Sem si udělal radost :)

• Džanek
    http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/kosei-k3-silver-17- x-7j-4x98-et-36-praha-o4653747.html
  • Britka
    Fantomas: ty jsou krásný..!!takové chci taky :-)
  • Fantomas
    Já myslím, že budou Coupe slušet...
  • Coupe73
    Náhodou jsou pěkný, Tlamičku neposlouchejte on tomu nerozumí :-D
  • Tlama
    Kmeca AZEVY jsou stejně nej na coupe....tyhle nový kola se na naše auta moc nehodí
  • Mertix
    :)
  • nocarret
    Motýl dobrá značka .-)
  • Motýl
    Podobný jako ty tvoje. Akorát jsem měl jít do 18.
  • Motýl
    Já mám 4x100 a plovoucí šrouby. Naprosto v pohodě.
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Myslite ze existuje nejaka rozumna moznost "predelat" primo uchyceni( vyrobit ten kus kovu ktery je na coupe 4x98) na petidiru? Vyber kol by se tak rozrostl o cca 70%.
  • von Raven
    jinak jsou pekne, coupe slusi takovehle 5ti ramena, jen ta 4 dira to trosinku kazi, tam to maji alfiny domyslenejsi
    jj kdyby misto 4x98 poslali 4x100 taky bych vyuzil moznosti vratit zbozi, tyhle hodnoty jsou vyazeny vetsinou v jedne loukoti nebo lemu
  • Kmeca 20vT
    je psano primo 4x98...jestli to bude reseny sroubama tak posilam okamzite zpet
  • wagoLE
    moc pekne
  • Džanek
    jen aby neprisly kola s 4x100 a sroubama na zmenu roztece.. Kola ale pekny, myslim ze to bude parada!
  • Kmeca 20vT
    vim co objednavam ne...pekne 4x98 a ET 36,primo jak delany na coupe ;)
  • von Raven
    boze no tak vzal petidiru, sak se da jezdit i na trech srubech :D
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    sice trošku víc Japan Style ale Coupátku slušet budou taky a moc....sem zvědav na foto na autě
  • TheTimo
    to měli ve 4díře?
  • JohnDi 1.8 16V
    jj určo budou měl jsem je taky v plánu sice v jine barvě ,ale ty samé nakonec rekonstrukce bytu sežrala všechny finance takže to padlo pak jsem hoď fotku .-)
  • Kmeca 20vT
    Dlouho sem se rozmyslel,ale nakonec sem neodolal a objednal si novy kolesa :)Snad budou coupatku sluset