JARNÍ PROHLÍDKA

• krosmen20VTPLUS
    kuwa to sem měl vědět dřív.... :-)))))
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Tož prave vyrážíme s princeznou smer jarní prohlídka,,,je třeba se jí podivat na spodek :-))))))
  • Elkar
    pravda, pravda... tak až to dám do pucu a nabejskám tak se domluvíme a stavim se ;-) nebo tam můžu odtáhnout simarika :-D
  • Simarik
    Dobříš 150 km, jj jezdim ale teďka je to zase na vlek :-) radši. cesta mi vůbec nevadí, jen časově je to problém a přijíždim potmě :-) radši se projedu než abych to dal nějakýmu servicemanovi kterej se na tom bude učit !
  • krosmen20VTPLUS
    jezdí sem i z větší dálky viď Stando :-)
  • Elkar
    Dobříš... vzdušnou čarou 160 km... tak nevim no :-(
  • krosmen20VTPLUS
    pokud někdo má vážnej zájem tak prosím po mejlíkovi ktmotorsport@mujmail.cz nestíhám na vše odpovídat přes fora anerad bych na někoho zapomněl to platí i o poptávce práce atd.... díky :-)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    občas se dá zahlídnout 50ka kterou by rád kontroloval kde kdo,mám ale strach protože třeba hasiči by mohli barvitě vyprávět co je to za mazec když chytne stará stodola a přecijen,nenašel jsem zdraví na hnoji že :-)
  • Scoupe
    Marceli s tou babcou to je k zamysleni a myslim ze by ti mile rada dala i vic nez nejakou 50ti korunu a hned ji budes moct i opecovat a na stale kontroli bude jezdit uz jen a jen k tobe...
  • Dr.Ravic
    Marceli, mladou mám v pořádku, ale babi nejak zlobí? prohlídneš ju?:-)))
    Krosmen: to je zajimavá nabídka...
  • von Raven
    JohnDi neboj Marcel pro tebe prijede... a gratis
  • Coupe73
    Krosmene, umíš geometrii a zbíhavost? Popřípadě kolik by jsi si vzal za práci, vyměnit ramena, stabilizátory. Díly mám, jen práce. Dík za info, třeba do mailu.
  • krosmen20VTPLUS
    prohlížejí se základní akční členy podvozku-brzdy čepy,vejfuk,ramena......
    servis máme v Dobříši.
  • HARIBO
    Podle me to bude do 50let jenom,..
    Pak jedine prohlidka v Pelhřimově :)
    grátis :-)
  • Mertix
    tak mi to tam prohlídni:)
  • Jelo
    Marceli, a taky je to za padesát ?

Krosmene : a kde ty to vlastně máš ? a co vše zkontroluješ ?
    no a kdyby někdo potřeboval prohlídnout v jakym stavu má přítelkyni tak ji může poslat zase ke mě,objednávky posílejte mailem s fotkou přítelkyně v plavkách a já vám určim termín :-)
  • krosmen20VTPLUS
    Nevěděl sem kam to dát,házim to sem.Od 1.3.2010 bude probíhat akce jarní prohlídka za 50.-
    Akce tohoto tipu určitě znáte,nemá smysl se tady dlouhosáhle o nich rozepisovat :-) POZOR
    platí nejen pro coupe,ale pro všechna auta dokonce i neitalská :-)