pro ty co v zimě nejezdí

• ales
    věřím tomu,že s viscodrive může být na sněhu super svezení,ale nemám na to srdce...
  • Dráček
    Taky jezdim i v zime :-)a parada akorat nesnasim ty zalezly zimaky:-D
  • Simarik
    sem tak nízko že sem i zimáky dal pryč, jezdim firemním
  • Honzousak
    Já s nim jezdím taky i v zimě (zrovna předvčírem jsem vezl 4 němce domů i s nákladem), ale musim uznat, že daleko líp vypadá kupátko, když je čistý a to lze v zimě těžko dosáhnout...proto chodím každé auto (ale ano, i pikapa) minimálně 1x za 14 dní/2000km umejt na myčku vč. mytí podvozku, to je to hlavní.

JInak pojistku na coupé mám 3.800Kč/rok, platím čtvrtletně a mám 1,8 16v
  • Aljaška
    já s ním 4 roky jezdila furt, teď už ne, letos nedostalo ani zimáky, stojí mě v práci ve skladu, kdeje je teplo.
  • Rodriquez
    Auto je na ježdění a ne na to aby stálo v garáži... :-) já jezdím furt ať je léto nebo zima v Coupe je mi vždycky príma :)
  • Koty
    taky jezdím celoročně...je to jen auto :o)
  • Mertix
    přesně tak, moje řeč:)
  • POL 20VT
    jezdim celou sezónu, co tady pořád s těma autama řešíte, auto jako auto, žádnej zázrak to není! :-)
  • Martin 8vt
    Já loni celých 1100km,tzn že lítám jako blázen!Přesně jako aleš-když je hezky,tak motorka a když ne tak stejně jezdím workwagenem a tak zjištuju,že mám tupouna vlastně jen jako nedobitnou kasičku,která stojí a stojí a stojí.....
  • ales
    přesně tak, v létě když bylo hezky,tak jsem skočil radši na motorku a v dešti se mi s coupe jezdit nechtělo...
  • ales
    zjistil jsem,že nejezdím ani v létě,vloni celých 800km....
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Už taky v životě nebudu v zimě jezdit ničim než na tíkolce s nalepenejma připínáčkama....kurňa
  • Missicka
    Coupe73: Tak to bych spíš zavolala někomu známému, než spoléhala na pojišťovnu.. A navíc na nějaké extrémně dlouhé trasy se nevydávám. Mám Coupé hlavně jako mazlíčka a koníčka, víš.. :o) Sem tam tuning, sem tam klubový sraz.. ;o)
  • Coupe73
    Missicka - musím přiznat,že ani já jsem tyhle služby ještě nikdy nepoužil a doufám, že ani nevyužiju, ale náhoda je vůl a až se nedej bože něco stane, tak i kdyby jen porucha na cestě, daleko od domova, příspěvek na hotel nebo odtahovku příjde vhod.
  • Missicka
    Coupe73: Nějak jsem nikdy nepocítila nějaké služby pojištovny, u které jsem byla.. Takže mě je to úplně fuk a i ten litr je pro mě plus.. :o)
  • Coupe73
    Missicka : to já taky s turbínkou,za 5tis jsem od český poj. max spokojen. Není důvod měnit jen pro litr ročně, ostatní pojišťovny nemusí mít stejné služby.
  • Missicka
    Coupe73: No, tak to já s turbínou.. Budu muset po něčem mrknout. Ovšem mít na to tak čas.. :o/
  • Suvis 1.8 16V
    Jo je to Alianz s plnym bonusem na 1.8 16V. Manzelku nemam, tak muzu cpat prachy do nadrze :-).
  • Coupe73
    Missicka - Suvis to platí manželce. Poplatek, že může jezdit :D
    Otazka spíš, za co? Za coupe? No pokud máš 1,8 a velký bonus, tak je to možné.
  • Missicka
    Suvis: A u koho??
  • Suvis 1.8 16V
    Nechcu prudit, ale platím 2800 kč/rok :-)
  • Elkar
    platím 3,8 za celej rok, takže mě neukousne když to v zimě stojí...
  • von Raven
    jo mam www.seznam.cz a tam napisu pvinne ruceni a vyleze dost srovnavacich tabulek, tam si najdu nakou slusnou a levnejsi pojistovnu a na jejich webu to jde udelat po netu...nepotrebuju platit zadneho vyzirku
  • Missicka
    von Raven: A máš někoho, kdo ti dělá pojistky?? Já bych teda taky ráda přešla jinam, kde platí míň, ale nemám kdy lítat po pojišťovnách. :o(
  • von Raven
    jj ja to menim prubezne, kdo da lepsi cenu nebo lepsi podminky... nejdriv sem mel koop, pak callin, pak ceskou a ted cpp...hehe kazdy rok jina :D ale ta cpp vydrzi ted dalsi dva pac sem se upsal na 3 a mam ten bonus za 3 ihned jak sem psal
  • _ACE_
    Mám Slávii za 3181,- teda s max.bonusem.
  • Missicka
    von Raven: No asi budu muset, jak to tak sleduju. Já jsem u Uniqy. Na doporučení Ondry, ale jak tak sleduju jsou i lepsi a vyhodnější pojišťovny. Do depozitu se mi nic dávat nechce, ani nemůžu, páč přední SPZ mám napevno k modeně. :o( Každý rok od 1.11. do konce dubna nejezdím - takže půl roku platím za nic..
  • Sonny
    von Raven: No to taky:-D Ale jinak kámoš je pojišťovák. :-)
  • von Raven
    ... u kazde hlidky policie co ho tapne :D
    Sonny a u koho?
  • Sonny
    To já budu platit necelou čtverku i s havarijkem, proti vandalizmu, živelným pohromám atd. atd. :-DDDD
    ty kraso tak to je cajk..mám známou která má kancl u nás v baráku. tak to s ní pošprechtim..to mě zajímá
  • Luxor
    ja platim skoro sedmicku (Praha) jen za ruceni s temer plnyma bonusama u kooperativy a prechazet nikam nebudu, mam to schvaleny od dvou znamych pojistovaku co me nejdriv chteli zkecat na jinou levnejsi pojistovnu ale pry kooperativa plni suprove a nema pro me cenu nikam migrovat...
  • Luxor
    nj extrem, ale nikdy nevis co se muze stat... to uz se tu pak ale dotycny asi chlubit nebude ze mel levny ruceni a k cemu mu bylo...
    dobrá připomínka, to je dobrý vědět když se budem poptávat. má ještě někdo nějaký podobný typ/trik :-))
  • von Raven
    zmen pojistovnu Missicko.. nejlevnejsi bude asi triglav nebo callin, ale ja sem vsadil na CPP a jak rikam mam to na 3 roky a za to mam ihned -15% tak jako bych mel jinde az po 3 letech
  • Aljaška
    Tý jo, já už nevím, mám to pojištěný tuším na 80-90 000kč. Jinak spoluúčast na havarijku mám 5%.
  • Missicka
    A proč já platím 5050,-???? :o(((
    Aljaško jaký máš plnění u toho havarijka bo krádeže??
  • Aladin
    3635,- hasičská
  • Aljaška
    já mám cpp, plaím 13 000kč ročně a mám v tom povinný, všechny okna, vandalismus, havarijko, živly, krádež- no prostě úúplně vše.
  • Hanz16VT
    Triglav 3999,- plus 600,-za všechny okna/rok
    Koukám že se budu muset informovat...platim u Český Pojišťovny cca 7000,- ročně + skla. kdyby to bylo u ČPP až takto levnější, tak jdu do toho.
  • k3lukas
    ja mam cpp a platim 3900 rocne :)
  • von Raven
    4100 zaokrouhledne CPP rocne, v zime nejezdim a znacky nechavam pac kdyz je prilezitost zablbnu kousek od baraku na snehu i na letnakach :D

