nestartuje po zimě

• sebo 1.8 16V
    Mne to robí takto isto ale je to 1,8 tak neviem ci pri 2VT to iste

• sebo 1.8 16V
    kontrolka na budíku tlaku svieti pred naštartovaním nie? Po naštartovaný zhasne a budík začne ukazovať stúpajúci tlak teda aspoň mne to tak ide:) Ale mohol napísať ci ta pumpa ide inak zbytočne riešime a nevieme ci ide vôbec pijatika :)
  • ZdenysM.L.
    Jak to dlouho stálo?Jak je starej benzín?Nemá baterka malou kapacitu?Může točit ,ale na ostatní nebude mít sílu.
  • bubAk_
    kontrolka u tlaku by nemela sviti kdyz sviti je neco spatne, nejspis cidlo nefunguje... nemelo by to sviti, sviti to jen kdyz je nejaka porucha u tlaku :)
  • sebo 1.8 16V
    Myslím že má teda apom mne svieti a FC chyť ne .Ta pumpa ide? Máš tam aspoň 15litrov? Ma to snahu chytiť alebo len pretáča štartér
  • diagnóza 16VT
    a blbý dotaz- na levém budíku u tlaku když startuju, resp když otočím klíček do předposlední polohy má svítil ta kontrolka nebo ne?
  • diagnóza 16VT
    jj asi vím co myslíš...takový hlubší zvuk jak říkáš tak po dobu 3 sekund...vyzkouším a uvidím
  • sebo 1.8 16V
    Mno neviem to popísať presne je to ako taky zvuk motorčeka od nádrže tuším to hučí nejaké 3sekundy po 1 otočením kľúčom kým zhasnú kontrolky prestane ten zvuk u mňa tak sekundu po zhasnutí až potom štartujem . Pri nádrži z vonku je ju asi najlepšie počuť keď už je predsmrtnou skoro ako mlynček na kávu keď je nova vraj len to natlakovanie počuť .Ja som menil z vraku po búračke na predok tu je počuť jednoznačne .Presnejšie to popísať neviem
  • diagnóza 16VT
    a jak poznám že natlakuje pumpa? xD
  • sebo 1.8 16V
    Pumpa natlakuje? Myslím 1 vec co sa dá jednoducho zistiť
  • diagnóza 16VT
    Hoj, po zimě zkouším 1. start...ale nechytá...točí točí ale nenaskočí :)

rady? co nejdřív udělat..

předem dík...stejně si myslím že budu muset počkat na lepší počas :) pak naskočí až se ukáže sluníčko