For Brano

• Brano20VT
    dnes som to poslal
  • Koty
    origo má myslím 57,5mm
  • Brano20VT
    priemer bude si myslím taký ako u originálu , preto lebo každý diel supersprintu je spasovatelný s originálom
  • Coupe73
    A zase příspěvek od BB.....
  • Koty
    Cau Brano, chci se zeptat, ty máš supersprint. Jakej to má průměr? 60mm? Nebo více?
  • BigBen3
    Doktor: Nééé, to je ten 5 l demižón za sedum pětek přímo od Lomcováka:-))
  • Dr.Ravic
    Brano: jako kdyby jsi me neznal. já preferuju jakejkoli chlast:-)
  • Dr.Ravic
    tzv. španelský lomcovák???:-)
  • Dr.Ravic
    to je ten merlot z lidlu? 3 litry za 59 kč:-))))
  • BigBen3
    Děkuji za podložky. Dorazily v pořádku. Až bude čas,zkusim je napasovat a hodim echo. Merlot už leží na správném místě a těší se,až ho vychrochtáš:-)
  • BigBen3
    :-))))
  • Brano20VT
    Bene už mi teču sliny
  • BigBen3
    Tak já vim o jednom krámě v Teplicích, kde je maj, anobrž sic jeden stojí 150Kč, ale maj:-) Nebo aspoň měli před měsícem. Zdálo se mi to velmi drahé
  • Tlama
    Big Bene nekoupíš...a jestli jo tak mě nasereš-)) bo sem protelefonoval snad litr po všech různej šopech a pneuservisech....slibovali že budou....a nebyli-))
  • BigBen3
    Brano: Já si koupim prodloužený plovoucí. Bude to v pohodě. Ještě jednou díky
  • Brano20VT
    bene ja Ti to kludne pošlem ale kde chceš zohnat predlžené plovoucí šrouby , aby Ti nakoniec tie podložky neboli k hovnu
  • BigBen3
    Brano: Šrouby bych moc rád, ale asi máš origo. Mám tám Alu 17 a rozteč 4*100. Potřebuju plovoucí:-( Budu moc rád jen za ty podložky. Adresa je: Vojtěch Václavík, Ant. Sochora 1315/29, Teplice 415 01. Pošli to na dobírku a napiš si tam cenu. Děkuju moc:-)
  • Brano20VT
    bene možem ti to poslat , pošli mi na emila adresu a chceš aj šroby ?