BMW X6 černá barva Biturbo (nafta)

• cigarko
    Hele bacha taky na tohle, jednou mě taky ukradli Toyotu Land Cruiser, a jakože to není žádný drobek. Když jsem se s ní rozloučil tak mi po 4měsících přišel dopis kdy si jako hodlám to auto z odtahového parkoviště vyzvednout...Za parkování v křižovatce mi ho měšťáci odtáhli a trvalo jim 4měsíce než mě o tom řekli, přitom to bylo nahlašené na policii ČR a ti to uzavřeli s tím že se auto ztratilo a prostě není. A pak ještě po mě chtěli parkovné za ty 4 měsíce, ale když zjistili jaký v systému mají bordel tak jsou možná rádi že se mi mohli jen slušně omluvit. Když mi auto "ukradli" podruhé tak jsem věděl už kam volat. A od té doby parkuju jinde radši :DD. Jinak hodně štěstí v hledání.
  • Feki
    Videl jsem to v tv v nejakym dokumentu o kradezich aut..Nejaký borci ukradli luxusního Mergla,odjeli s tím do nakyho skladu,za 4 hodky polepili auto k nepoznání na jinou barvu a je to..Během dalších 2 hodin to mas za hranicema a než možna vůbec majitel zjisti ze nemá auto tam kde ma bejt tak už je daaavno pryč..Podle mě to takle nějak proběhlo,jak tu někdo psal,na zakázku..Dokonce prej i novy auta rozebiraj ale nevím no..
  • Feki
    Myslíš ze nesundaj znacky?:) Tohle museli bejt profici,zádný smazky co ti vysekaj okynko a vytrhaj rádio i s půlkou palubky..Podle mě už je za hranicema a určitě i změnili barvu foliema nebo tak,dost to dělaj u krádeži drahejch aut..Co satelitní vyhledávání?
  • JP
    Co alespoň značka, nebo něco jinýho podle čeho se dá ten kus poznat? X6 po Praze nejezdí jediná, nemůžu volat fíky pokaždý když vidim černou X6...:)
  • Coupe73
    nepojištěné...tak to je hodně blbý :-(
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    cece mit v Praze nepojistenou X6 je pro nej aspon ponauceni...osobne budu mit novýho Fenixe pojistenýho i proti krádeži at to bude stát cokoli,,,
  • Luxor
    2 Coupe 73: Každej může udělat chybu... pojištěný nebylo takže blbý, musí se to najít...

2 Jelo: oděrky co jsem viděl naposled žádné ani nic dalšího jedinečně zajímavého - z výbavy (doplňkové) si pamatuji head-up display, navigaci, jestli byl vyhřívaný volant apod. hovadiny si nevybavuji, se ještě přeptám...
  • Jelo
    Nějaké poznávací znamení ? Oděrky ? Výbava ? Doplňky ?
  • Coupe73
    No tak tohle musel ukrást jedině best profík a takový chybu udělá těžko :-(. S tím se už asi neshledá. Asi na zakázku a už putuje směr někde Ukrajina. Snad bylo pojištěné.
  • Luxor
    bohužel dá... kdo umí ten umí...
  • Feki
    Jak to mohli ukrást???To se ani neda ne?:o/
  • Luxor
    Černá barva, ukradeno středa 17.3. v 11:00 Krakovská ulice (Václavák), Praha 1.

Vzhledem k tomu, že možnosti v rámci různých kontaktů už majitel (můj dobrý známý) vyčerpal a nenašlo se tak zkouším tady, snad to nebude hned smazáno jako outtopic. Dík :-) Vzhledem k tomu že jsou tu i dobří hledači kradených vozů tak zkouším.

Odměna jistá, foto ilustrační ale rozdíly nejsou.