Ahojky lidi

• Inkvizzi
    Tommy.. jseš z bohumína? nepročítal jsem to tady celé... kdyžtak já Třinec:) auto mám na špalkách a provádí se údržba:)
  • Feki
    Pekny pekny at dela jen radost..!
    ...jinak Ragazzon plne schvaluju,nejlepsi volba!!!
  • Tommy Angelo
    děkuji moc coupe 73 rád tě už uvidím jak pojedeš do bohumína.)
  • Coupe73
    Dobrá práce.....Gratulace
  • Tommy Angelo
    opravdu moc díky za přivítaní lidičky a pro holčičky jsem jinak Míša:*****:D
  • Syky
    Dr.Ravic: :D :D no kamo uz se to blizi :)
  • Turok
    Tommy Angelo zdravím v klubu:) konečně někdo tady z ostravska:) jinak až budeš chtít dát řeč nebo až to dostaneš na cestu dej vědět.. já jsem z Petrovic u Karviné a mohli bychom dát pak menší srazík ve 4coupečkách :)
  • Britka
    Tommy Angelo : taky zdravím :-)
    Janinak: janí, ty jsi holka v nejlepších letech...!!!! ;-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Tommy Angelo: No díky za pochvalu.No holek je tu dost suprovejch a navíc coupátek spousta krásných,to uvidíš sám ,doufám ,že na srazu .Jinak k těm holkám ,holka sice jsem ale už hodně zralá ,to ale nic to nemění na tom ,že jsou tu všichni které mám moc ráda a je to tu super club.A prp holku se netrap ,jsi mladý a jistě brzo některou zase najdeš.
  • Tommy Angelo
    Coupe 73 tak to:DDDto je škoda když tak si mě přidej co icq mám ho napsaný níž...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    já se přiznávám k tomu jídlu... :-D chlast zapřu. sem žádnej neodvážel, takže ani nepřivážel... navíc jsem měl část posádky nezletilé, takže chlast by byl v jejich přítomnosti minimálně slušně řečeno nemorální... :-DDDD
  • Coupe73
    Tommy Angelo - z Bohumína jo?!? Moje rodné město kámo a neříkej že Skřečoň je vesnice, spíš část města, hned za železničním mostem :-) Před 3 týdny jsem tam byl u rodičů, kdyby jsi dal o sobě vědět dřív, tak bych se stavil. Teď už nějakých 16let žiju ve stř.čechách.
  • Dr.Ravic
    ty vole Syky já žádnej alkáč nejsem:-)))
  • Tommy Angelo
    ok dám si pozor Syky:D jsem totiž abstinent max neco sladkeho jako amundzen nebo jak se to píše:DDDnebo vaječný koňak to miluju:D:*******
  • Syky
    jinak na srazu kamo neparkuj radsi vedle me..minule mi chteli vsichni rozbit drzku,protoze jsem se ozral a kricel do megafonu :D

a taky vedle nekterych,u kterych si dojdes jen pokecat,popr. ti nabidnou neco k snedku a zpatky se strizlivy nedostanes....minule jsem ve 3 hodiny sel do sprchy a bral jsem to pres ne a dostal jsem se tam az v 7 a na sracky....

