Pro všechny Coupaře :-)

• Belma LE
    DooM 20VTLE: Díky :-) Tobě taky :-)
  • DooM 20VTLE
    Belma LE: blahopreju ke koupi. At Ti dobre slouzi!
  • Belma LE
    Driver Suvis: V originálce to samozřejmě není, musíš si to tam dodat sám :)

Návod zde: http://www.gta.cz/gta4/clanek/navod-na-vkladani-au t-pomoci-spark-iv

Coupe zde: http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&am p;am p;id=420&start=0&orderBy=

Já jsem si ještě předělal interier na LE a přepsal SPZky :) Dal jsem to místo SultanRS, takže má turbo, pěkně odfukuje a plive plameny :) Ale nedávej si to místo žádnýho auta, které máš uložené u savehouse, jinak ti bude nejspíš padat hra. Nejdřív nahraď auto, pak ho najdi ve městě a pak teprve zaparkuj před domem a ulož.
    Kdybys měl nějaké otázky, ptej se :)
  • Suvis 1.8 16V
    Belma LE: kde jsi to, prosím tě, splašil? Taky bych si sním rád zajel v GTA 4...
  • Belma LE
    Jo je to GTA4 ... jsem na sérii GTA vyrostl a jsem jí stále věrný :-D
  • Feki
    Nj je to napsany v linku na konci...:)
  • Mavi
    GTA 4
  • Feki
    Spis mi to přijde jak test drive..
  • Dr.Ravic
    Belma: z čeho je ta fotka? dešifroval jsem spravne ze z grand theft auto?
  • Aljaška
    jenže já mám voly ráda, je s něma sranda:-)A nebékéj tady furt:-)
  • Innocento
    To je ale moooc pěkný :-)
  • Belma LE
    Venku je pěknej hnus, ještě že jedu do práce alfou a ne Coupéčkem.. Ale teď jsem jedním Coupéčkem dojezdil, přejel sem pár lidí ale nevadí, policajti mě honili ale taky nevadí, všem jsem ujel protože mám nejlepší auto na světe..

http://img208.imageshack.us/img208/3870/gta4w.jpg
  • Belma LE
    Taktéž děkuji mohokráte.. Ty se mi taky líbíš Ilonko a taky si myslím že sem zapadáš celkem pěkně :-D
  • Feki
    Jo prej sem pekne zapadnes mezi ty voly...Tak ti dekujem Ilco..:D
  • Aljaška
    Belma LE, ty seš vůůůl, ty sem zapadneš, ty se mě líbíš:-):-):-)
  • Belma LE
    TheTimo: Jasně, já vím že hlavní je jen jelen, snad mi do něj zrovna nic nevleze, takovej pěknej dovolenkovej termín.. no uvidíme :-) To záleží na tom jak to půjde v práci a na jedné slečně, jestli bude chtít jet, já jsem totiiž děsnej podpantoflák :-D Ale každopádně že nejede aljaška, to jsou mínusové body, těšil jsem se na autogram do Tuning magazinu od nejkrásnější tunerky na český scéně... :-P :-D

Jo a mimochodem... "Malinká, anděl, tichá, nenápadná přecííí" ?? :-D No nevim hele :-D
  • Aljaška
    néé i když bdíím:-)
  • Lenoš20VTLE
    Alu ale to jen když spíš,ne
  • Aljaška
    néé já nejsu žádná celebritááá, já su vaše Ilonkáá:-) Malinká, anděl, tichá, nenápadná přecííí:-)
  • Martin 8vt
    A tak Aljaška je rozhodněpádně celebrita,vo tom žádná!!! :-))
  • Belma LE
    Čau, no na nějakej srazík určitě dorazím :-)
  • Simarik
    jj trvalo to ale sem zpět :-)

Tome naše dohoda samo platí, doděláám chujoviny a pak se na to vrhnu, jen přemejšlim o fontu :-)))
  • Dr.Ravic
    nazdar nový člene Simariku, vítej mezi námi:-) doufám že letos budeš pořádně práskat do koní aby jsi je pořádně prohnal:-))) ne jak loni kdy jsi je šetřil a oni z té nudy začali stávkovat:-))))
    PS: naše dohoda platí?:-)
  • K0K1N 20VT
    Ahoj, další nováček v sezoně 2010, tak jako já :) aspoň nebudu sám :)
  • Simarik
    Ahoj Coupečkáři, tak už sem taky z5 na silnici :D
  • Belma LE
    Dr.Ravic: Díky :) Tak LE se tunit prostě nemá no. Já jsem si například lehce předělal Alfu, ale to jen dílama z faceliftový Alfy, protože design z roku 94 se mi moc nelíbil. Podobně bych asi postupoval u staršího Coupé, ale LE je prostě už kompletní od výrobce.

Aljaška: Díky, pokusíme se :-D Jinak ty jsi pro mě celebrita, právě tvého Coupé jsem si před lety všiml v Tuning Magazinu a nasadilo mi brouka do hlavy.. pak pár měsíců těžkého rozhodování jestli další Alfa nebo Coupé.. :-)

Coupe73: Dám si pozor, nic si dokazovat nepotřebuju, z toho jsem už doufám vyrostl :-)
  • Coupe73
    No tak ona bestie není jen 20VT, ale i 16VT. Ale přikláním se k názoru a dávejte pozor všichni.
    Belma LE-ať slouží a nic si nedokazuj :-)
  • Aljaška
    tak ať slouží a ať jste tu co nejdýl:-)
  • Dr.Ravic
    tak gratulace a at ti slouží...
    líbí se mi tvůj názor na tuning LE...
    PS: vím že to psali všichni, ale stejně to sem musím taky dát: hlavně opatrně, je to pekelná bestie a umí ze sedla vyhodit i dobrýho řidiče...
  • Belma LE
    Ahoj :) No budu dávat bacha, je to přecejen jiné kafe než má Alfa 145 1.6 boxer ;) A tuningu se bát nemusíte, měl jsem v plánu předělat 20vt na LE , ale tak to už padlo ;) Limited je krásnej tak jak je, i výměnu kol jsem si rozmyslel :) tak všem přeju ať coupéčka nezlobí a snad se uvidíme na nějakém srazu :)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tě taky vítám. a ať slouží jak má...
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak vítej mezi námi
  • Jelo
    Hodně štěstí.
    A dávej na něho bacha - slintalo tady po něm dost lidí.
    :)
  • Tlama
    ahoj a hlavně opatrně- je to mrška která láká k někdy nesmyslně zběsilé jízdě
  • Feki
    Vitej vitej!!!! Koupil si nadhernej kousek za nadhernej peniz,tak doufam ze v tom duchu udrzovani takovyho skvostu zustanes a nebude z toho nejaka zpatlanina treba.Tise ti ho zavidim a jezdi HLAVOU...;)