Západočeši a okolí

• Myšák
    Innocento: miracoupe@seznam.cz napiš tel. a já se ozvu,nebo do Plzně přijedu.
  • Innocento
    Myšák : Máš funkční mail? Ten co máš v profilu mi vrací odpověď, že nelze doručit...
  • Myšák
    Innocento.....jsem z Rokycan a potřeboval bych nějaké náhradní díly,poradíš?
  • Britka
    už aby to bylo :-))
  • Coupe73
    Neboj, dočkáš se. Občas to tak bývá, že se něco musí pořešit.
  • Britka
    děkuji :-)) už chci jezdit :-) jsou to muka,koukat na baby jak stojí před barákem a nemoct se projet :-(
  • Coupe73
    Držím palce :-)
  • Britka
    tak to je super :o) doufám,že mi to už konečně ten prolém zjistí :-((
  • Coupe73
    Myslím, že to zvládneš sama. Pár šroubků a odpojit konektor :-)
  • Britka
    ahoj,tak jednotka už se našla, jeden človíček ze sokolova mi jí půjčí...
    jinak momentálně stojím :-( přišla jsem k autu, chci nastartovat a nic :-( takže budu čekat na odtah :-(( ještě menší dotaz, jak se ta jednotka vymontuje??vím,že je pod kaslíkem u spolujezdce,musím na to také volat automechanika nebo ji zvladnu vymontovat sama??
  • Innocento
    Hele, další plzeňskej... Jakto, že jsem si tady ještě tak pěknýho červenýho nevšiml... Máš ho dlouho?
  • Myšák
    Jezdíš do Plzně ???
  • Fugasik
    Je to za sáním taková černá "kostka" na čtyrech šroubkávh
  • Fugasik
    Krokovej motůrek?....
  • Britka
    nejdřív jsem myslela,že to je pal.čerpadlem...tak ho vyměním a o moc lepší to není...auto se stále jakoby dusí,chvílemi skoro vůbec nereaguje na plyn a když už,tak jede jako bych měla 50ps :-((
  • Britka
    Ahoj,potřebovala bych pomoc od nějaké dobré duše ze západních čech a blízkém okolí kdo má 2.0 16v...auto mi stále zlobí a svítí mi vstřiky,ale jelikož mám upravenou jednotku, tak si diagnoustikou coupátko nerozumí :-( takže...byl by tu človíček, který by mi byl ochoten půjčit svou jednotku,zajet na diagnostiku a hned bych jednotku vrátila zpět...at už konečně vím,co coupátku chybí :-((