nejsem hajzl, Dr.Ravica a Coupe20VT PLUS :-D neprasknu ;)
  • Tommy Angelo
    Jujky koukám Janinka 2.0.16VT koukám aji nějake holky tady máte kluci:)zdravím janičko:)děkuji moc za podporu coupe jsem si vlastně koupil hlavně zkrze toho abych zapoměl na mojí byvalou holku dá se říct že se trapím už 10měcisu od toho rozchodu tak díky meho suproveho nejlepšího nejmenovaneho kamarada(škoda že nejmenovaneho je to fakt machr bez něho bych to nedokázal:D)tak se nějak aspon držím po2letech společneho bydlení si na to nemužu pořad odviknout a pořad naní vzpomínam tak se snažím zabavit a coupe je vlastně můj sen už od mala:)on kamarad mě vlastně přemluvíl na coupe je sice na něm trošku práce ale vím že se to oplatí bylo za dobry peníz tak už aby bylo na cestě jinak jani moc hezoučke coupátko klobouk dolu už se těším jak je parknem na srazu vedle sebe:D
  • Tommy Angelo
    SYKY ahojky já z Bohumína-Skřečoně takova menší vesnička:D
  • Fugasik
    Taky tě vítám :o)
  • Feki
    Vitej! At slouzi...!!! A kostata tu bali uplne kazdej,z toho si nic nedelej..:D
  • Syky
    vitej draku.....at se dari...jinak z jake casti republiky jsi....
  • Janinka 2.0.16VT
    Také Tě vítám mezi námi ,je to super .Držím pěsti at máš coupe v kupě co nejdříve a můžeš brázdit silnice jako my.
  • Tommy Angelo
    opravdu lidičky děkuji za vaši pomoc opravdu a jestly máte zájem klidně si mě přidejte do sveho icq me icq je491883283 budu vás určo potřebovat ještě jednou díky...
  • Aljaška
    Konečně zase klučina, kterej si to auto koupil kvůli sobě a né kvůli balení košťat na parkovišti u Tesca:-) Taky tě tu vítám:)držím pěsti při opravování:-)
  • Luxor
    myslel jsem si to... :-) myslím že prodejců orgánů tu seženeš dost, ale kdybys zajel na nějaký coupé vrakáč tak toho třeba seženeš víc najednou - vybereš si, kupovat od každýho jednu drobnou věc když jich potřebuješ 30 se Ti asi prodraží na poštovném :-) Jinak tedy hodně zdaru a síly...
  • Tommy Angelo
    coupe73 děkuji za radu jednou jsem měl mít to same ale vyfoukl mi ho kámoš tedy byvalí kámoš vím coto dokáže tahle mašina měl jsem ho pujčene je to síla přesně jak říkaš chladná hlava je třeba za tento vůz neboj viděl jsem video na youtube Fiat Coupe Crash CZ smutné:(
  • Coupe73
    Hlavně, až ho dáš do kupy, tak zachovej klidnou hlavu a nic si nedokazuj. To auto se dokáže proměnit v bestii a to nemluvíme ještě o 20VT
  • Tommy Angelo
    ahojky Luxore.)dá se říct od známeho a z jedné stránky nahodná koupě a cena byla dobrá ale tu tady psát nebudu:)jinak jestly doma něco máš nějaky ten díl nebo jestly někoho znáš tak dej vědět kámo.)
  • Luxor
    Ahoj, vítej v klubu :-) Za kolik jsi ho koupil není-li to tajné, od známého nebo náhodná koupě?
  • Tommy Angelo
    jinak se ještě jednou představím já jsem ten párek na levo:D mé jméno Michal z kamojdou Andrejkou a mezináma italská láska:DDD
  • Tommy Angelo
    ahojky coupe73 ano exploze 3tího článku na baterii přebíjel altík až moc foto motoreveho prostoru je v sekci bazar jak scháním díly ale zitra tu bude lepší foto za dne jak už auto čeká na orgány
  • Coupe73
    Tak tě tady vítáme :-)
    Co to je na té kapotě? Požár v motorovým prostoru ?
  • Tommy Angelo
    prdelka:)
  • Tommy Angelo
    iterier 2
  • Tommy Angelo
    iterier
  • Tommy Angelo
    ooo zapoměl bych věci ktere budu potřebovat na coupečko napíší do kolonky bazar.)
  • Tommy Angelo
    zdravím vás lidičky snad piši do spravneho polička:)předem vás chci všechny pozdravit možná zvás některé znám jsem totiž byvalí srdcař italských vůzu:Dklubu fiatu tipo a tempra klubu někteří mě možna poznávají podle přezdívky:)tak jsem přešel konečně na svůj sen a to je fiat coupe 2.0 16VTale budu odvás potřebovat pomoci jak o rady vás zkušených tak dárců pár orgánu moje coupečko je totiž trošku nemocne a chcu ho z vaší pomocí zpátky dostat a cestu tak abych mohl být vaším dalším příznivcem mezi vamá a vašimi coupečky myslím že každe coupe navíc je moc dobre:Dtak doufám že sváma to dokážu lidičky:)