jinak u CPP sem vyuzil tu slevu, ze se upisu na 3 roky, ale ihned mam bonus jako jinde za 3 roky.. takze -15% z ceny ihned
  • Mertix
    ja u čpp 2500...čtvrtletně...:(
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ČPP a platim 1700,- pololetně + 600 za rok na všechny skla :-D nooo nestěžuju si, na to že mám 20VT to je docela málo nemyslíte ?
  • Coupe73
    ted otázka jestli tyhle pojistovny nabizeji sluzby jako čp
  • Kubajz20VT
    já mám hasičskou vzájemnou pojišťovnu a platím 5000 za rok na 20VT..
  • nocarret
    já platim na 20VT 4100.- ročně uzavíral jsem to nově vloni u Generali
  • Coupe73
    No není to špatná věc, ale mě stačí když se oteplí, není sních, suchá silnice a nevydržím :-). Takže nechám si celý rok.

Jinak, Česká pojišťovna má akci. Pokud tam máte pojištěné auto a máte bonusy, tak vám bonusy budou platit na další přihlášené auto.
    Já mám na Fiata Mareu 45% bonus. Šel jsem o5 k český a za mé 16Vt chtěli roční pojistku 10300,-. Zhodnotili můj bonus + jako dárek 5% a jsem na rovné půlce, takže za 16VT necelých 5200 je krásné. Samozřejmě že bonus mi zůstal i na Marušce.
    a normálně platíš kolik, a za jakou motorizaci za rok
  • turbo
    Zjistil sem ,že Podnikatelská pojišťovna má sezonní povinný pojištění,kdy nemusíte odhlašovat auto a dávat čísla do depozitu.Jen nahlásíte vaši sezonu a podle toho vám vypočítaj pojištění.