Nechybí někomu Cupaso?

• Džanek
    cece nemam tuseni, osobne si myslim ze ceka az to nekdo odtahne a on nahlasi kradez a nebude muset resit likvidaci. Nabizel jsem se, ze odkoupim nektere dily nez je nekdo ukradne a zajem neprojevil. Psal ze shani misto kam to postavit a ze resi odtah a pak ze to rozproda. Taky neco zminil ze nahlasil policci to rozebirani kuli pojistovne... nicmene neudelal proti tomu asi vubec nic.
  • Džanek
    to nevim, ja s kradenejma vecma nechci nic mit a podporovat zlodeje taky nechci.
  • LUKE 1.8 H8C
    a neměl by ten týpek i vzpěry kapoty, protože ty už na autě taky nebyly :-)
  • Džanek
    majitel pry mohl byt v base.. auto jeste tak pred mesicem vypadalo celkem ok, jen rozbity okna, druhy den nemelo kola.. a pak to slo raz na raz.. za 14 dni z nej zbylo to co je na fotkach. Zajimavy ze tak den na to co mi psal majitel ze uz svetla nejsou me oslovil pres aukro typek z Brna (ucastnil jsem se jine aukce svetel a nevyhral jsem) jestli nechci svetla z coupe...mozna jen nahoda.
  • krisz
    Fakt to je smutny ze take auto len tak nechaju ludi,ked by to bol nejaky papier a do kosa stym...Aj tak malo robily z toho auta a smutne ze takom vstave najde clovek nekde medzi stromami...Su velke curaci na svete...
  • Tom_2,5TD
    tohle se urcite nestalo ze dne na den. Buh vi jak tam to auto dlouho stalo. Ono neochota toho "majitele" udelala taky hodne. A to auto jako nechal jen tak mezi stromama? Co cekal ze se asi tak stane.
    Kdyz uz mu nejde o to auto, tak jak si mohl nechat takhle znehodnotit svoje penize? Asi mu napisu na mail co si o tom myslim.
  • Innocento
    A bude to čím dál horší...
  • Belma LE
    Je smutný, že lidem chybí i to nejzákladnější slušný vychování. Vidím odstavený a poškozený auto, tak ho počmárám, rozkopu, rozmlátim a poseru. Skvělý, opravdu. Fakt smutný, jak si lidi neváží už ničeho.
  • Džanek
    kontakt viz inzerat: http://autobazar.hyperinzerce.cz/doklady-dalnicni- znamky/inzerat/3459946-doklady-fiat-coupe-nabidka- blansko/

najeto to ma myslim cca 157 nebo 170 tis.. ted nevim.
  • Feki
    Já bych bral sneka k bagu pod volantem..;)
    Tak dojede tam už někdo nebo tam mám nabehnout já?!:)
  • Aljaška
    tak držák snad nějakej najdem néé:-)
  • Simarik
    mě by se hodil ten držák na baterku :-)
  • LUKE 1.8 H8C
    posledni :-(
  • LUKE 1.8 H8C
    "motor"
  • LUKE 1.8 H8C
    "interier"
  • LUKE 1.8 H8C
    Jsem se tam byl podivat, protoze to mam kousek a fakt strasny pohled. Auto uplne zdemolovany a vybrakovany

to Dzanek : Jestli mas na majitele kontakt, tak ho sem hod. Jsem koukal a je tam komplet motor 1.8 '97(chybi vaha vzduchu a nejaky drobnosti), tak by snad uz mohl mit rozum a treba nekomu za rozumnou cenu odprodal. Kolik ma najeto tezko rict, protoze budiky tam nejsou a pacilo to nejaky prase. Je tam i prevodovka a rizeni, podvozek atd.
    Vnitrek je vyrabovany a zniceny.

Pridam taky par velice smutnych fotek :-(
  • Džanek
    tenhle evidentne ceka az to nekdo odtahne za nej, nahlasi na policii kradez a ma to vyrizene.
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    pak to odhlásíš s potvrzenim o EKOlikvidaci od vrakáčmena
    Když máš známý na vrakáči, ti umí "odepsat" cokoli....
  • von Raven
    to by me zajimalo jak tohle chce odhlasit
  • Mertix
    joo, já taky:), bejt to blíž...
  • Feki
    Jak píše Marcel,par schopnejch lidi to v noci za hodinu rozebere..Je to nejlepší cesta jak muže ještě někomu pomoct,beztak to dopadne jako jakejkoliv jinej vrak,tmavý seberou co půjde,majitel odhlasi a město to odklidi..Bejt to blíž,hlásím se do služby..:)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    hlídače na příjezdové cesty s dětskýma vysílačkama a 2-4 montery. Hlídači hlídaj a monteři v klidu demontujou. Za 1hod je vyřízeno,přijede dodávka,naloží a odjede,hlídači se stáhnou
  • Syky
    byt z okoli,uz to mam rozebrane a odvezene :P
  • Aljaška
    vůl? slabé to slovo:-(
  • Ewyczka
    Tak na to kaslu.... Ale je vul... takhle daleko to nechat dopadnout...
    Džanek, vyřid mu odemě že je IDIOT, ne majitel
  • Džanek
    s tim odtahem bych byl taky opatrny, pac majitel pry podal trestni oznameni kdyz lidi zacali s rozebiranim. Moc nerozumim tomu, proc nedela nic aby tomu zabranil, nebo se alespon nesnazi prodat to co prodat jeste jde, ale je to tak.
  • Džanek
    to kupaso ma majitele, ktery ho prodava vcetne papiru, ale je trochu neschopny jakekoli akce. Oslovil jsem ho s nabidkou odkoupeni nekterych dilu, ale nez se rozhoupal tak auto dopadlo tak jak dopadlo, jeste pred 3ma tydnama bylo auto cele jen s rozbityma oknama.
    dokud je čas, naložit a k Neumětelum, hyjáááá
  • Ewyczka
    No premyslim, ze mam na place volno... Bili je u klempire, cerveny na nd pujde rozrezat a prevarit do belocha tak premyslim, ze si ho necham odtahnout a rozeberu ho... a dily schovam...
    Takovejch dílů :-(
  • Coupe73
    Tak to je velmi smutný příběh...
  • Ewyczka
    .
  • Ewyczka
    Dnes jsem jela prez Adamov /okolí Brna/ a videla jsem u nadrazi stat Coupe.. tak tady sou fotky... je to chudacek... Co mu to udelali....