D
  • Janinka 2.0.16VT
    Kejlis:Chápu ale u Tebe mě to mrzí dvojnásob.
  • Kejlis
    já bych jel rád,ale už dýl mám v plánu příbram,potom 25 Hoškovice a tři srazy hned za sebou nezvládám...:(
  • Janinka 2.0.16VT
    Boris:No mohl by jsi dorazit
  • Britka
    boris : tak to je škoda :-(

manny + janinka : :o))
  • Janinka 2.0.16VT
    manny: To je jasná věc :))
  • manny
    počasí bude fajn a když ne, tak se schováme k Janě do Msutanga a budeme se kochat, že ano Jani? :D
  • Britka
    manny : no že se vůbec ptáš... :o)) tak...že bychom byli už 3 ??? vlastně coupé jen 2... :-( ale musíš přilákat nějaké pěkné počasí...umíš to???
  • Janinka 2.0.16VT
    Manny: Počítáme s Tebou ,musíš jet
  • manny
    holky a můžu jet s vámi? já bych rád, ale jestli chcete dámskou jízdu nebudu rušit ;)
  • Britka
    no jo....co se dá dělat...snad aspon to počasí vyjde...když už nic jiného...
  • Janinka 2.0.16VT
    To je věc každého .Já jen že každý má plno řečí že se nic neděje ,každý rád jezdí kamkoliv a když se něco děje není nikdo.
  • Britka
    Timo : :o)))

Janinka: hele Jani,tak nakonec tam jedem jen my dvě...jak to tak vypadá...to se na to rovnou asi vykáknu :-(
  • Britka
    Jinak já jedu ...pokud teda coupé nebude zase protestovat..jak je poslední dobou jeho zvykem :-( tak jestli nebudem na srazu,tak si to užíváme v servisu...
  • Britka
    Aljaška : to doufám :o)) příležitostí určitě ještě bude dost ;o)
  • Aljaška
    Britka určo se někde potkáme, to by v tom byl čert, aby ne:-)
  • Britka
    Timo: jestli nechceš jet kvůli Kájovi,tak nemusíš mít strach...neví se jestli pojede a navíc už na to kašle...vždyť ho znáš,že je v poho...je to jen takovej chvilkovej afekt...

Aljaška: škoda,tvé Coupé bych moc ráda viděla ;o) snad někdy budu mít tu čest....
  • Janinka 2.0.16VT
    Taky škoda ,Tebe a Tvé autí bych moc ráda viděla.
  • Janinka 2.0.16VT
    Takže definitvně ,kdo jede? Já ano
  • Janinka 2.0.16VT
    Aljaška:škoda ,ale nedá se nic dělat
  • Aljaška
    Jani já bych ráda, ale ten víkend už něco mám. Pořádám sraz pro jeden klub a to se fakt netrhnu:-)
  • Britka
    Podrobnější info o sraze i s programem zde http://www.tuning-sokolov.cz/ilegal_action/oakci.h tm
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak co Vy ostatní.Píšete jak rádi jezdíte po výletech,tak taky jednou doražte na západ;)
  • Britka
    Kejlis : to je škoda...myslela jsem,že jim tam zase napráskáš :-(
    Janinka 2.0.16VT : noo...taky koukám,že se do ničeho nemaj...
  • Janinka 2.0.16VT
    Kejlis:Tak to mě mrzí
  • Kejlis
    na 90% nejedu...
  • Janinka 2.0.16VT
    To já taky ,jen doufám ,že jich pár dorazí ,nějak se jim nechce
  • Britka
    Janinka 2.0.16VT : ;-) už se těšim až uvidím další coupátka...
  • Janinka 2.0.16VT
    tak díky Tobě
  • Britka
    Janinka 2.0.16VT : no jen já...kája se už k foru nějak nemá :-(
  • Janinka 2.0.16VT
    Super ,skvěle jste to zařídili ,díky
  • Britka
    Tak a je to domluvené...máme místa jako minule + ten plácek vedle jak stál minule Kejlis a Timo...ten je hlavně pro Janinku a pro ty kdo to bude mít nízký...
  • Britka
    Janinka 2.0.16VT : no aspoň uvidíme nového miláčka (myslím auto :o) ) už se na to těším,na ten luxus,zvuk a tak :o)
  • Janinka 2.0.16VT
    Britka ,uvidíme ale coupe asi nepojede ,nevím to jistě
  • Britka
    Janinka 2.0.16VT : coupé neberte jo??jen mustanga??je hodně nízkej?asi by to chtělo chodník...uvidíme co bude...
  • Britka
    Janinka 2.0.16VT : já mu písnu,ju?

boris: uvidíš no :o))
  • Britka
    Mila 1,8 16V : já už myslela,že hraješ mrtvého brouka :o))

boris : přijeď...rádi tě poznáme ;-)

Janinka 2.0.16VT : jani,zajišťovala jsi místa u komára?abysme zase byli pohromadě a na začátku...
  • Mila84
    Uvidíme jak bude :-)
  • Innocento
    Mě to ještě nebrumlá, tak budu radši zticha...
  • Dave 1,8
    Zatím nejsem rozhodnutej,mám ještě něco v plánu.
  • Janinka 2.0.16VT
    Boris:Pokud pojedeš od Karlových Varů a sjedeš na Sokolov tak hned kousínek za sjezdem po pravé straně .O kousek dál pod OMV dole pod kopcem je Kaufland jako orientační bod.
  • manny
    můžu tady naslibovat: jo určitě, stopro pojedu, ale neudělám to páč nevim co se do tý doby stane :), když bude auto ok pojedu, to je jasný ;)
  • Janinka 2.0.16VT
    Jasně sraz bude na OMV
  • Britka
    My určitě,jezdíme vždycky ;-) udělali bychom zase spicha na OMW ne?? a co Míla a Manny,vy nejedete sokolováci??
  • Janinka 2.0.16VT
    Boris ,já jsem ze Sokolova ,mám to 8km
  • Janinka 2.0.16VT
    Dne 18.4.2OO9 proběhne tato akce v Krajkové u Sokolova.Pojedete někdo?

http://www.tuning-sokolov.cz/ilegal_action/index2. htm