k cemu je toto?

• Scoupe
    jo tak to mam presne jak pises ale alarm nefunguje jen tak 3krat za 2roky co amm auto se mi sepl kdyz sem to mel odemcene takze to jde ven..:)
  • Denis 1,9 JTD:(
    No pro tebe je to jenom k tomu vyházení:), ale jinak jsou to ultrazvukové senzory pohybu právě pro ten alarm. Jestli tam máš takovou černou lesklou čepičku, tak to je ono. Paky bys měl mít i vzadu na C sloupkách mini vysílače, jak malinké repráky.
  • Scoupe
    piezo senzory? :O to e k cemu a kde?:)
    vsechno vyhazim..:D
    Asik jo, dálka a piezo senzory, je to prostě k ničemu:)
  • Scoupe
    tak jedeme dal, pod stropnim svetlem bilej konektor do do nej cca 5kablu, tusim ze to je k senzoru na dalkove zamykani, je to tak? :)
  • Scoupe
    fajn takze dam jinou el kde nebyl alarm..:)
    Jo pod předním blatníkem je přímo ten alarm, ale v jednom autě jsem ho měl a když jsem to sprostě vyndal, tak nešel nahodit motor. Takže to tam musí být. Jestli ti vadí jeho hmotnost, tak to rozeber a vyndej sirénu, zbytek nic neváží.
  • Scoupe
    a kdyz jsme uz u tech zasad,tak k cemu slouzi takova zasuvka kam verou en cerne kable je to jako pod L predim blatnikem a miskou tlumice myslim ze to bude k alarmu ci tak neco, pokousel se to nekdo uz vyradit a vyhazet z auta?:) zitra to blejsknu..
  • Scoupe
    joj presne to sem si myslel ze to je k oknum... dekuji za upresneni..:)
    Já to mám udělané, abych mohl stahovat okna i při vypnutém zapalování, zdá se mi to tak lepší. Stačí najít ten kablík, který je pod napětím při zaplém zapalování(tipoval bych ho na červený)
    Ovládání stahování oken
  • Scoupe
    k cemu slouzi primo tahle krabicka? je to vedle pojistkovky, sem se dal do el tak budu mit par dotazu co a jak, co se tyce el tak sem uplna lama..:)