Sonny

• von Raven
    jn megasraz :) kura ja uz uvazuju ze to prodam ale pak se zase svezu do roboty nebo dom a zas me to prejde :D ale nevim kolik roku to ma este zivotnost a jestli investovat nebo radsi jine a investovat tam
  • Sonny
    von Raven 1.8 :To je překvapení :) Snažím se aby bylo všechno tiptop. A hraju si z detailama kterých si normálně nikdo nevšimne. No jinak doufám že se ještě sejdem s coupasama než to dokončím. Jak tak sleduju tak největší sraz ostravska je u nás v garáži :D
  • von Raven
    Sonny co ty tam mastis za letadlo? Nez to dodelas tak se to tu na ostravsku uz vsechno rozpadne :D
  • von Raven
    ne nepujde, doma to zmerim ale myslim ze to bylo 45x55mm myslim jen
  • minco
    hele šoupni sem i rozměry, chci vědět, jestli tim pujde zakrýt znak fiat na kapotě
  • von Raven
    jj taky mam z aukra jeden vzor co byl jen prelakovany potisk, pak mam druhe delane na silene tiskarne ale aspon v silikonu, taky z aukra ale uz je to lepsi, ale toto co mam je na zrcadlove stribrne folii s luxusnim potiskem barev bez jedineho pigmentu, takze fakt masakr, kvalitnejsi uz je jenom 3D silikon zality do kovoveho znaku ale to uz se bavime o stovkach za kus
    ...........
    no kdyby bylo vic zajemcu tak muzu supnout kacky na paypal a domluvit se s polakem, nejdyl trva prevod penez na paypal
    pokud nekdo pay mate tak se muzete domluvit sami je spolehlivy
  • minco
    ale toto jsou velice pěkné kousky, sám bych je bral.nemáš jestě?
  • minco
    ja mam z aukra, stačí zadat do vyhledavače 3D znak abarth a ono to vyběhne, mají i ferrari a tak..
  • von Raven
    ok Inkvizi 1 ks rezervovano
    Sonny 4 ks rezervovano
    pak mam posledni kus, nebo spis uz nemam, pac pocitam ze si Inkvizi veme dva na obe strany k blinkrum
    .............
    takze uz neni :D

v pripade zajmu by se dalo, nebo kdo ma paypal ucet, dam mu kontakt na polaka a po zaplaceni to ma doma do dvou dnu
  • Sonny
    von Raven 1.8 : :D Bomba!!! :D Tak já potřebuju 4ks :)
  • von Raven
    6 volnych kousku
  • von Raven
    he koho sem nasel :D a ted se i snazi odpovedet, takze sem objednal 10 kousku a s postou a bankovnim prevodem vyjde kus na 60Kč
    co rikas? kolik ti jich mam rezervovat z tech 10 :D
  • Sonny
    Feki: Je to dělané ručně. I šablony si dělám sám...U větších ploch je to trošku problém ale dá se to. Pokud na to hledíš a hledáš vady tak se určitě najdou ale to i u laku který stříká stroj. Folii bych tam nedával pač vím co dělá nálepka po pár letech. Stáhne se do sebe a začně praskat nebo na okrajích se začne dělat špinavý okraj :( Jinak když to porovnám se sprejem tak tady je to skoro to samé ale daleko pečlivější. Jinak airbrush dělám i na zakázku.

von Raven: I to k tomu patří :DDD
  • von Raven
    Sonny to driv rozbije nez pokresli :D ale ten carbon ma pekne udelany
  • Feki
    Koukal jsem na motorovej prostor-to si borec tyo..Taky rad kreslim atd ale s airbrushem jsem ještě nemel cest,ale asi to bude jako malování sprejem-což jsem si rozhodne vyzkoušel..:) No jinak by mě zajímalo jak si to dělal..Od ruky aby to bylo pravidelný asi ne vid..Jinak fakt mazec,takle jsem si to představoval ale to nevyresilo můj problém kerou fólii koupit..:) safra..:) No jdi fakt borec,skoda jen ze mi asi moc nepomuzes..:( :) Delas brush na zakázku?
  • Sonny
    Feki: Není to folie. dělal jsem si to sám a je to dělané Airbrushem. Vydrží to všechno. :-) A počkej na další sezónu, na panel příjde taky nějaký airbrush...
  • Feki
    Caute chlape.Před nedávnem jsem dostal takovej designovej nápad do interiéru a doufal jsem ze to nikdo nemá..Bohužel:) došel jsem k tvymu nicku a hle..ten samej nápad..:D Jde mi o tu listu na palubce,potahnout ji karbonivou fólii..Je to supr,aspoň jsem to videl.Ty mas co za fólii?Nasej jsem si,i tvarnou ale nevím jestli bude dost reálná..Dělal si to sám?A nepřemýšlel jsi nad středovým panelem?-u ovladačů..mas ho cernej,je to sice zohejbanej dil ale šlo by to myslím..
  • von Raven
    prave ze nevim.. furt ticho .. bud ho odflakla mafie nebo mu prestaly chodit moje mejly
  • Sonny
    von Raven: Oni to tady vezou na kole? :oD
  • von Raven
    velke by mely byt stity 55mm takze idealka ale psonk zatim mlci zkusim mu napsat znova
  • Sonny
    von Raven: Tak jak to vypadá? Už si něco zjistil?
  • von Raven
    ja tez ten cerny u "ma"
  • Sonny
    Von raven: Já chci abarth!!! :D
  • von Raven
    a na kolik by to vyslo u tebe
  • von Raven
    napisu mu co t bude kostovat
  • von Raven
    tak 4 kulate a 10 s cernym stirem
  • Sonny
    Tak už to objednávej :-D
  • von Raven
    jj docela dulezita vec, pac obstrihat to je blby napad kdyby se neveslo
  • von Raven
    Sonny ok pocitam s tebou 5ks
    Elf nejsou spatne ale mslim ze tam psal prumer 60mm a fiat ma myslim stredove krouzky mensi, je to treba zmerit protoze jak by to sedelo jen krajema nebo krajema ne tak je to na prd
  • Sonny
    Tak já jich beru 5kousků :-D Tak mi dej vědět až budeš chtít money :-D
  • von Raven
    jo ten se mi libi taky nejvic...jak sem psal cena vychazi na 50 za ks bez posty a bankovnic poplatku takze kdyz vemem oba po 5 tak se snad tech 5ks vleze do 300 na nase
  • Sonny
    Tak to kdyby vyšlo tak jsem šťastný člověk. Mi se líbí tan znak jak tam máš ,,ma,, :-D
  • von Raven
    kousky
  • von Raven
    dobre
  • von Raven
    docela
  • von Raven
    v nabidce
  • von Raven
    ma
  • von Raven
    ale
  • von Raven
    tak dojet do polska ne e pry je z nemecka, v polsku ma jen trvale bydliste
  • von Raven
    tak sem polakovi napsal, kolik toho ma a jestli to nejak poresime po netu nebo jestli si muzem dojet k nemu dom
  • von Raven
    he :D

http://www.allegro.pl/item716682229_abarth_znaczek _3_d_50x55_mm.html

http://www.allegro.pl/item724787094_abarth_najtani ej_na_allegro_wysylka_gratis.html

vic se mi libi ty prvni ale typek nema paypal, zato bydli asi 50km od hranic, ze bych to s nim nejak domluvil a udelali jsme si fiataci vylet do polska?