-
11:27:02 24.4.2011
aha... nj na vesnici se žije jinak, ve městě by se Ti nestalo aby za Tebe úřednice na poště vyplňovala podací lístek, v tomhle případě pozitivum...
-
17:34:48 22.4.2011
nene Luxore já to chtěl na dobírku ale ona asi špatně slyšela nebo co a poslala to jenom jako by mi tu poštu a balík už zaplatil a já mu to jenom poslal a on podepsal a převzal nic víc a tel jsem stratil a sám se neozval jenom jednou napsal sms že udajně nic nedošlo prostě to papnul a neozval se už a já stratil jeho číslo:(
-
16:28:20 22.4.2011
to pořeš spíš s poštou ne? Tys jim dal balíček a oni Ti měli dát 2600 nebo balíček zpět.
-
14:29:31 22.4.2011
Myslim že uz je tu i tema ,,black list´´ nebo něco takovýho..
-
13:31:32 22.4.2011
pan thomas má červenou 1.8myslím že je tady nový bydlí v čachovicích dluží mi 2600kč za díly!co jsem mu odeslal ale paní na poště to neodeslala na dobírku ale jenom na podepsaní ale pan thomas řekl že nic nepřišlo balík taky zpátky nepřišel a mám už z pošty papír že zboží převzal a nemám na něho už číslo tak mám prozbu pokud máte někdo tel.prosím pošlete možná Scoupe bude vědět on hodně prodavá díly tak se mu možná ozval tak moc prosím skusím to pak ještě domluvou a jak ne okna si bude zasklývat adresu mám ale chcu to prvně ještě skusit slušně díky moc a pokud mužu poprosit pošlete mi tady odkaz kde se píšou hříšnici at ho tam pana Thomase mužu vepsat díky moc za pomoc lidičky...