Lutro+Mafl!k 16VT

• Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    resp já osobně jsem u toho "pouze byl" když to Nocarret zapojoval, třeba by ti poskytl užitečnejší info.. :-) každopádně až budeš mít dovychytaný budíky, budu jeden ze zájemců do svého Fénixe
    nn regulaci podsvitu mi zajistoval potík od plasmy. regulaci podsvitu origo kontrolek sem mel na stredne( aby neprosvitaly budiky ale byli vidět kontrolky svetel atp..)
    Goode, bylo to zapojený přímo na napájení budíků příma na plosnáku zadní strany budíků resp jejich podsvitu. plasma pak svítila při otočení klíčkem, nikoli při zapnutí světel, pokud by ti to tak vyhovovalo, just do it:-))
  • Coupe73
    o Lukaši jak jsi šlechetny :-)...děkuju a už se těším
    sliboval sem tě stáhnout o 700?? tak ted ti je pošlu za 500+poplatky,, kamarádská sleva:-))
  • Coupe73
    Jo v pohodě, mno interier jsem ještě trochu předělal a už to vypadá fakt před dokončením. Teď začnu dělat venkovní vzhled. Z venku mám doplňky v titanu a 17ky kola. Ale začínají docházet tolik (ne)oblíbené penízky :-), tak až budeš posílat dobírkou, mysli na mě a buď na mě hodnej :-D
    adresu mam, stiham to poslat až v pondeli. Ok? :-) jinak jak jdou upravy a slechtení?
  • Coupe73
    ok
    cece asi ti je poslu postou, pac ted se do Hyskova nedostanu. napis mi na maila tvou adresu, poslu ti je dobírkou, ju:-)
  • Coupe73
    Luky, jak to vidíš s kobercema?
    každopádně :-) budou rády, a hlavně nás nechaj pokecat, pač se nebudou nudit :-)
  • jarik22
    mam cicinu,takze pokud se neprida nikdo vic tak muzeme vytahnou ty nase polovicky:-)
    jinak už je hotovej odkaz : http://www.fiatcoupe.cz/forum/akce-a-srazy/4277-pr azaci-a-okoli-25-11-2009-sraz-vecer-na-radotine/

tak přispěj, snad se nás sejde víc
    jako kdyžtak pujdem sami, bo máš kočku?
  • jarik22
    ok super:-) uz se doma fakt nudim..
    Ahoj, cece zatim se se dovolal jen Scoupemu. a ten nebyl uplne nadsenej, streda a druhej den do worku, zkusim založit pro pražáky lajnu. třeba se chytí někdo
  • jarik22
    Ahoj tak jak to vypada?uz vis den a cas?