Marcel 8,12,16,20VT...

• Coupe20VT PLUS :-D
    nic konkrétního... přijdu do krámu, nechám si zjistit, co mají a za kolik a jdu cestou co je drahý, je i dobrý... u věcí za cca 200,- mě fakt 40,- nahoru nebo dolu nevytrhne...
  • Feki
    Ty si nejakej konkretni kupoval se kerym ses spokojenej? Nemusi bejt ze 24k AU...:)
    nedělám si kozy. fakt je plastovej. ale normálnímu člověku to stejně je fuk. protože než plechovej stačí proreznout, musí být už dávno vyměněnej zase za novej... tenhle plastovej ocení jen lama...
  • Feki
    Diky
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    mě tam vyskakujou nějaký vodní pumpy a tak: pokud máš 20V nebo VT dej tam 108čku a ten paliváč jakej chceš,na tom snad neni co podělat. olejáčů bude taky hafo dobrejch,ale konkretně já ho mám vyzkoušenej a tak už jinej nekupuju. Jo vlastně jednou jsem měl nějakej Muller filter a ten byl taky ok
  • Feki
    Delas si kozy nebo proc ten smajl?
    benzínovej od championa je perfektní... je plastovej, takže neprorezne... :-D
  • Feki
    Zdravim Marceluse.Kdysi si hazel typ na OF Champion F108 a v Autokelly mi vyjel na muj motor F107 viz.http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx?PrimaryCode =CH%20F107&Sender=Catalog&CatalogPath=CH%2 0F107
    tak bych se chtel zeptat na nazor,nechci to davat do tematu a poslouchat reci tak se ptam tebe pac si myslim ze umis poradit.Jinak by me zajimal i palivovej,treba http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx?PrimaryCode =CH%20L225&Sender=Catalog&CatalogPath=CH%2 0L225
    taky od Championu..Jen jeste reknu ze mam 20V NA..Dik moc,nechci bejt za blba ale vis jak radsi se zeptat nez neco koupis..
  • Lenoš20VTLE
    měli jsme ho doma dobrej drak
  • POL 20VT
    no totoc? To mě něco připomíná :-D
    šrouby nakupuju u Faboryho,napiš rozměr a kvalitu šroubu,já to poptám a pak už to frčí :-)
  • Lenoš20VTLE
    jsou stejný jako na favorita a stojí kolem 12kč
  • nocarret
    Marcelku potřebiju nějaký ty šrouby na přední nápravu nový a nechce se mě do Fiatu, je nějaká cestička? Už jsme se o tom bavili jednou myslim
    já když potřebuju něco poslat aby to bylo včas u zákazníka použiju PPL. Určitě jsou i jiné kvalitní spedice,ale já jsem s nima zatím spokojený a tak nepátrám po lepších. pošta je katastrofa,podle chování pošty bych očekával ukončení živnosti,ale ty ku.vy si žijou dál a dál mě se.ou!
  • Simarik
    nj je to banda zkurvených hovad, fakt už nemám slov, hlavně že mě přesvědčovali že to dojde max odpoledne !
  • Lenoš20VTLE
    vždyť jsem to říkal,že na českou poštu je spolech
    tak to lamela nebyla,bylo to Fidovo krmení :-) Už jsem to zbušil takže ji nebudu potřebovat
  • Simarik
    supr
    mám zprávu z pošty že tam něco je, zítra to vyberu a bude to asi ono - po obědě to jde do kupy!
  • Simarik
    jj a jel sem kvůli tomu až na hlavní poštu :-)
  • Lenoš20VTLE
    jestli jsi to posílal poštou,tak to určitě dojde druhý týden
  • Simarik
    spíš mě zajímá jesi to dojde, ujišťovali mě že ti to dnes dojde !
    děkan
  • Simarik
    ODESLANO, zitra ji mas doma, bude to obyč balík, já se stavím až to pojede :-)
  • Simarik
    ok dnes posílám doporučeně obchodním balíkem. doufám že pošta u vás doručuje
    zkus to poslat,třeba přijde včas pokud mě něco zdrží. Jinak v pátek to jde do auta zpět a to tam dám jinou lamelu
  • Simarik
    moc se omlouvám že sem nedorazil, léčim se ze chřipky ale hlavní důvod je že nemám čím jet. můžu ti jí poslat ? jinak bych totiž dojel až příští týden a nechci to zdržovat... už tak mám zpoždění !
  • Simarik
    ahojda,
    lamelu mám doma, dneska sem ji přivezl a ''zítra'' ti jí můžu dovalit,jen potřebuju telefon a adresu :-) třeba zase na meil simarik@email.cz