Myslím že to byl vojta kdo mě potkal směr olomouc ostrava:D

• Missicka
    JohnDi: Jj, minimálně s mým Coupé.. ;o)
  • Missicka
    JohnDi: Já z tebe vždycky končím! :-D :-D :-D
  • Missicka
    Aljaška: Nj, chlapi vždy vidí samý problém, když dojde na věc! :oD

JohnDi: Počkej namoje další narozky. :o) Ti něco upeču.. Myslím, že by ses svatebních koláčku taky nemusel dočkat! :oD
  • Aljaška
    se šatama se vleze, nevěsta má sedět vzadu, normálně se vytáhne spolujezdcova sedačka a ty lyžiny se zakryjí třeba bílým saténem:-) všechno jde:-)
  • Missicka
    Turok: Hm.. No to bude problém komu svěřím an odvoz mě svoje Coupé.. :o)))

JohnDi: Tak v tomto věřím Rikymu, že mi dá na kapotu i nějakou podušku, ať ta kytka nic nepoškrábe. ;o) A to ještě bude muset vymyslet něco velmi nevšedního, žádná obyč kytka! To se ke mně nehodíííí! :oD Se šatama se tam vlezu.. Posunu sedačku úplně dozadu a vlezu. Jak ne, tak se prostě nikdy nevdám! :oD
  • Turok
    Missicka no já si počkám ale abych se přiznal taky bych chtěl přijet na svatbu s coupečkem.. privést nevěstu :D no ale uvidímeeee
  • Missicka
    Turok: Kdepak! Však počkej, jak se jednou bude na kapotě mého Coupé vyjímat svatební kytice růží! ;oP

JohnDi: Tak na tu tvoji sbírku nelze zapomenout! :oD Myslím, že máš fotek Coupéček mnohem víc, jak svých od narození! :oD
  • Turok
    Missicka jj modrá je nej :)) tak ta černá je taky dobrá, třeba na pohřeb :)
  • Missicka
    Turok: Tak to je jasné, že modrá je dobrááá! ;o) Vždyť je o tom i písnička! :oD CHa! Ale o černé vlastně taky, kurňa pohledám.. Nějaký hiphoper nazpíval. :o)
  • Turok
    pche nevíté jaká barva je dobrá! zdravím pekelnici :D
  • Missicka
    JohnDi 1.8 16V: Jsem baba a miluju z barev tu nejtmavší.. :oD Nj, tak prý jsem Luciferova sekretářka.. :o)))) Zelený anglán je moc povedená prácička. :o) Že by vzor? :o)

• Kubajz20VT
    takhle si představuju vysněný coupé..:-)
  • Ice-Man
    JohnDi 1.8 16V nevím ale tato zelená se mi líbí asi to bude tema kolama:)))
  • Coupe73
    JohnDi 1.8 16V hezká, jen škoda že je to anglán
  • Turok
    Missicka ale já to pochopil správně:)) no jsou až obludné řekl bych :D
  • Missicka
    Turok: Myslela jsem ale Coupé.. :oD A když jsme u těch očí, tak oči tvého bratránka byly masakrální! :o))) Nj, čočky udělaj svoje.
  • Turok
    Missicka stejně mám hezčí oči :-))))
  • Missicka
    Turok: Okouzlil mě "jeho" pohled.. :o)
  • Turok
    Missicka pche..sem se urazil :D
  • Missicka
    Šmoulové útočíííí! :oD ..ale Vojtův je BEST! :o)
  • Turok
    tady se těch modrých objevilo nějak hodně:D čert aby se v tom vyznal:))
  • Feki
    Hele podobný ma Kmeca 20VT ale to ma křídlo atd spis si myslím ze to byl Max,ten ma víc podobný Vojtovi..;)
  • Vojta
    Tož to netuším... ale mračítka asi neměl ni? :-P (doufám) :-D
  • Tommy Angelo
    :Dtak kdo to sakra byl?kdo má podobné coupe jako ty?a stejné zadní světla
  • Vojta
    tak to sem nebyl já...já dneska coupáka ani nenavštívil...ale asi bych se měl zajít podívat do garáže :-D
  • Tommy Angelo
    nene dneska 12.10 2010 :D
  • Vojta
    Kdy kdy? :-) Teď jak sme měli srazíka? :-)
  • Tommy Angelo
    myslím že si to byl ty vojto modry šmoula a tuningove zadní světla:)jak jsme tahly moje 2he new coupatko za fiatkem cromou:)