to : Scoupe

• Coupe73
    Nebůůůj, neřeknu níííc :-D
  • Scoupe
    tak to hlavne nikomu nerikej ze sme pod pantoflem.. :P
  • Coupe73
    Dobrá, bylo by to fajn posedět a poklábosit. Tak se snaž a myslel jsem že vemeš drahou polovičku sebou. Dítko dejte k babičce. No uvidíš...
  • Scoupe
    no jen kdyz budu mit cas at se stavim , aleasi nam omarodilo dite je mu nejak zle tak nevim jeste jestli dorazim zitra dam vedet..
  • Coupe73
    Čau Petře, tak jak jste to domluvili na zítra s Lukášem?
  • Scoupe
    i ja dik...
  • Coupe73
    No teď otázka jestli mají všechny 74 stejný rozměr... A nebo ať jí ten kámoš změří a já ji když tak vemu
  • Scoupe
    Pavliku tak tadxy mas ceny jsou to nove baterky z kramu vcetne dokladu a zaruky je to Varta... 45Ah - 929 Kč, 61 Ah - 1 275 Kč, 74 Ah - 1 490 Kč jen ty ceny jak sem ti rikal z hlavy sem se prestrelil ale tu 74 bych umel asi za 1300 od toho kamarada jak sem rikal je ze stejneho zdroje ale nepouzity 14 dni ji ma doma...
  • Scoupe
    nevim tak vydrz ju.. viz Tech. sekce.
  • Coupe73
    Petře co baterka, už něco víš? Jestli se vleze?
  • Scoupe
    premyslim ze se dam na charitu.. opravy a dly na coupe za jidlo a vodu..:D:D tak treba na srazu ti to dam nove ten drzak na tu hadicku..
  • RAdE
    :-)) jj motorek jsem vymenil a svetla se hejbou krasne jak maji, takze super, jen, ze ten bazmek umelohmotnej na hadicku u steracu, jsem po druhe ulomil... ehm :))
  • Coupe73
    Jj, já mám tooooooolik mooooc radostííí :-)
    Scoupe má šikovné ručičky. Petře ještě jednou díky, jo a hele, víš jak jsme se bavili...vždyť ty taky rád děláš radost :-P
  • Scoupe
    no a funguje to teda z poslednich vet moc moudrej nejsem..:D:D mam posilat dalsi :P jsem rad ze vam delam radost kluci coupe 73 y take mohl vypravet ze? xD
  • RAdE
    Ahoj Petre, vcera to doslo, vecer jsem to vymenil a vse je v poradku, takze diky moc .-)

Jen taka perla, ta dvoucentimetrova umelohmotna potvora na tu hadicku, 5 minut jsem ji nasazoval, at se nezlomi, nasadil jsem uz to zacvakavam do mista na ty zobacky a lup jeden zlomeny :-D fakt 10 minut jsem nadaval v garazi, ze svine v hodnote asi 5 korun a uz podruhe :-)) kazdopadne jeste jednou diky R.
  • Scoupe
    mas to tam...
  • RAdE
    Scoupe, prosim, jestli mas jeste ten motorek posli mi info na meila ohledne platby, nebo jestli bys to poslal na dobirku, rad bych uzavrel tu technickou, bo ty bukvice mi reknou, ze mam auto v perfektnim stavu, ale, ze musim odstranit ty pedaly a doresit ty svetla do jednoho mesice, jinak cela technicka znovu ... dik Rade