Mertix: super to jsem chtěl slyšet už se těším :-))) Když dobře dopadne můj motor a dočkám se někdy papírů tak bych Ti měl ujet o větší ranec ;-) A ne že si to do tý doby nějak opravíš :-)))
no, tak tlačí 1,2 baru, maže dobře, Patrik s nim jel, a že oki, chtěl bych to poměřit na sprintu...jinak ted du psat Marcelovi kvuli nove spojce, zítra tam hodim termostat, snad, a v srpnu budou rozvody(od Pati)chci to dat do kupy...
tak to je strasna story,ja s tim na Renocaru co byl tenkrat na letisti uz nevim rok, ujel super bombe bmw E46 3litr upraveny od Kramskeho a vyzval me hned znova a pri dalsim pokusu spalil spojku,az budu doma nekde najdu fotku :o)
njn asi dostalo kotel... jednou jsem byl svědkem i chodu bez oleje - pěkný pecky... :-) Stejně když tam pak tu nejlev. 10W40 dolil hned někudy vytekla ven :-) poměřovali jsme to s mým sériovým 16VT který mělo sjetou výfukovou vačku na kaši (na některých palcích chyběl i centimetr :-) plus jelo v nouzovým režimu tj. cca půlbar a nebylo mi to schopný ujet ani na dálnici (cca 200km test), na sprintech jsem tomu 4x ujel o ranec... hrozná kaše na to že by měla mít teoreticky 220?k a já měl real v tu chvíli tak 160?k... Asi něco špatně :-) Snad ho dá Mertix nějak dokupy a bude z něj zase leštěnka... ;-)
chudák auto,u nás se k němu chovalo jako k pokladu,tenkrát stálo i trochu nabouraný necelejch 650 tis.,kamkoli jsme přijeli tak na to lidi čuměli jak puci a hlavně ten výkon byl tenkrát neskutečnej z kohokoli jsi měl prdel..,olej se měnil každý jaro 10W-60 po tak 9tis.km jak kdy to vyšlo v dešti moc nejezdilo a v od podzima do jara garážovalo, normálně mi z toho je smutno,já ho vždycky leštil a svést jsem se mohl jen opravdu hodně za odměnu,jinak jsem drtil svojí zastavu s motorem z Ritma 85
jj chudák coupé... za posledních pár let si údržby vůbec neužilo, měnilo se jen nejnutnější a pak už ani to ne což bylo spíše dobře, alespoň pak nedocházelo k ještě většímu opotřebení provozem (provoz bez oleje apod.) - teda když se pomine to že ho na parkovišti někdo naboural a lámal se do něj. :-) Pak předchozí majitel podle zákona §dlužíš a děláš mrtvýho brouka => v nemocnici si poležíš "uklouznul v koupelně" a coupé bylo krátce na to exekuováno - koupil ho Mertix. Před prodejem ale ještě prošlo nutným upgradem viz např. nová 44Ah baterie apod. :-)))
tvoje auto bývalo ve své nejlepší době mého otce,někdy od jara 1995 kdy jsme ho dovezli ze "západního německa" :o),mělo najeto asi 9 tis.km a rozbitý zadní nárazník + zadní P lampy,za asi 8 let to mělo najeto okolo 75tis.velmi opečovávané,potom jsem já koupil limited a táta už chtěl taky 20vt,takže ho prodal našemu kamarádovi a koupil millenium se 40tis.km,potom chudák auto změnilo několik majitelů ...