světle modré coupe

• Phoboss 1,8 16V
    Jj neboj, jsem chviličku uvažoval že to otočím, ale pak jsem si řekl že budu vypadat jak nějaký úchylák (víš jak stát tam holka tak to točím hnedka):D:D:D Jj určitě dáme scuka a pořádně to zapijem!!!
  • Inkvizzi
    :-D tak jako já tam stál jak bylo ještě šero, ale během 5ti minut tma jako v prdeli:-D nakonec mě hodná duše přibrala do dětmarek a nakonec slováci až před barák:-D příště jak uvidíš Vojáčka tak ne že zase projedeš!:-D
    Jinak díky že jses přiznal...:-D
    snad se setkáme na jaře všici tady z okolí a zakalíme:)
  • Phoboss 1,8 16V
    :D a já se rozhodoval jestli toho vojáčka přejet nebo ne :D Ty teda riskuješ s maskáčema na kraji silnice... viděl jsem tě tak tak a to akorát ten tvůj červený baret :D srry pospíchal jsem domů :P
  • Inkvizzi
    ahaa:-D a mě zajímalo komu ho teda střelili:-D tak paráda:-D
  • Turok
    Inkvizzi no mám ho od Carlose
  • Inkvizzi
    tady jich pár bylo.. a ještě jeden je od Toma:) a Carlosovi jeden parkoval před barákem..:)
  • Turok
    Inkvizzi ten šmoula je původně z třince...
  • Inkvizzi
    Turok: těším se.. i v třinci nás je docela dosti:)
    Uvidíme:)
  • Vojta
    Tommy Angelo: Myslím, že ti to řekne do očí daleko více lidí, jelikož to je opravdu hrůza číst. ;-) Myslím že by ti zase až tak moc neublížilo, kdyby si pár minut denně věnoval téhle stránce http://pepinator.tym.cz/online/index.php
  • Turok
    Inkvizzi ok tak na jaře:)
  • Tommy Angelo
    Už radši na nic neodpovídám!a suvis řekni mi to na srazu do oči a né tady!!!neboj já ti to tam připomenu.)
  • Inkvizzi
    já jenom o víkendech jak dojedu z práce, ale teď je na špalkách:) zima se blíží a já už hodil zimáky na 206ku:-D tak coupatko spí:) ale jak to jen půjde tak dáme sraz?.)
  • Turok
    Inkvizzi tak to je bratránek jezdí do Bohumína denně :) co tvoje coupe jezdíš s ním pravidelně?
  • Inkvizzi
    kol a ani motoru jsem si nevšiml, poznal jsem světla z dálky.. pak kolem projel a jen značku si pamatuju:) ale je to ten na te fotce u turoka..... stopro
  • Suvis 1.8 16V
    Luxore, palec nahoru :-)
  • Luxor
    back to school :-)

• Vojta
    Moc drog :-D
  • Suvis 1.8 16V
    Ty Tommy Angelo, říkají ti něco pojmy jako diakritika, složení věty a český pravopis? Neříkám, že píšu vyloženě spisovně, ale to co ty plodíš, to je moc. Čeština se stává srozumitelnější, když se používá tak, jak má. Jestli jsi cizinec, omlouvám se, jestli máš českou základku, začni s tím něco dělat. Je třeba češtinu zachovat takovou, jaká je.
  • Inkvizzi
    jo Turoku... bylo to to světlé coupe co máš v profilu vyfocene.. vedle tveho.. značka 4T5... to vím jistě.. více jsem si v te tmě nezapamatoval už..:)
  • Inkvizzi
    tak kdo je takový že nebere stopaře vojáčky?:-D
  • Turok
    čus já to rozhodně nebyl:) ale koukám že další tady z kraje:)
  • Inkvizzi
    Kdo dneska 18.11.2010 jel se světle modrým coupe něco před půl pátou mezi Bohumínem a Dětmarovicema? myslím že v dolní lutyni nebo nevím jak se to tam jmenovalo....:)byla už tma ale coupe jsem poznal už z dálky, tak jsem na něj kýval jako stopař:-D měl jsem na sobě uniformu... zajímalo by mě jestli to byl někdo tady z FCC:)