pro Honzu

• Coupe20VT PLUS :-D
    otázkou je, že čím odolnější, respektive tvrdší to bude proti omačkání, tím náchylnější to bude k praskání... šlo by nechat to např. VF zakalit, ale počítej s tím, že to bude muset znova někdo nabrousit... a to nebude jen tak, protože z malýho větší nevybrousíš...
  • Lenoš20VTLE
    nedělám rekonstruci ukroutil jsem 4 tak bude 5ti kvalt ale jde mi o tisicihran je taky lehce vomačkanej tak jestli to nejde ještě víc zušlectit
  • nocarret
    Lenošu to bude dobrý já taky dělal rekonstrukci převodovky a snažil jsem se poctivě, nic nevymejšlej, hlavně to poskládej :-)
  • Lenoš20VTLE
    jj dik
  • Honza
    wow, tak takovej dotaz sem nečekal..

otázka je jestli to drážkování už není z výroby cementovaný a dál tepelně zpracovaný, aby se jednoduše neomačkávalo a nevznikala tam třeba vůle arušivý pazvuky... mám teď rozebraný tipo, tak to drážkování zkouknu jestli nenese známky nějakýho zpracování

Já předpokládám, že už takovou nějakou kůrou prošlo, takže to asi bude zbytečný.. víc by asi věděl třeba Vašek Fejfar ten mnoho podobných fíglů řešil a řeší
  • Lenoš20VTLE
    jsi takovej technik,má smysl nechat ocementovat drážkování na poloosách co je v převodovce??