Pro Patrika

• Jan Paukovic20VT
    Patas vse nej at se ti dari lip nes dotet mas to tesky koukam.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    sice dodatečně, ale taky vše nej...
  • Feki
    Gratulace!
  • Tonda
    Dodatečně se připojuju ke gratulaci:-) Jo a Patriku mohl bys mi nekdy zvednout telefon?Diky.
  • Fugasik
    Taky všecko nej a polepši se :o)
  • Lenoš20VTLE
    Kloučkůů kongratulejšn
  • Aljaška
    Paťo vše nej !!!!!!
  • Luxor
    Vše NEJ !!!
  • marcin
    tiez prajem vsetko najlepsie,a nech sa dari ...
  • Coupe73
    Klucí máte pravdu,já jen víceméně reaguju na otázku jestli se mu něco nestalo.Takže jsem jen napsal,že žije a zbytek je na něm.
  • Jarda "roger"
    Má moje auto i peníze... stačí když řekne, že potřebuje 2 týdny navíc a není co řešit.
  • Coupe73
    Jo Patrik žije, mluvil jsem s ním o víkendu, jen mu dejte čas a on se zase ozve.
  • Aljaška
    žije
  • Feki
    Patrik je prej všechny nechal prevyst do USA ze prej se bude natáčet nejakej hip-hopovej videoklip kde všechny naráz vybouchnou a dostane za to prej majlant..:D
  • Jarda "roger"
    Nevíte někdo, co je s Patrikem? Jestli se mu něco nestalo když už po něm není víc jak týden vidu ani slechu...
  • Horajs
    Do někam že doba je zla takhle se profík nechová když ho budem litovat tak začne zvedat telefon a vybírat maily???
  • Jarda "roger"
    Odemě má patrik asi 15 nepřijatých hovorů, 2 SMS, hlasovku a email... a to jsem si měl minulý týden jet pro hotové auto... Tohle je smutné :(
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    doba je zlá
  • Mertix
    Patrik to má ted dost těžký, dřív co vim bral každej vše od něj, ale ted když někdo něco shání, tak radši jede o 50km dál aby ušetřil 100kč...je to škoda, ale ted už díly prodává kde kdo z domova, když třeba koupí coupe na díly za par kaček a pak to rozprodává...
  • Syky
    ja to same..diky...
  • Soukros
    Čus prosim tě psal jsem ti mejla je to 2 týdny zpět nemám stále odpověď díky